LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 784
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 050
здравейте извинявам се за сигурно тъпия въпрос но като вляза в ла редут  направо ми изписва името  без да съм въвела парола и име съотвено   Rolling Eyes
това нормално ли е ?и още веднъж се извинявам

# 1 051
  • някъде там
http://www.elmiraireny.snimka.bg/album.php?album_id=346750

това е моята поръчка, в Търново в пощата има пакети, ако някои чака да провери  Peace

# 1 052
здравейте извинявам се за сигурно тъпия въпрос но като вляза в ла редут  направо ми изписва името  без да съм въвела парола и име съотвено   Rolling Eyes
това нормално ли е ?и още веднъж се извинявам

нормално е, вече се познавате  Joy
ако искаш да влезеш с друг акаунт - от падащото под името ти меню  X Me déconnecter

# 1 053
 Hug благодаря много наистина се притесних понеже скоро се регистрирах и пуснах поръчка  и има още неща които не са ми ясни но благодарение на темите ще се ориентирам и едно голямо благодаря на всички  като я получа ще покажа  Hug 

# 1 054
  • Стара Загора
Да се отчета както писах по рано поръчка от 21/01 тежи 10,400 кг. тръгнала от Франция на 13/02 пристигнала в София на 16/02 и от София до Дупница пристига за 10 дни та забавянето е при всички и от страна на фансетат и от наша страна .
Ето снимки които желае мерки да свирка но нещата са до болка показвани http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10775246
За Кецовете да кажеш за тези пари как са  bouquet

# 1 055
Момичета от Стара Загора, днес си взех поръчката от 21.01 в централна поща с тегло 4,9 кг. Имат доста колети. Всичко е обсъждано, но от тези дънки съм много разочарована http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-30.as … &numberpage=1 , нищо общо със снимката

Това означава ли, че и моята от 16.01 има и малка вероятност да е дошла?

# 1 056
Да попитам има ли някой от Варна, който да е получавал скоро колет от митница или поща и от коя дата му е била поръчката -да се ориентирам и аз. newsm78

Аз си получих и двете поръчки. Едната от 26.01 на митницата, втората от 11.02 в пощата. И двете дойдоха на време, даже втората доста бързо.

# 1 057
Сега, една приятелка видя, че има отказан артикул и ще и пращат чек. Стана ми интересно, дали някой, който е поучил чек и е поискал замяна с ваучер, е обяснил на редутците, че не ни е изгодно да осребряваме чекове и съответно не ги щем. Мислите ли, че ако всяко писмо за замяна е придружено с подобно обяснение, ще вземат това под внимание и ще спрат да пращат чекове. Аз откакто следя темата, не си спомням някой да си е осребрил чека в БГ, но може и да греша.

# 1 058
  • Сливен
А как вървят колетите в Сливен? Rolling Eyes

аз не съм получавала след тази от 14.01,нито една,като имаш предвид че чакам 4+1 която незнам защо са я разделили и пратили отделно. Wink а и едната от тях е за самите служителки на пощенският клон( Laughing имам им телефона и така се осведомявам по бързият начин  Crazy).извинявам се за спама. Embarassed

# 1 059
Момичета, като по-опитни помагайте.
Изпратих покана на друг "мой" имейл. После само влизам и регистрирам новия или трябва някъде да потвърдя нещо? Статута на регистриран вече нов ми стои En attente de validation
Къде се потвърждава? И преди или след регистрацията?

И аз бих искала отговор на този въпрос. Имам покана за приятел, истински, и получих вече чек от 5 евро, за който по-нагоре отправих питане. Но имам и покана за друг мой имейл. Регистрирах се с променено име, но статутът и на мен продължава да ми стои En attente de validation. Или гледат, че адресът за доставка е един и същи?  newsm78

# 1 060
http://www.elmiraireny.snimka.bg/album.php?album_id=346750

това е моята поръчка, в Търново в пощата има пакети, ако някои чака да провери  Peace
дано до утре да стигнат до горна оряховица, че то се стопли докато ми дойде палтото  Tired  Laughing

# 1 061
Момичета, като по-опитни помагайте.
Изпратих покана на друг "мой" имейл. После само влизам и регистрирам новия или трябва някъде да потвърдя нещо? Статута на регистриран вече нов ми стои En attente de validation
Къде се потвърждава? И преди или след регистрацията?

И аз бих искала отговор на този въпрос. Имам покана за приятел, истински, и получих вече чек от 5 евро, за който по-нагоре отправих питане. Но имам и покана за друг мой имейл. Регистрирах се с променено име, но статутът и на мен продължава да ми стои En attente de validation. Или гледат, че адресът за доставка е един и същи?  newsm78

Регистрираш новия "приятел" и  на него съответно му изпращат чек за 10 евро.Нищо не се потвърждава.Само че трябва да  влезнеш в Ла редут от линка, който са ти дали на мейла.

# 1 062
  • Стара Загора
А как вървят колетите в Сливен? Rolling Eyes

Вчера от 13.01, оня ден от 13.02(,но само част от порьчката).  Peace

# 1 063
Момичета, само за информация получих поръчка на поща от 10.02., но все още си чакам тази от 04.02
Снимки по късно.

# 1 064
  • Петрич
за чакащите и аз получих поръчката си от 20.01.най готиното нещо е пуловера на типстер ама това си го знаете и без това.така че спокойно всичко ще дойде :

Общи условия

Активация на акаунт