LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 773
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 185
Може ли някой да ми даде линк към тази машинка за парна баня.А някой я беше и получил.Може ли да сподели дали става да се правят с нея инхалации на дете с ларингит?Спомням си,че имаше май такава приставка.Ще съм благодарна ако помогнете Hug
Това ли ?
http://www.laredoute.fr/vente-sauna-facial-inhalateur-emoa-avec- … 6&prodcolor=2

# 1 186
  • София
ProstoAz, Persia, може ли да дадете размери на панталончето номер 34

при колана 36см
на нивото под джобовете 44 см.
ширината на крачола  под чатала 25см.
дълбочина -24см.
 Панталона е носен днес така,че мерките не са при прано състояние. Проблем при крачолите нямам, мине ли д-то Mr. Green нямам забележка относно това как стои.

# 1 187
  • sofia
И аз чакам. До момента не са ми отговорили нищо. В момента, в който ми отговорят, ще препратя писмото до Меглена Кунева и до френското министерство на търговията. Най-мразя да ме правят на балък.
Отговорът от сутринта беше след третото поредно запитване и след като ги заплаших, че ще се оплача на Еврокомисаря по защита на потребителите и френското министерство на търговията. 10 дни им трябваха, за да ми отговорят, а след това ми отговориха за по-малко от 12 часа. 

Не съм чела темата, защото сега се прибирам, само искам да кажа какво ми отговориха на запитването за 7%(ако е коментирано ме извинете, но сега не ми се четат 20стр кой от кога има поръчка)
Hi,
At present, the forwarding charges are at 7 %. Thank you for your understanding.

Best regards.

# 1 188
Дълго изчаках - зада не пиша, но досега не съм прочела някой Мацка да са е уплакала както аз сега.Имам към 6-7 поръчки, като първата е от 15.01.09 и досега нито една не е пристигнала -нито една покана за колет -ПУУУ.Ако има случайно  такъв случай споделете!

# 1 189
  • Варна
aninnina, аз се Уплаках вече, не си чела внимателно. Wink

# 1 190
Момичета,ще ми помогнели някой,като прати запитване от мое име ,че при мене нещо не става.Ще съм много благодарна.
И при мен беше така,докато 450 не ми каза,че трябва да попълня и полето където уточняваш какъв е проблема,т.е това
L'objet de mon mail:
макар това поле да не е задължително. Сега като пратя запитване веднага получавам автоматичен отговор. Peace

# 1 191
Искам да помоля ако някой продава долнището на Адидас в сиво, размер фр. 156/ Адидас 164/ да ми пише на лични

# 1 192
Дълго изчаках - зада не пиша, но досега не съм прочела някой Мацка да са е уплакала както аз сега.Имам към 6-7 поръчки, като първата е от 15.01.09 и досега нито една не е пристигнала -нито една покана за колет -ПУУУ.Ако има случайно  такъв случай споделете!
[/quo]
Ако това ще те успокои и аз чакам 4 поръчки и нито една на е пристигнала. Първата е от 11.01 2009

# 1 193
И аз те Успокоявам веднага: 9 броя чакам, първите са от средата на януари.

# 1 194
  • София
Persia, благодаря за мерките  Hug

Хайде стига сме се успокоявали, по намаленията винаги се чака много. Със сигуност се повтарям, но миналата зима колетите ми пристигнаха след два месеца и не бях единствена. Като пазаруваш известно време и претръпваш - ако дойдат - дойдат, ако не -не. За година и нещо пазаруване в Ла Редут не съм получила два колета. Французите са изключително коректни и винаги са ми връщали парите.     

# 1 195
  Взех поръчката..поне едната.Тренча подарък е страхотен божовия!

Тези панталони са доста умалени, поне за моето дете, което е 67 см..взех му 74 номер и са му точно..Моля ако някой разменя следващия номер да ми пише на лични Praynig http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-garcon-prix-mini-(lo … &numberpage=1

Това също сменям за един номер по-голямоhttp://www.laredoute.fr/vente-ensemble-polo-et-bermuda-cocoon.as … &numberpage=2 74 съм взела и от него, ако някой разменя следващ номер.

Другото е обсъждано, като лилавия потник и шарената пола на цветята лилавата, доволна съм и размера си уцелих.

Обадих се и на Митница Пловдив има много колети, затова не могат да дадат информация по тел за моя дали е там.Казаха да ходим на място.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 08:31 от Kpuccu

# 1 196

Чакам ги в необозримото бъдеще  Mr. Green (поръчка от 29.01.) Мацката, която ги има, писа, че са умалени  Peace
Оле, и аз ги чакам в поръчката от 10.02., но както казваш ако са умалени, 34 няма да ми станат, как мислиш?

Ами, нямам идея  Grinning Казвам какво написа мацката, пък като пристигнат, ще се види  Simple Smile

# 1 197
[/quo]
Ако това ще те успокои и аз чакам 4 поръчки и нито една на е пристигнала. Първата е от 11.01 2009
Не бой се аз чакам от 09.01 и от 14.01  bouquet

# 1 198

Обадих се и на Митница Пловдив има много колети, затова не могат да дадат информация по тел за моя дали е там.Казаха да ходим на място.

Днес ще им направя едно посещение тогава! Mr. Green

# 1 199
  • Пловдив

[/quote]

Да бе, докато ги разпределят ще мине още седмица, следват 4 почивни дни, Ще ми се изчака чакалото...

Общи условия

Активация на акаунт