Рени, радвам се, че Галко е здрав вече!
Марийке, бързо да се оправяте с Друнди!

Ели, лечението с хомеопатия не означава, че децата се държат болни.

Дю, много сладки снимки! Коремчето доста е пораснало и колко хуабво е оформено.
Ети, тази задача изобщо не я разбрах. То верно, че на мен чафка ми е изпила мозъка де.
Летинка, нищо не казваш как е Алекс?!
Аз днес бях на курс за втори път и водих Ема с мен, защото нямаше на кого да я оставя. А следващият понеделник е срещата в градината да видим кога ще може да я вземат. Днес беше много послушна и кротка, но на мен ми беше адски трудно. Да знаете, че този език няма учене! Днес се почувствах като последната глупачка, от 100 път разбирах за какво става въпрос. И пак има неща които не са ми съвсем ясни, та в сряда ще тормозя моята дружка да помага, че мамата си джаса.
Иначе на мен продължава да ми е лошо. Ако не ям ми е зле, а като хапна ми става още по-зле. Няма оправия...вече съм -3кг, което пък е добрата страна от всичко.
Оплаках ви се, вече мога да лягам.
Дръж се, скоро ще мине!
Правси си асоциации с разни думички на български и ще ти е по-лесно...Аз така бях в началото в немската 

Така ги виждам аз нещата..

На мама родолюбеца. А за целуването даже не ми е минавало през ума, но той го направи цякаш е съвсем естествено нещо ( не че не е де). После тръгнахме за магазина и на центъра имаше страшно тмного войници за празника. Видя им пушките даже му предложиха да я пипне но той избяга че го е страх - а войниците се разсмяха и му викат - Не се плаши ние нямаме патрони
.