LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 905
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Момичета, ако някой е връщал нещо за смяна / искам да взема по-малък номер маратонки/ може ли да ми прати ЛС Praynig

# 991
ЕТО ГО ОТГОВОРА ЗА 7-ТЕ ПРОЦЕНТА:

Hello,
I apologize for the delay to answer.
We checked up with the international department and got the confirmation that the forwarding charges are for 7% now instead of 5% from 17th February 2009 on. Because of a technical problem, the percentage is not rectified in the selling conditions on the web. Please accept our apologies.
However, for the order booked on 17th February, I agree to reimburse the difference of 2% for the forwarding charges.
By postmail, you will receive a voucher for 0,24 ¤.

Sincerely,
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

аз имам поръчка от 17.02 мисля да опитам и аз за ваучер, много полезно инфо  Peace  bouquet

пуснах им и аз едно писмо за 7те %...(благодарение на първия пост), кой знае кога ще ми отговорят

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 12:42 от mirella_m3

# 992
  • Бургас
Ако има чакащи колети  и от Ямбол, да доложа, че НЯМА НИЩО от ларедутските в пощата. #Cussing out

# 993
Привет от мен Simple Smile да се отчета и аз с покупките
панталона заминава в продавалника  Thinking амаа като го гледам не трябваше въобще да го поръчвам ... някои неща са коментирани http://www.anason.snimka.bg/album.php?album_id=342060

# 994
Днес взех поръчка от 19.02.   Shocked  Това е последната,която е направена с ваучер от 15.01..Тя дойде,а тази от 15.01 още я няма.
Дънки  94см,много хубави.Харесват ми.Тънки за пролетта.
Ризка с блузка 102см,страхотни са.А за тази цена и невероянти.Направо съм очарована,особено от ризката.
Дънково гащеризонче пак 102см,но идва по-големичко.Иначе е хубаво и ще си го носим лятото.
Потника  нистина е невероятен, ще си поръчам и от друтите разцветки.
Тениска на Найк  малко странна материя ,но е хубава.Идва малко по-дългичка и е вталена.
И едно комплектче от 3 части,който не намирам и таймер (който не работи...).Ето и РЕАЛНИ СНИМКИ  с коментари и размери под тях   Peace

# 995
  • Варна
И на мен ми отговориха за 7 -те % и доколкото разбирам от сега нататък ще е 7 %, а поради технически причини не могат да коригират процента в условията за продажба. Тка или иначе ще ми пратят чек за 2%, който е на същата стойност като при Алекс 1 - 0.24 евро. Алекс това дали е съвпадение?  Mr. Green Сега сметнах и 2 % от моята поръчка са 0.34 евро, да не би да отговарят автоматично?  newsm78
А относно искането ми да ми сменят чека с ваучер, отговора е че ваучера не е редактиран още и ме молят да съм търпелива. Е щом трябва.  Mr. Green

# 996
Здравейте,момичета може ли някоя от вас да ми помогне с превода,че гугъл превежда безсмислици      Bonjour Mme Tosheva ,

Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 2 а 4 semaines.
Afin que vos prochaines commandes vous parviennent plus rapidement, je vous invite а demander la livraison en colissimo.
Le dйlai est de 1 а 2 semaines moyennant 1% de plus que le tarif prioritaire.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous remercie de ne pas tenir compte.

Поръчките са ми е от 09.01 и от 14.01

Merci de votre confiance

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 13:00 от biskwitka

# 997
и аз писах но на мен трябва (ако ми отговорят) да ми изпратят за 0,83 цента... ако ми пратят и на мен за 0,24.. няма да се разберем

# 998
  • у нас
искам да ви помитам дали е нормално имам поръчка от 12.01а още я няма. досега всичките ми поръчки са идвали за не повече от 20 дни. каде мога да попитам какво става?
аз едната поръчка от 12.01 я получих вчера ,а другата от 12.01 още я няма.Писах им и ми отговориха че са я изпратили в края на януари за което се извиняват  ooooh!

явно това е стандартен отговор, защото и аз получих същия за поръчка от 15-ти януари и все още я няма. А и ако наистина е пратена в края на миналия месец вече трябваше да е тук.

# 999
Момичета,вчера пуснах запитване за тези 7%и днес в Mes remboursements се появи Remboursement de frais за разликата от 2% и сега чакам ваучер с днеашна дата за 1.10е. Така че бъдете настоятелни,явно ако мине номера. Успех  Hug
А ето го и самият отговор:
 Bonjour Mme Milena FILIPOVA,
Vous me signalez que des frais vous ont йtй facturйs а tort.
Je vous prйsente toutes mes excuses.
Je vous rembourse la somme de 1,10 E par bon d'achat.
Je vous remercie de votre confiance.
     Cordialement.
Malika,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:19 от milena1980

# 1 000
  • София
Получих колет от 15.01, ето някои от нещата които не са коментирани толкова много.

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-long.aspx?productid=324131 … 2&prodcolor=2

тези бермудки, мноооого са сладки, отговарят си на номера.

Лот от две тениски мъжки с якички едната едноцветна, другата райе,много са коментирани. Според мен си отговарят и изглеждат добре.
Лот от две полички, струваха 3 евро ако не се лъжа, много сладки и като дънков плат. Както и от детските момичешки джинси лот пак, двата розови цвята. Не са лоши, според мен са леко уголемени.

Тази ризка, много сладка и страшно ми хареса, тъничка е.
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-enfant-garcon-prix-mini.as … 1&prodcolor=1

Това палтенце, аз го взех за 19 евро. Мноо приятно, мекичко и не е съвсем тънко, късичко е, на тази снимка изглежда по-дълго отколкото е в същност.
http://www.laredoute.fr/vente-paletot-ado-fille-court-en-tweed-l … 1&prodcolor=1

Тези дънки, огромни са ми, 38 взех, по принцип 38 ми е добре, тези са доста уголемени
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-coupe-5-poches-entrej-83 … 1&prodcolor=1

Детските маратонки ЛюКок 24 номер, на нас са ни големи. Според мен са си уголемени.

Този панталон, мнооого ми харесва, сив на цвят и 168 ми залепна идеално.
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-ado-fille-morpho-maigre … =3&prodcolor=

Подарък кафявата чанта през рамо, нее лоша ама много шушка на найлон вътре. Реални снимки като заспи дребния, тогава ще дам и размери.

Ако някой иска да смени детския ЛюКок аз имам 24 и заменям за 23, та дори и за 22, бели със синьо.

# 1 001
Момичета, някой да е поръчвал тези бермуди размери ако имате моля.. baby_neutral

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-multipoches-active-wear.as … &numberpage=1

# 1 002
Аз съм упорита и продължавам да ги дразня. Току що на Кристине й написах това:
Dear Christine,
Thanks for the answer.
I really regret, that it took you 10 days to answer such a simple question.
Please, keep the voucher for 0.24 euro. I don't need it, as I will not go through life with it.
This is an issue of principles and obeying the French and European law.
When a customer shops, he must be and has the right to be clearly informed about the exact amount he has to pay. The customer in no way should be interfered or bothered by your technical problems or disorders in your shop.
According to French and European laws, the customer has the right to be informed and you are obligated to inform and state clearly the conditions, under which the purchase is made. As I see, this isn't done yet: http://www.laredoute.fr/Help/popup_domtom.aspx which means, that you continue to mislead customers - something, that I will define as absolutely intolerable and unallowable.
As you perfectly understand, this is the exact way to lose customers, because there are many other shops, where every customer can spend his money, without paying hidden taxes.
And finally, I want to express my real disappointment and sore surprise, that an internet site and shop with so long history and traditions can tolerate such practice.

# 1 003
  • у дома...
Аз пак да оправдая франсетата, макар да не го заслужават. Ако действително този път доставката до БГ става с контейнери, то срока за доставка съвсем норбално може да е 7 седмици, но като го броим от датата на изпращане. Щото тогава се минава по море до Солун, от там вероятно с ж.п до БГ и то става девет дена път с камили... Или по ж.п. Франция - България, но тогава нали се сещате, че те имат сметка да съберат повече пратки и да ги пратят заедно. А малките пратки по всяка вероятност са по въздуха и затова идват по-бързо.
Така, че спокойно. Ще дойдат. И на мен ми се изчака чакалото, а щерката все говори за "Голям подарък, кашон", че всичко от 28.01. ми е за нея.  Mr. Green

Алекс, браво. Simple Smile

# 1 004
искам да ви помитам дали е нормално имам поръчка от 12.01а още я няма. досега всичките ми поръчки са идвали за не повече от 20 дни. каде мога да попитам какво става?
аз едната поръчка от 12.01 я получих вчера ,а другата от 12.01 още я няма.Писах им и ми отговориха че са я изпратили в края на януари за което се извиняват  ooooh!

явно това е стандартен отговор, защото и аз получих същия за поръчка от 15-ти януари и все още я няма. А и ако наистина е пратена в края на миналия месец вече трябваше да е тук.
ами и аз мисля че трябваше да е пристигнала до сега но ще почакам още малко и пак ще им досаждам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт