LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 998
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ДейзиГ а може ли размери  Praynig

Довечера или утре мога да дам размери и да направя реални снимки

# 1 291
  • София
Това момчешко якенце
  74 или 81
трябва го да поръчам за приятелка. Тя ще ражда средата на март и много се чудя кой рамер да й поръчвам 74 или 81
май 81 е по-удачно  newsm78 .. по мои сметки 74 трябва да носят лятото, живот и здраве
Виждала съм че поръчвано но не обърнах особено внимание

# 1 292
Аз чакам от това яке тъмно синьо 74 и бежово 81 размер. Синко е на 5 месеца и малко.Едното смятам сега напролет да го носи а другото наесен.Той понеже дребен върви, си мисля че ги уцелих ,ама като дойдат ще видим.

# 1 293
Влизам с новини от софииска митница, днес  са пристигнали 3 тира от ларедут наведнъж, жената сега започваше да ги разпределя, каза че известията ще тръгнат най -ранно в сряда, така че спокойно много пратки пристигат, надявам се и моите да са там.

# 1 294
  • Anywhere
Това момчешко якенце
  74 или 81
трябва го да поръчам за приятелка. Тя ще ражда средата на март и много се чудя кой рамер да й поръчвам 74 или 81
май 81 е по-удачно  newsm78 .. по мои сметки 74 трябва да носят лятото, живот и здраве
Виждала съм че поръчвано но не обърнах особено внимание
Поръчай 74, аз взех за дъщеря ми 86 ( тя е на 1г и 7м.,  в момента е 83см, ) и  е доста голямо, един размер по-малко щеше да и е ОК
Иначе е доста хубаво, светлосиньо, отвътре е с поларена подплата, а на ръкавите има вътрешен ластик!

Някой одеве писа за митница ПЛОВДИВ, че имало много колети - ами грешно ви е инфото - има само 4-5 колета, 1 мой и 2 на Духи  Mr. Green

Аз взех от 13.01, пратен от Фр на 02.02.

И още нещо важно - митницата в П-в няма да работи в понеделник и вторник
Аз бях вчера и получих два колета от 21.01, наистина имаше доста пакети, включително един доста голям с логото на ESPRIT на него

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 14:01 от PRETTI

# 1 295
Влизам с новини от софииска митница, днес  са пристигнали 3 тира от ларедут наведнъж, жената сега започваше да ги разпределя, каза че известията ще тръгнат най -ранно в сряда, така че спокойно много пратки пристигат, надявам се и моите да са там.
smile3508 newsm51

# 1 296
  • Пловдив
змейковица сега значи трябва да пуснете доста снимчици Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Peace

Мда, ама за мен имаше 1 единствено нещо - евтиното памучно покривало в кафяво за бъдещия ни дом  Peace
Останалото е за други хора

# 1 297
е добре тогава Simple Smile

а за митница РУСЕ нищо ли незнае никой...  newsm78

# 1 298
  • София

Като гледам каква сме мафия, скоро ние ще трябва да отговаряме на Редутците как се движат пакетчетата Joy

PRETTI, 10х

# 1 299
ДейзиГ благодаря ти ,ще чакам  Hug

# 1 300

Мерси за инфото и аз вчера ходих, ама нищо не казаха, това е доста обнадеждаващо!

# 1 301
  • София
Днес получих на поща поръчка от 01.02,тръгнала е от Франция на 24.02  Rolling Eyes
Пуснах я най-вече и единствено заради това ,не е лошо,цветът е същият като в сайта,а на ципа и по ръкавите е яркожълтозелен.За 10,50 евро е идеално,като гледам реалната му цена и Shocked,100% полиестер Peace. Снимки
Поръчах си и 4 бр.прашки от кръглите цени,не ги намирам в сайта,пак съм разочарована,не мога да си уцеля бельо нито като качество,нито като размер.
За допълване на поръчката имам и един космонавт за подарък,многократно е коментиран,както и лот слипове за половинката(също ги няма вече).

# 1 302
Взех си поръчка от 28.01..... а пък от 21.01. още ми я няма (за февруарските хич и не отварям дума). Колетът е тръгнал от Франция на 03.02., а българско стикер няма... newsm78
Уж я правих да е малка поръчка, пък куфарът подарък да вземе да натежи фатално и за малко подминава 2-та кг.
Тази блуза си е направо черна, а се води разновидността в тъмносиньо.
Тези тениски ги взех само заради цената им. Тънко трико са, 100% ще се усучат.
Тези за мен също ги взех заради цената (тогава), но са по-добра материя от горните. Ако не знаете какъв цвят е  buvard/chataigne+buvard (защото и аз се чудих) - ето това е, демек - розово и розово-кафяво райе. Французите ме удивяват с хилядата си разновидости на розовото!

И един въпрос.
Миналата седмица, на 20-ти, правих поръчка, в която използвах мой си код и е над 10Е, но беше отразена за ръчна обработка. Така и не получих потвърдителен мейл, парите не са дръпнати, нито блокирани, не е нормалната таблица в суивито, а само като надпис отгоре. Писах им веднага мейл да ги питам какъв е проблема, седмица по-късно нямам никакъв отговор (освен стандартния, че ще разгледат проблема ми).
Днес си експериментирах и открих, че въпросният код отново ми се лови. а пък онзи надпис в суивито си седи.
Дали изобщо няма да я отразят тази поръчка? Да рискувам ли да ги поръчам отново същите неща?

# 1 303
Уж чета, но не срещнах проблем като моя, ако не съм прочела се извинявам предварително..Вчера си пуснах поръчка с 15 артикула от които две поли, имам потвърждение в мейла с всички артикули взеха ми и пари за тях...сега проверявам в Suivre mes commandes и ги няма (полите имам предвид)..означава ли че няма да ми ги пратят? Вчера кошницата ми се изпразни след поръчката сега гледам полите там и още два артикула... моля някой да помогне  Praynig

# 1 304
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми каже как изглеждат тези чекове и ваучери и дали се пращат по имейл. Имам изпратено на имейла някаква бланка със сума на нея и отгоре пише PRIME ACHAT PERSONNELLE.

Общи условия

Активация на акаунт