LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 780
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Sofia
И аз да са похваля с пристигналата ми  поръчка от 12.01 благодарение на 450  bouquet
Всичко е обсъждано, но все пак

http://media.laredoute.fr/product/picture/324133963_0001_PG_1.jpg-много са хубави 38 номер-38 нося
http://media.laredoute.fr/product/picture/48976618o_aix.jpg 168 размер 171 съм висока, 58 кг- доста ми е широко, ще го подарявам
http://media.laredoute.fr/product/picture/324144984_0001_PG_1.jpg 160 размер, мислех, че е дълго , а е до средата на д...то, ще се продава
http://media.laredoute.fr/product/picture/324145687_0001_PG_1.jpg 38 номер -стават ми,леко ми стягат, но ще се отпуснат
http://media.laredoute.fr/product/picture/324154052_0004_PG_1.jpg тези по същия начин
Ако има въпроси-питайте.Връщам се да чета оплаквания за непристигнали поръчки hahaha

искам да попитам от двата чифта балеринки точния номер ли си поръча? че и аз ги чакам, да знам как са...
мерси   bouquet
Да, моят номер си поръчах, кракът ми не не от най-тесните, съвсем малко ме стягат отпред, но 100% ще се отпуснат Peace
Ммомичета незнам какво да кажа относно тези франсета, много неприятно, със закъснели и объркани поръчки и тези 7% Twisted Evil дали да не обявим бойкот на сайта за 1 месец newsm78, няма да лишим от жизнено важни неща, пък те като видят, че поръчките са намалели значително за България може и да вземат да ни уважават bg

# 1 141
И аз вече им писах за поръчката ми от 14.01.... те хората вече получават от средата на февруари, направо безобразие...  Close

Роси, за моята поръчка от 14.01 отговорът е следният  ooooh!

Bonjour Mme karastoianova iliana,

Vous êtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à la recevoir.

En effet, le délai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 5 à 7 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Cordialement.
Christophe,
Relation Client du site www.laredoute.fr

# 1 142
  • В Голямото село
И аз вече им писах за поръчката ми от 14.01.... те хората вече получават от средата на февруари, направо безобразие...  Close

Роси, за моята поръчка от 14.01 отговорът е следният  ooooh!

Bonjour Mme karastoianova iliana,

Vous êtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous présente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder à la recevoir.

En effet, le délai moyen d'une livraison "prioritaire" est de 5 à 7 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalé "en préparation" dans votre suivi de commande, je vous invite à ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Cordialement.
Christophe,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Мдам, и аз това очаквам да върнат... правят copy/paste на темплейта си и отиваш в трета глуха  Tired

# 1 143
Благодаря за инфото за чека!!!   bouquet

Незнам дали е умален аз се намъкнах в 34 но на дъто е опънат. Няма да мръдне като материя, като цвят не знам.
Ами ... според мен поне е умален.Или по-скоро - горе в талията е наистна много тесен.Всичко което поръчвам 34 ми става,не и това - и наистина и по краката ми стои впито.  Peace  Смятам,че 36 би ми лепнал страхотно! Ще си го поръчам отнова (ако го им още) веднага щом вземе да ми дойде колетището от 13.01 Simple Smile

Момичета,а често ли се случва да не пристига колет (нямам наблюдения от минали намаления Sad )  ... и ако не пристигне - връщат ли парите винаги?     С две думи   -  случва ли се човек да ... пие една студена водица или Ларедутци са коректни?

# 1 144
  • сусурлево
имате ли проблем с пълненето на кошницата, каквото и да сложа все се появява мацката дето се чуди

И при мен така

В моята вчера имаше 6-7 артикула, днес през деня не съм влизала в сайта ..сега влизам и какво се е получило ... нямам нищо в кошницата. Какво става?

# 1 145
  • В Голямото село
Момичета,а често ли се случва да не пристига колет (нямам наблюдения от минали намаления Sad )  ... и ако не пристигне - връщат ли парите винаги?     С две думи   -  случва ли се човек да ... пие една студена водица или Ларедутци са коректни?

При мен от миналите летни намаления не ми пристигна един колет... след като си писахме неуморно с ларедутци 2 месеца, ми пратиха ваучер със стойността на колета. Според мен те са коректни - върнаха ми пари, без аз да мога реално по някакъв начин да докажа, че наистина не съм получила поръчката си. Моето обяснение е, че някъде по веригата (със сигурност в БГ) някой е решил да си свие колета... Иди го търси кой е... Peace

# 1 146
  • Чукарландия
Момичета, само да попитам, като кликна на mes remboursements  пише, че имам отказан артикул, но къде при вас пише, че ще изпратят чек? При мен нищо не пише нито за чек, нито за ваучер?
Някой може ли да ми каже къде точно пише, че ще ви се възстанови сумата с чек (или ваучер) при отказан артикул?

# 1 147
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, само да попитам, като кликна на mes remboursements  пише, че имам отказан артикул, но къде при вас пише, че ще изпратят чек? При мен нищо не пише нито за чек, нито за ваучер?

На мен пък Сабине ми писа в рембуса да съм си видела номера на ваучера - аз не знам там да могат да се виждат номерата  Tired

пп: ами bon d'achat е ваучер доколкото знам, а lettre par cheque е чек, предполагам на теб note d'avoir ти пише, което ме кара да си мисля, че ще ти пратят ваучер.

# 1 148
  • Чукарландия

На мен пък Сабине ми писа в рембуса да съм си видела номера на ваучера - аз не знам там да могат да се виждат номерата  Tired

пп: ами bon d'achat е ваучер доколкото знам, а lettre par cheque е чек, предполагам на теб note d'avoir ти пише, което ме кара да си мисля, че ще ти пратят ваучер.
Не, при мен не пише нищо такова, ама че работа newsm78

# 1 149
  • София
След като днес им се накарах че не сами казали  кога точно са ми пратили поръчката от 11.01. след обяд взе че се получила. Повечето неща са коментирани:
искам да каза, че снимката тук  е подвеждаща:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3911640& … ue&ksource=-1

получават се 2 на не 3 ножици (без тази в оранжево-цикламено)+ перфоратора
в описанието е казано комплект от 2 ножици, но това не го бях чела, добре че все пак прочетох че пак си намерих повод да им се озъбя на франсетата  Mr. Green

# 1 150
  • Чукарландия
Ето това ми пише: Mode de remboursement: Note d'avoir

# 1 151
Момичета от Стара Загора, днес си взех поръчката от 21.01 в централна поща с тегло 4,9 кг. Имат доста колети. Всичко е обсъждано, но от тези дънки съм много разочарована http://www.laredoute.fr/vente-jean-denim-5-poches-longueur-30.as … &numberpage=1 , нищо общо със снимката
Е как, аз днес ходих да си търся от 14 и от 21.01 и нямаше ни един колет от Франция! smile3511 Даже, жените там вече ме познават и казаха, че тази седмица са пристигнали най - много 3-4 колета от Ларедут. Ух, ужасна история, омръзна ми да чакам!
Тези лелки май са с дежурен отговор - няма колети от Франция. И аз всеки ден ходя  и нищо.
не получили днес и вчера никакви колети от Франция / все от САЩ идвали колети /
а като им разровиш известията и виждаш , че има 2 колета на 2 момичета , които си седят и чакат
едното момиче се казваше Иванина......

# 1 152

При мен от миналите летни намаления не ми пристигна един колет... след като си писахме неуморно с ларедутци 2 месеца, ми пратиха ваучер със стойността на колета. Според мен те са коректни - върнаха ми пари, без аз да мога реално по някакъв начин да докажа, че наистина не съм получила поръчката си. Моето обяснение е, че някъде по веригата (със сигурност в БГ) някой е решил да си свие колета... Иди го търси кой е... Peace

Аз пък си мисля, че франсетата са много наясно кога се е получил колета и кога не. Според мен те могат да си проследяват пратката, но просто не дават тази възможност на нас. При запитване от наша страна, проследяват и виждат как стоят нещата; според това и отговора  Peace Това са си мои разсъждения, де  Simple Smile Но фактът, че на едно запитване за поръчка от 9.01. примерно, отговарят - "изпратена е едикога си, търсете я в пощата", а на друго от същата дата - "пратката е загубена, ще ви пратим чек/ваучер", какво ви говори  newsm78

# 1 153
  • София
в пощенски клон 1172 има 2 малки редутски пакета, имена не мога да кажа видях ги от далече

# 1 154
  • Чукарландия
Момичета, като ви слушам, страх ме хваща. Аз чакам първата си поръчка от 10 февруари. Вие, които сте от София и други по-големи градове, сте недоволни, че ви ги няма колетите, че че нещо все закъсняват, а аз дето съм от Кърджали (Чукарландия), какво ми остава да кажа, към края на 21 век нещата ми може и да пристигнат, ако въобще пристигнат. Че и бая суми са ми двете поръчки. Опазил Господ, незнам какво да мисля... smile3518
Та какво ли означава това: Mode de remboursement: Note d'avoir
Начин на възстановяване: Забележка за, това ми преведе гугъла?!?

Общи условия

Активация на акаунт