Даяна вчера засили кашлицата и хремата, вдигна и малко Т. Почнахме хомеопатичното, въпреки че хомеопатката каза, че няма нужда под 38,5 да го даваме. Но аз се притесних, защото чух, че върлувал вирус с бронхит, който се развивал бързо
А хомеопатката не ни е под ръка и не можем бързо да реагираме, ако стане по-лошо. За това реших да почна капките /нашите хомеопатични са на капки/. С три приема вчера /на 2 часа/ нещата са се нормализирали - Т е паднала, кашлицата и хремата са минимални.
Дая е в Карлово при баба си и се консултираме по телефона. Днес й казах да дава капките на 3 часа и ако мине всичко до довечера, спираме ги. Не знам при вас как е, но при нас острите вирусни инфекции /каквато предполагам е в момента/ минават 3 пъти по-бързо с хомеопатия, отколкото с традиционни лекарства. При това ползваме само едно лекарство във всички случаи.Тиция, аз на този филм му се чудя отдавна. Изглежда интересен, но Павел като види двама прегърнати на обложката, тотално отказва да го гледа. Ще си го гледам сама пък

Дани, зарята беше супер.
Аз я гледах от терасата, а мъж ми ходи на площада. Жалко, че Дая не можа да я види, щеше да се радва 
Отивам да поредя малко пъзел докато се върти едната пералня. После пускам друга ... и така. Майка е 2-3 дни на село и сега се налага аз да пера работните дрехи на работната част от нашето семейство
,
Иначе това че бързо и повлиява е супер
. Цаката е веднъж да хванеш основните правила на езика!
…то не че ми е дилема, за мен съм си взела решението, но ми е интересно и вие как процедирате.

Много много не ми се ходи, но днес ми е супер програмата имам само 2 часа отивам в 10 и 12 съм си в къщи.
Но утре ... не е така. Нищо ще избутаме годината а после ще му мислим.
бил болен нуждаел се от домашно лечение от 4 до 7 март
Тъкмо ми беше поотминало гаденето и тези дни пак.Аман!