Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 754
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Aз сладко нищо не давам,скрила съм всичко за да не се сеща,ама като отидем в магазина започва да иска.Иска шоколадово,яйце или милкинис/позволявам по 1 блокче дневно/ понякога иска бонибон.Баща му го научи да ги яде тия боклуци,но сме ги ограничили максимално,защото сме на хомеопатия и не само затова.Снаксове и чипсове НЕ КУПУВАМЕ! Дори и нищо да не вижда,сеща се веднъж дневно поне за бони от тези смучещите,като мн често му давам или небет шекер или вит Ц бонбонка с вкус на банан  Wink  Лоша майка  Mr. Green

Това все едно че аз съм го писала  Mr. Green, без Бонибона Laughingстанахме две лошите майки Crazy

Пепи,Благодаря че попита вече сме по-добре Hug

Филмът Тайната,е този от линка на Исито Peace

Еееееееее Ели много гадно бе Shocked.пак се измъкна гадът Crossing Arms

Нанни
,Димитър е в същата фаза,все съм лоша вика ми"Махай се от тука" Shocked Shocked Shocked.не ще да ме види,само баща му е важен.за кракът му е залепен,Иво горкия не може да отиде до тоалетната една вода дапусне.Започва да лопа по вратата,Ивойо..Ивайо...Луда работа ,чак ми се приплаква Sad тъжно ми става че ме няма за нищо Crossing Arms

Сега от проклетии си легна на диванчето в кухнята,само и само да не стане както аз кажа Confused

# 181
 Laughing Ох, Жоржи, то не е за смях, ама си го представих как вика пред вратата на WC-то. Дани пък ми вика, че съм лоша, но като тръгна да излизам от стаята крещи след мен да се връщам. Вика ми:" Ти си лоша, стой тука" Crazy Иска да командори човечето, ама всяко нещо си има граници. Вчера например се въртя следобяд на спалнята, няма заспиване, ритане, тръшкане, не това одеало, другото...аз се правя на заспала и не му обръщам внимание и той накрая започна да ме рита по корема. Twisted Evil Та видя що е лоша майка и набързо заспа.

# 182
  • somewhere over the rainbow
Завиждате ми за аватара, а?! Crossing Arms Mr. Green

Ние всички из нас сме "лоши" Twisted Evil

# 183
Нан да не обърка темата  newsm78

# 184
Цитат
а тази Марийка направо не мога да я гледам,как можаха точно нея от цялата фолкгилдия да изберат Че и проста колкото си искаш,а тази уста нейната все там ти очите,като започе да прави едни мутри с тез устни
Joy hahaha Joy Mъжо вика, че вместо уста имала г*з на лицето.

И моя мъж т'ва вика. Joy

И ние в къщи всички сме лоши в определена ситуация. Дори и тя самата казва, че е лоша когато не иска да прави нещо или се тръшка.

Жоржи, радвам се, че сте добре вече. Споко, Димитър те обича, но по свой начин. И Ема предпочита баща си, казва, че него обича най-ного.

Арлина, бързо да се оправя Зоя.
Ема тази сутрин пак със запушен нос и суха кашлца се събуди. Вит. Ц и ехинацеята стабилизира нещата, а и серимара. А нощем май не й е студено, по-скоро въздухът й се изсушава много. newsm78

Отивам да опна кълки докато дзвера спи.

# 185
На мен ми хареса Мария как се скара на момичето за циничната песен  Peace

# 186
На мен ми хареса Мария как се скара на момичето за циничната песен  Peace
В началото, да. Но после малко преигра. Чак пък толкова да се драматизира... ooooh! Нали не й е в къщата.

На мен пък ми стана жал как се ебава с онова момче, което видимо имаше проблеми с развитието. Confused

# 187
# 188
Арлина, и аз четох това и ми стана гадно за момичето. Кой ли я е накарал да изпее тази песен накрая? Сигурно Иван и Андрей?

А за таз Мара хич няма да си хабя думите. Crossing Arms

# 189
Maрия чете морал,хехе  Joy
То за рейтинг вече какво ли не правят.Но определено този Мюзик Айдъл не ми е особенно забавен....за сега.

Като ви слушам как не слушат децата,да чукна,пу пу,тези дни моето много слуша.ще видим до кога.А тази думичка лоша още не я знаем Wink

Ронка:педи ми каза за един по щадяш спрей за нос вместо Стеримара,казва се Тетрисал.Струята,която излиза от него не е с толкова голямо налягане като при Стеримара.Не съм го копувала още смятам да го взема да го пробваме.Не знам дали ще го има при вас.Пробвайте да вземете някакъв овлажнител за стаята или стария метод с паничка вода на печката.

# 190
  • somewhere over the rainbow
Айдеее, тотално объркахме темата Laughing

# 191
  • София
Айдеее, тотално объркахме темата Laughing
Ама ти си виновна,за какво ти беше да слагаш този аватар! Laughing
Иначе и аз да кажа,че веднага след изпълнението момичето си каза-ама ТЕ ме накараха,беше ясно това.Пролича си,че я използваха,но все пак и тя не е малка,и с майка си беше-и тя можеше да и даде съвет да не го прави.Всеки има глава на раменете си,пък и момичето има и други песни с почти същото съдържание в ю туб,така че не е много невинна и тя.Ама то всички на нейната възраст са такива,контрол няма никакъв!Пушат като комини и се напиват в междучасията.Племенницата ми е на 15год. и имам наблюдения,радвам се,че майка и реши да се преместят в Гърция-там такова нещо в училищата няма!
Според мен единствения вариант е на тези деца да се създадат условия да спортуват.Да не мислят за глупости,да изразходват енергията си и да се учат на дисциплина,хигиена,толерантност и още много неща,които спорта възпитава...

# 192
Нан-че, та нали сме тук да обсъждаме всичко.

Момичето не е напълно невинно, но е долно да се използва по този начин. Всяко едно 15 годишно дете знае подобни, та и по-гнусни думи. Лесно манипулативни са и не е трудно да ги излъже човек, за да изпеят нещо подобно.

# 193
  • Варна
Хахахахахахах НАН,направо паднах с новият ти аватар hahaha Joy hahaha

Егати джуките Shocked

Моят мъж вика,за страх да я гълташ Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 21:47 от jorjito

# 194
Аууууу,НАН  потресена съм! Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт