My Toys - В света на играчките - 10!

• 19 106
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, момичета,
Значи безвъзвратно не се класирах за нея...  ooooh!
Предполагам, че поне ако я пуснат на нормална цена, няма да има проблем с поръчката?
Или по принцип вече е изчерпана?

# 226
Благодаря, момичета,
Значи безвъзвратно не се класирах за нея...  ooooh!
Предполагам, че поне ако я пуснат на нормална цена, няма да има проблем с поръчката?
Или по принцип вече е изчерпана?

Ама аз ти казах,че я дава налична. Провери отново как ти излиза на теб

# 227
  • Sofia
и при мен е налична Peace

# 228
Момичета, явно аз съм в грешка, но уви - немския ви е далечен.
След като кликнах на кошницата и излезе малкото прозорче с един куп надписи, един от които в зелено си преведох , че артикула на е наличен...  newsm78

Много е възможно да съм в грешка и да си е била налична, а аз да я разгадавам като изчерпана.

Просто незнам как изглежда информацията, когато един артикул наистина е изчерпан.

Простете, че ви занимавам с неуспехите си - много сте отзивчиви.   bouquet

# 229
Извинете, ама да питам, играчките могат ли да се видят и "наживо" в магазин в Германия или само през сайта се поръчват. Моя мъж е в командировка в Мюнхен и се чудех дали там нямат магазин? Нещо в сайта не видях адреси на магазини, ама и моя немски е ...гола вода  Blush

# 230
anitsa  ,   този надпис  Dieser Artikel ist lieferbar.  означава че е налична стоката

# 231
  • София
Извинете, ама да питам, играчките могат ли да се видят и "наживо" в магазин в Германия или само през сайта се поръчват. Моя мъж е в командировка в Мюнхен и се чудех дали там нямат магазин? Нещо в сайта не видях адреси на магазини, ама и моя немски е ...гола вода  Blush

В Мюнхен точно няма - брат ми живее там.  Peace Ето къде са: http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … e_DE-in%2ehi%2e22 .

# 232
kristalka, много благодаря за превода , еейй, голям срам ще си бера.  Embarassed

А коко е горе-долу времетраенето на намалението - тази прословута количка до събота беше 280 евро и от два дни е намалена. Дали до сряда ще държи тази цена - имате ли представа? Ама и аз питам супер умни неща, но така и така си се орезилих, като е гарга - да е рошава.  Crazy

# 233
kristalka, много благодаря за превода , еейй, голям срам ще си бера.  Embarassed

А коко е горе-долу времетраенето на намалението - тази прословута количка до събота беше 280 евро и от два дни е намалена. Дали до сряда ще държи тази цена - имате ли представа? Ама и аз питам супер умни неща, но така и така си се орезилих, като е гарга - да е рошава.  Crazy
Според мен никой не може да ти отговори на този въпрос, тъй като постоянно изчезват и се появяват неща и пр. Просто като видиш нещо, което дебнеш, че е налично се възползваш на момента  Mr. Green.

П.С. Честита Баба Марта на всички във форума! Да сте бели и червени, красиви и засмени! Hug

# 234
Честита баба Марта  Hug
Момичета искам да ви попитам, някой знае ли колко см е стелката на тези сандалки  38 номер newsm78
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1624701

25,5см.На мен много ми харесват

# 235
lina06 мерси много, то аз за себе си ги харесах  Embarassed  и им се чудя сега, но ще са ми идеални и май ще се сдобия с тях  Grinning

# 236
# 237
Бая са скъпички, имат ли някоя нова екстра

# 238
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1682093
На тези сандалки някой може ли да даде дължина на стелката на 23.5 или 24 номер!

# 239

Общи условия

Активация на акаунт