Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 762
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
Добра вечер!

Рени, радвам се, че Галко е здрав вече!

Марийке, бързо да се оправяте с Друнди! Hug

Ели, лечението с хомеопатия не означава, че децата се държат болни. Simple Smile

Дю, много сладки снимки! Коремчето доста е пораснало и колко хуабво е оформено.

Ети, тази задача изобщо не я разбрах. То верно, че на мен чафка ми е изпила мозъка де.

Летинка, нищо не казваш как е Алекс?!

Аз днес бях на курс за втори път и водих Ема с мен, защото нямаше на кого да я оставя. А следващият понеделник е срещата в градината да видим кога ще може да я вземат. Днес беше много послушна и кротка, но на мен ми беше адски трудно. Да знаете, че този език няма учене! Днес се почувствах като последната глупачка, от 100 път разбирах за какво става въпрос. И пак има неща които не са ми съвсем ясни, та в сряда ще тормозя моята дружка да помага, че мамата си джаса. Confused

Иначе на мен продължава да ми е лошо. Ако не ям ми е зле, а като хапна ми става още по-зле. Няма оправия...вече съм -3кг, което пък е добрата страна от всичко.

Оплаках ви се, вече мога да лягам.

# 151
Жоржи, бързо на крака, ей! Hug
Ние засега удържаме фронта. Дани беше 2 дни с яка хрема, сега само от време на време бърша носарата, но не е страшно.
Дю, хех, ама че слънчево тумбаче! Hug
Утре и аз ще се снимам... Embarassed
Ронка, гадна работа това  Sick Дръж се, скоро ще мине! Hug
Днес правихме апликация с щъркелче и мартеничка, да научи що за птица е това. Маже с лепило и лепи на сляпо и важното за него е не къде, а веднага. Laughing

Дойде да нахалства, публикувам, докато не ми е изтрил поста.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Ронка,няма да му се даваш на французкия, ей NaughtyПравси си асоциации с разни думички на български и ще ти е по-лесно...Аз така бях в началото в немската #Crazy
Алекс е на бабин дом,защото имам адски много за четене,а и се разболявам нещо SickТам на камината си е страшно топло,а в къщи нон стоп на климатик,пак няма стопляне ooooh!
Гледах страхотен филмс Никол кидман и Хю Джакман"Австралия"-ред сълзи,ред сополи...И романтикааааа Heart EyesИ колко секси Хюто беше ,малииии Mr. Green

# 153
Цитат на Ронка..Ели, лечението с хомеопатия не означава, че децата се държат болни...

Ели,лечението с хомеопатия помага на организмът сам да се пребори с болестта.Обратно на него АБ подтиска симптомите,без да лекува причинителите за тази болест,само унищожава множество клетки,а широкоспектърните пък унищожават много по множество клетки,даже и ни лук яли,ни лук мирисали    Mr. Green Като всичките тези химии няма как да не се отразят на бъбреците и черният дроб  TiredТака ги виждам аз нещата..

Да,иска се малко повече търпение и воля от страна на родителите,спор няма.Но при добър хомеопат нещата не получават  Peace

# 154

Честит Трети март!

Знам,момичета,но е малко по дълго и има  и такъв период в който се проявява болестта,и ......не съм го писала да ме критикувате пределно знам какво е ,само казах че ако аз го прилагам на Юл няма да я бъде  ooooh!

# 155
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!

bg bg bg bg bg

# 156
Гледахте ли мюзик айдъл,момиченцето най ми хареса!  Heart Eyeshttp://vbox7.com/play:e32b307c

# 157
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!

Ели, не съм искала да те критикувам. Просто уточних. Иначе знам, че си запозната с този вид лечение. Нали беше ходила за теб, но нещо не издържа ли, какво беше нямам спомен.

Вчера гледах Мюзък Айдъл, малкото момиченце и девойката с карираното облекло най- харесах.

Ема от сутринта киха и кашля. Дадох витамин Ц, ехинацея, и чайче. Дано не е нещо сериозно, въпреки, че съм сигурна, че е настинала. Не иска да спи в чувал и нощем се отвива. Аз ставам по няколко пъти да я завивам, но не си е работа. Парното като й пусна пък се поти и се буди, че й е топло. Crazy

# 158
  • София
Честит Празник на всички! bg
Ние ще ходим до езерото Ариана-със сигурност ще е организирано нещо.Весел празник и весело изкарване на всички!
На бременничките-погал по коремчетата! Hug

# 159
 bgЧестит 3-ти март и от мен!

Ели,никой не те критикува,нито пък искаме ние да бъдем критикувани,защото ако питаш моята свеки,горкото дете ще ти каже за Галко.Ама всеки решава сам за детето си.Апък тоз твоя мъж,нещо много те е респектирал  ooooh!

Тази малката ги разби направо  smile3501

# 160
 bg bg bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА! bg bg bg

Ние оставихме детето на свеки в неделя и днес ще ходим да си го вземем.Много добре ми се отрази раздялата,да си призная.Вчера се поразходих с приятелки по магазините,понапазарих някой неща за вкъщи.Вечерта хапнахме на вън с половинката,следахме 2 филма...Сега ще ходим да мием моята кола,че е ужасно мръсна,не е мита от месеци.Дори вътре е по-зле,то солети,чипс,стъпки от крачета,всякакви боклуци,знаете как е. ooooh!
После ще пиша повече,че не съм изчела всичко.Пък и мъжо ме препира да не затворили автомивката ooooh!
Приято прекарване на празника ви желая! Hug

# 161
Честит празник момичета

Ние вчера се запознахме с родния трибагреник. Обесних аз на Криси че това е знамето на България. И той направо ме разбра  Rolling Eyes взе го знамето и го целуна. Останах като гръмната  Flutter На мама родолюбеца. А за целуването даже не ми е минавало през ума, но той го направи цякаш е съвсем естествено нещо ( не че не е де). После тръгнахме за магазина и на центъра имаше страшно тмного войници за празника. Видя им пушките даже му предложиха да я пипне но той избяга че го е страх - а войниците се разсмяха и му викат - Не се плаши ние нямаме патрони  Joy.
После обясняваше на дълго и нашироко как батковците имали само пушки, но нямали патрони. Вечерта зарята му затвърди цялата еуфория. Беше много дълга и красива. Много ни хареса а Криси само се ослушваше дали няма още.  hahaha

Ох тези болести аман вече. Джорджи, Рони бързи да се оправям мъниците.  Hug Ние за сега одържаме фронта само с клеевата тинктура и мисля че му минава. А и той не е бил серизоно болен де. Само дето хъркаше и се давеше.  Rolling Eyes

# 162
 bg bg bgЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg bg bg

# 163
Ох,нашето другарче от яслата е с двустранна пневмония,много страшно момичета...Чак мен ме хвана шубето,нищо че Гали вече няма Т.  Tired

Дани,много добре сте изкарали вие,ние никъде не ходихме че аз чистих,а Гали отиде на кафе с баба и дядо.

Бързо оздравявайте всички  Hug

# 164
  • Варна
 bg bg bg Честит Празник на всички!  bg bg bg

Общи условия

Активация на акаунт