LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 954
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 975
  • Перник
Според мен ако имаш възможност ги смени за 22.

И аз така мисля. В началото много бързо расте крачето. А все пак са ботушки, няма как да хлопчат, с дебел чорап ще се носят, а и е хубаво да има малко празно място.

А таксата от 7% май така ще си остане. А и не е само за нас. Пробвах да сменя държавата, както с такива от ЕС, така и с тези извън, и при другите е 7%, значи не е нищо лично. Може би грешката е, че никъде не са го упоменали официално.

# 976
  • Варна
Цитат
И още едно питане дали според вас ще ми уважат писмо за липсващ артикул ако не е отбелязано в химикал липсването му във фактурата. Вчера си взех от митница София поръчката от 12.01. и в нея имам описан артикул с цена8,07 евро, който реално не съм получила в кашона, а е отметнат с химикал като изпратен.
ДейзиГ , пиши им, случвало ми се е миналата година и ми възстановиха сумата с ваучер.

# 977
искам да ви помитам дали е нормално имам поръчка от 12.01а още я няма. досега всичките ми поръчки са идвали за не повече от 20 дни. каде мога да попитам какво става?

# 978
  • In The Middle Of Nowhere
Цитат
И още едно питане дали според вас ще ми уважат писмо за липсващ артикул ако не е отбелязано в химикал липсването му във фактурата. Вчера си взех от митница София поръчката от 12.01. и в нея имам описан артикул с цена8,07 евро, който реално не съм получила в кашона, а е отметнат с химикал като изпратен.
ДейзиГ , пиши им, случвало ми се е миналата година и ми възстановиха сумата с ваучер.

И на мен ми възстановиха сумата с  ваучер за едни артикули, които не получих, но бяха отметнати във фактурата.

# 979
  • София
Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel

Това озна4ава ли ,4е 6те ми обработват ръ4но поръ4ката и какво 6те стане  newsm78

Като видя този надпис директно си влизам в интернет банкирането, ако не са ми блокирали сумата и не е отразено нищо в суивито/или както там се пише/ си пускам поръчката отново.Досега ми се е случвало поне 6 пъти.

Да допълня, получавам и мейл, че има поръчка , но досега не съм имала случай да се появи такава поръчка или по - късно да ми блокират пари .
Благодаря,но проблема е там,4е нямам интернет банкиране  Embarassed и сега нз дали имам поръ4ка .Може ли и някой друг да се вклю4и с коментар   bouquet
 Praynig
Отиваш на банкомат и проверяваш наличноста в картата.  Laughing
Ако са ти блокирали сумата, същата няма да е налична в картата ти.
На мен ми се е случвало няколко пъти. Непременно им пиши за да не стане дублиране на поръчката в случай, че я пуснеш отново.

# 980
  • София
Имам едно питане към майките  с  дечица на Годинка  и 7-8 месеца,
кой номер  обувки взимате.

Не видях някой да ти е отговорил. Синът ми е 1 год. 8 мес. В момента пантофите /ефтините гуменки при албанците/ са 24 и са ок, но ги носи с тънко чорапче. Пролетта смятам да е пак с кецовете, които носихме и есента /тези, дето ги имаше и в розово, и в червено, черно, синьо и др., от вътрешната стана с ципче/. Пак са 24. Но за лятото мисля да му взема 25, пък ще видим. Ако искаш изчакай и друг да даде мнение. Мисля, че крачето на сина ми расте малко по-голямо от другите деца.
И моят носи от гуменките №24,както и от тези ,през есента му ги поръчах за пролетта,но му стават сега с по-дебело чорапче и ги носи като пантофи.За лятото съм взела сандалки 25 номер,а маратонки също поръчвах по-големи,първо да не би да са умалени,а и защото големите номера бяха по-изгодни(кецовете на Адидас)и Пумите от кръглите цени.
За иноксовия поднос,понеже много хора питаха и тук,и на лични да кажа,че още не е в мен,веднага щом ми го донесат ще се отчета  Peace

# 981
изтеглих ми парите още като направих поръчката. незнам какво да направя ако някой може да ми обесни как да постъпя нека ми пише на лични

# 982
  • София
изтеглих ми парите още като направих поръчката. незнам какво да направя ако някой може да ми обесни как да постъпя нека ми пише на лични
и какъв е проблема  в  случая не разбирам

# 983
искам да ви помитам дали е нормално имам поръчка от 12.01а още я няма. досега всичките ми поръчки са идвали за не повече от 20 дни. каде мога да попитам какво става?
аз едната поръчка от 12.01 я получих вчера ,а другата от 12.01 още я няма.Писах им и ми отговориха че са я изпратили в края на януари за което се извиняват  ooooh!

# 984
  • Пловдив
Според мен ако имаш възможност ги смени за 22.

Според мен също заложи на 22номер. Имахме 21 и ги носихме няма и месец.  Peace

# 985
а значи не съм единствена, ще чакам тогава Laughing

# 986
ЕТО ГО ОТГОВОРА ЗА 7-ТЕ ПРОЦЕНТА:

Hello,
I apologize for the delay to answer.
We checked up with the international department and got the confirmation that the forwarding charges are for 7% now instead of 5% from 17th February 2009 on. Because of a technical problem, the percentage is not rectified in the selling conditions on the web. Please accept our apologies.
However, for the order booked on 17th February, I agree to reimburse the difference of 2% for the forwarding charges.
By postmail, you will receive a voucher for 0,24 ¤.

Sincerely,
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 987
Алекс, да си сложиш ваучера в рамка! Simple Smile

# 988
ЕТО ГО ОТГОВОРА ЗА 7-ТЕ ПРОЦЕНТА:

Hello,
I apologize for the delay to answer.
We checked up with the international department and got the confirmation that the forwarding charges are for 7% now instead of 5% from 17th February 2009 on. Because of a technical problem, the percentage is not rectified in the selling conditions on the web. Please accept our apologies.
However, for the order booked on 17th February, I agree to reimburse the difference of 2% for the forwarding charges.
By postmail, you will receive a voucher for 0,24 ¤.

Sincerely,
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

ами айде честито на всички тогава явно съвсем скоро ще го поправят и ще си плащаме по високи такси за пакетаж  Crossing Arms

# 989
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
След този отговор вече може да се пусне жалба до Европейската комисия за защита на потребителите. Ако това стане в български магазин ще стане голям скандал. Клиента вижда надпис 5% и си прави сметката за поръчката, а в последствие се оказва, че процентите са 7.

Общи условия

Активация на акаунт