Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 765
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • somewhere over the rainbow
Честит празник, момичета! Simple Smile

Даяна вчера засили кашлицата и хремата, вдигна и малко Т. Почнахме хомеопатичното, въпреки че хомеопатката каза, че няма нужда под 38,5 да го даваме. Но аз се притесних, защото чух, че върлувал вирус с бронхит, който се развивал бързо Tired А хомеопатката не ни е под ръка и не можем бързо да реагираме, ако стане по-лошо. За това реших да почна капките /нашите хомеопатични са на капки/. С три приема вчера /на 2 часа/ нещата са се нормализирали - Т е паднала, кашлицата и хремата са минимални. Praynig Дая е в Карлово при баба си и се консултираме по телефона. Днес й казах да дава капките на 3 часа и ако мине всичко до довечера, спираме ги. Не знам при вас как е, но при нас острите вирусни инфекции /каквато предполагам е в момента/ минават 3 пъти по-бързо с хомеопатия, отколкото с традиционни лекарства. При това ползваме само едно лекарство във всички случаи.

Тиция, аз на този филм му се чудя отдавна. Изглежда интересен, но Павел като види двама прегърнати на обложката, тотално отказва да го гледа. Ще си го гледам сама пък Whistling

Дани, зарята беше супер. Crazy Аз я гледах от терасата, а мъж ми ходи на площада. Жалко, че Дая не можа да я види, щеше да се радва Simple Smile

Отивам да поредя малко пъзел докато се върти едната пералня. После пускам друга ... и така. Майка е 2-3 дни на село и сега се налага аз да пера работните дрехи на работната част от нашето семейство Crossing Arms

# 166
Ние днес бяхме на площада,имаше народни танци,купихме знаме,Юл се радва, скача, танцува  Grinning,
 сега наготвих да има за ядене,вече НЕ сме на кухня за жалост на баба и, че няма да яде кремчето,ама аз ще си отготвя,карай,
 утре съм на второто дело,дано дойде вече този, та да се даде ход на делото  Confused

Нан вие водили ли сте Дая при хомито?Как реагира тя?Спомням си че имаше там кош със играчки за децата  newsm78Иначе това че бързо и повлиява е супер Simple Smile

# 167
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит празник!

Ели, тези водопади и аз само на снимка съм ги виждала и съм страшно впечатлена. Така че съм твърдо решена тази година, живот и здраве, да ги видя. Те подобни кътчета в нашата страна много /особено в планините/…

Търсих този филм The Secret в замундата, но не го открих, може ли някой да даде линк към него.

Jorji, как сте с Митето? Дано бързо се оправите!

Ронка, няма да се плашиш  Naughty. Цаката е веднъж да хванеш основните правила на езика!

Нищо не казахте за сладкото-давате ли или не на децата  Thinking…то не че ми е дилема, за мен съм си взела решението, но ми е интересно и вие как процедирате.

И накрая да питам нещо- гледате ли предаването Глобусът? Интересува ме дали някой знае на кого е песента, която се пуска в края на предаването - пеят нещо от рода на...lyalyalyalyalyalya life is wonderful...

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 19:05 от pepi111

# 168
Пепи, аз давам сладко. Следобедните закуски на Ема са предимно кексчета с кисело мляко. Шоколад избягвам да давам, изключения са шоколадовите яйца, които хапва твърде рядко. Пие предимно сокове това моето дете, та тя не знае какво е вода, пие по 1-2 глътки дневно. ooooh!

Песента не знам коя е и кой я изпълнява, но и на мен много ми харесва. Ако някой знае да сподели, да си я дръпна.

Ели, не е толкова страшно готвенето! Всичко е въпрос на навик и организация. Ще се справиш, няма как. Wink

Арлина, добре ви се е отразила почивката без дете. Супер!

Изчезвам, че започва Мюзик Айдъл, а и ще вечеряме след малко.

Лека вечер!

# 169
Ели, водили сме я Дая 2 пъти при хомеопатката. Имаше кош с играчки, верно и Дая веднага го забеляза и ме пита дали може да ги види Laughing Отиде до тях, погледна ги и дори не ги пипна. Толкова е срамежлива. После си седна до мен на столчето и така седя час и половина. Хомито й даде лист и химикал и тя си рисува принцеси, коли и стълбички. През 1 мин, вика на хомито "Виж, виж" Laughing
Много ми е послушна, милата Heart Eyes

И аз искам линк за тази "Тайна" бе. Ама в Замунда Praynig

Сладко си хапва Дая ... всъщност от нищо не я лишаваме.

Поздрав за Пепи и Ронка ... и за всички Hug

# 170
Нан-че, златна си  Hug! Тъкмо щях да пиша, че тази песен явно е и към филма  "Да срещнеш Джо Блек" .

# 171
Ето я на Джо Блек: http://vbox7.com/play:3078cf70
Една от любимите ми! Heart Eyes

# 172
Аз нещо се обърках  Embarassed. Става въпрос за две различни песни, нали  newsm78?

# 173
Аз нещо се обърках  Embarassed. Става въпрос за две различни песни, нали  newsm78?
Да, макар че си приличат, различни са Simple Smile

# 174
Добро утро  Wink

Ние заведохме Криси на ясла и сега ще си изпия едно кафенце ще пусна прахосмукачка и отивам на работа.  Blush Много много не ми се ходи, но днес ми е супер програмата имам само 2 часа отивам в 10 и 12 съм си в къщи. hahaha Но утре ... не е така. Нищо ще избутаме годината а после ще му мислим.
Ох тази сутрин имахме голям напредък сложихме ново екипче и нови пантофки без проблем. Обикновено новите дрехи успяваме да ги облечем след 1 месец дилема да бъде или не и първия път ги слагаме със рев.  Crazy Тази сутрин само с малко политика и стана  bowuu
За сладко давам всичко което иска, но той обича само шоколад (мама печели Simple Smile Своге чист млеч1ен) и бонбони Таралежки. Хубавото е че не се сеща за тях често обикновено си ги иска като награда за нещо хапва си ги и после да кажем след 3-4-5 дни си иска. Аз гледам да няма вкъщи на видно място за да не го подсещам.  Flutter

# 175
Aз сладко нищо не давам,скрила съм всичко за да не се сеща,ама като отидем в магазина започва да иска.Иска шоколадово,яйце или милкинис/позволявам по 1 блокче дневно/ понякога иска бонибон.Баща му го научи да ги яде тия боклуци,но сме ги ограничили максимално,защото сме на хомеопатия и не само затова.Снаксове и чипсове НЕ КУПУВАМЕ! Дори и нищо да не вижда,сеща се веднъж дневно поне за бони от тези смучещите,като мн често му давам или небет шекер или вит Ц бонбонка с вкус на банан  Wink  Лоша майка  Mr. Green

# 176
Делото го отложиха пак  Close бил болен нуждаел се от домашно лечение от 4 до 7 март  Crazy и сутринта внесъл болничния,може да дойде да внесе болничен, не може да присъства на делото  Crazy

Юл яде и тя шоколад чат пат едно блокче от детските  ooooh!

http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=The+secret … =0&incldead=1 Ето тук е тайната  Wink

# 177
И аз искам линк за тази "Тайна" бе. Ама в Замунда Praynig
Не съм 100% сигурна дали е точно същия аз го изтеглих преди 1 год. когато нашия хомеопат ни каза ,че трябва да си променя мисленето за да са ми здрави децата. Но така като чета тематиката е същата .http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=122230
Пепи сладко давам и боклуци от типа на зрънчо също давам ,но всичко в мярка без да се прекалява. Шоколад той сам отказа да яде имаме шоколади от коледа и Нова година в хладилника и никой не се сеща за тях. Единственото ,което много обича са смучещи бонбони може да изяде килограми ,ако му дам Wink. Вафлички също яде ,но ние сме злояди и давм това което иска да яде и честно казано прдпочитанията са му предимно солено и кисело. Баща му направи пастет в къщи (домашен) аз лично не мога да го ям ,защото мирише на черен дроб, а аз не мога да го ям ,но децата се спукват дори ми отказват всичко друго. Така ,че когато нещатат се дават в норма няма никакъв проблем . Ето на Марти късно му дадох шоколад ами получи алергия и доста време му трябваше да го израесте. Не давам газирано и двамата са ми с хронични ларифарингити , сладолед също късно му дадох и сега като яде все е болен после.

# 178
To и аз съм като Ронка,преди да се наям ми е лошо,като се наям ми става още по-лошо. SickТъкмо ми беше поотминало гаденето и тези дни пак.Аман!
Зоя ми я върнаха със сополи.Сега давам вит.С и ехинацея и днес няма,само киха.Играли в снега с брадовчед и и подгизнали целите.Поне са се  наиграли децата Mr. GreenТа днес ще сме си у дома,ама то и времето тук е едно смотанооо..
Сладкото:шоколад рядко,яде бонбонки ПЕЗ,жилирани,бисквитки и плодове.Яйца иска в магазина или Милка бонбонки,ама яйцата толкоз ги и яде.Май е това.Иначе чипс и Помбер мечета,ама рядко.
НАН:предния ти аватар беше страхотен,ама този като го гледам и ми иде да SickНе се сърди,ама тази Марийка направо не мога да я гледам,как можаха точно нея от цялата фолкгилдия да изберат ooooh!Че и проста колкото си искаш,а тази уста нейната все там ти очите,като започе да прави едни мутри с тез устни #Cussing out
Ели:лоша работа,ама то така тоя може до безкрай да отлага и да ви размотава,да си имаме законите. ooooh!
Отивам да сгъвам пране.

# 179
Цитат
а тази Марийка направо не мога да я гледам,как можаха точно нея от цялата фолкгилдия да изберат Че и проста колкото си искаш,а тази уста нейната все там ти очите,като започе да прави едни мутри с тез устни
Joy hahaha Joy Mъжо вика, че вместо уста имала г*з на лицето.

Пепи Сладко и аз рядко давам, т.е. той като поиска. Напоследък обаче е на вълна Нескуик и Данонино, уж има нещо полезно в тях, но аз силно се съмнявам. Thinking

Дани тези дни е много крив, само се инати и тръшка. За всяко нещо, за което му правя забележка/без да му повишавам тон/ и той не е доволен ми отвръща: "Ти си лоша", всяка втора дума му е "Няма" и на всичкото отгоре отново започна да запецва като говори. Тамън се беше оправил и сега наново, дано този период скоро отмине. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт