LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 735
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 455
Какво всъщност означава Remboursement somme due     и ..
. Bon d'achat  ?     
 - 

Става въпрос за надписи на артикул,който ми беше отказан - изписа ми че за него ще ми пратят чек,аз им писах,че НЕ искам чек и сега отварям ремброса и виждам за същия артикул (само че с 5% отгоре) ми изписва тези неща ... дали не означава,че ще ми пратят ваучер?

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 23:58 от ProstoAz

# 1 456
  • Варна
ОК, мерси, четох, но се шашнах първия момент Peace

Remboursement somme due -възстановяване на сума при отказан артикул.

# 1 457
Какво всъщност означава Remboursement somme due     
"Връщане на дължима сума"

smile3524

# 1 458
  • София
Fancy N, а не трябва ли там, където пише отново Note d'avoir , да пише Bon d'achat  ? newsm78

# 1 459
  • Чукарландия
Въпрос за отказаните артикули- не ме бийте, чела съм 1-ва страница, но успях да изчета всички останали Embarassed
На 24.02 ме уведомиха за отказан артикул от поръчката от 04.02-

ARTICLE MANQUANT  3,00 ?  Note d'avoir   N° 20090350575499 du 04/02/2009 

Аз си чаках търпеливо другият ред с 5%, само че на тях пише пак Note d'avoir  newsm78, иначе сякаш е за същият артикул с 5%.

Remboursement somme due  3,15 ?  Note d'avoir    N° 20090350575499du 04/02/2009 
С две думи не пише нищо за ваучер или чек? А само това връщане на пари? newsm78
Как точно смятат да ми върнат парите-може би да чакам друг ред, където да е упоменато вече как?
Между другото вчера направих поръчка, да не са успяли случайно толкова да напреднат в технологите, че да си го приспаднат от вчерашната сума?
Може би утре ще ти се появи още един ред и на него ще ти пише: Bon d'achat . При мен така се получи

# 1 460
  • Чукарландия
Какво всъщност означава Remboursement somme due     и ..
. Bon d'achat  ?     
 - 

Става въпрос за надписи на артикул,който ми беше отказан - изписа ми че за него ще ми пратят чек,аз им писах,че НЕ искам чек и сега отварям ремброса и виждам за същия артикул (само че с 5% отгоре) ми изписва тези неща ... дали не означава,че ще ми пратят ваучер?

Точно това означава, че ще ти пратят ваучер.
Лека нощ на всички! smile3524

# 1 461
  • Бургас
За протокола:
вчера получих поръчка от 29.01. - колет,
а днес - от 24.01. - малък пакет.
Става дума за Бургас.
 Wink

# 1 462
Mалко помощ  Praynig,тези http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-slips-maxi.aspx?productid … &prodcolor=10 номер 60 какви са размерите че в обяснението 60/ти номер няма на колко отговаря,а ми трябват за една мнооогооо дебела баба  Simple Smile.И за протокола и аз чакам от 18.01,29.01 и т.н. но ще дойдат  Simple Smile.

# 1 463
  • София
Да ви се оплача....
Получих известие в пощ.кутия, че имам колет. Но не пише за митница ли или за пощата  Rolling Eyes Звъня в пощата , там нямало колет, отивам на митницата /прекосявам цяла София/ И там няма колет  Shocked Мъжа ми щеше да ме гръмне  Rolling Eyes Звъня днес в пощата в 15.15ч, еми имало колет при тях, тя не била длъжна да знае всичко  Shocked " Или елате сега, че приключвам месеца и съм до 15.30ч или в Сряда"  ooooh!
Бясна съм, ще се караме вече #2gunfire

П.п. Колетчето е от 04.02, а чакам от 15.01, 22.01, 23.01  Twisted Evil

# 1 464
И аз получих днес отговор на писмото си за 7%. Отговорили са ми същото-от 17.02. е 7%, но поради техничеки причини не са го коригирали в сайта. Да приема извиненията им, и ще ме компенсират, като ми възстановят разликата от 2% с ваучер по пощата, в размер на 0.90 Е,  даже вече са го отразили в реимбурсмънта. Само дето разликата ми е 1.28, а не 0.90 евро. Франсетата май не са много добре с математиката. И на Брадата го бяха сметнали грешно...

Мамка им френска!Как ви пишат че е 7% от `7.02 вчера пуснахме две поръчки на една приятелка и са на 5евро!Не ги е срам!

# 1 465
И аз получих днес отговор на писмото си за 7%. Отговорили са ми същото-от 17.02. е 7%, но поради техничеки причини не са го коригирали в сайта. Да приема извиненията им, и ще ме компенсират, като ми възстановят разликата от 2% с ваучер по пощата, в размер на 0.90 Е,  даже вече са го отразили в реимбурсмънта. Само дето разликата ми е 1.28, а не 0.90 евро. Франсетата май не са много добре с математиката. И на Брадата го бяха сметнали грешно...

Мамка им френска!Как ви пишат че е 7% от `7.02 вчера пуснахме две поръчки на една приятелка и са на 5евро!Не ги е срам!
Кое е на 5Е? %те Е си е съвсем отделна работа..
Пиши малко по-грамотно, че нищо не схванах  newsm78

# 1 466
от два дни пускам писма на ларедута, но не получавам потвърдително писмо Crazy
мислите ли, че са го получили или задължително трябва да имам потвърдителен мейл newsm78

# 1 467

Мдаа много неясно прозвуча.5евро и беше доставката..Вчера се регистрира и пуснахме две поръчки Peace

# 1 468

Мдаа много неясно прозвуча.5евро и беше доставката..Вчера се регистрира и пуснахме две поръчки Peace

ooooh! Вие говорите за съвсем различни неща и няма да се разберете скоро  Laughing
% пакетаж, няма нищо общо с 5Е доставка  Peace

# 1 469
Само за информация. Вчера получих дългоочаквания колет от 10 януари, след като предния ден в отговор на запитване от моя страна ми бяха отговорили, че колетът е загубен.

Все пак излезе, че не е така. Всичко си ми е тук и съм много доволна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт