Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 752
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Вярно че на Мария устата е като г.з , ама чак пък толкова  Laughing
В аватара на НАН определено Фото Шопа е играл.

А за това: http://www.factor-bs.com/news-7428.html  думи нямам.
Ужасно подло! Дали няма начин да ги съдят тези кретени.

# 196
Не знам,ама си мисля,че истината е някъде по-средата newsm78

# 197
  • Варна
А за това: http://www.factor-bs.com/news-7428.html  думи нямам.
Ужасно подло! Дали няма начин да ги съдят тези кретени.

Ако е така,наистина е много подло Naughty

# 198
Много преигра Мария наистина, а за нейното майчино чувство ..... чак толкова вулгарни думи може и да не е използвала, но ... почти показвала в клиповете си, така че .... Twisted Evil
А за съдене едва ли предполагам че подписват разни документи преди да излязат да пеят на прослушването.  Thinking
Момичета като ви чета за лоша/лош май си точно период на възрастта. Криси миналата седмица се беше разсърдил на баща си по незнайни за нас причини, само ходеше и го удряше без нищо, както си стой например и си гледа ТВ. Казва му че е лош и че не го обича, че обича само мама Дани. Това продължаваше около седмица накрая седнах и си поговорих с него каза, че се сърди на тати защото го води на ясла. Обесних че тати го води на ясла, защото мама ходи на работа много рано и не може да го водя аз. От този момент на татък не го е бил, казва му че го обича и се гушкат, както преди.  Heart Eyes

# 199
Aрлина, не знам дали тук го има този спрей за нос. На мен лекарката ми изписа за Ема някакво спрейче, което е хубаво да й промивам нослето като тръгне на градина. Иначе тук има 2 вида стеримар. Единият е по-силен и на Ема й действа много добре. Веднага отпушва.
За въздуха какво да кажа. До преди 1-2 месеца беше голяма влага, сега пък ми се струва сух  въздуха. Няма оправия.

Аз днес хич не съм добре, повръщах. Добре че Калин си дойде за обед та направи нещо за хапване и нахрани детето. Heart Eyes

Отивм да легна, че не се издържа.

# 200
  • София
Тази сутрин заведохме детенце на градина двамата с тати и....няма такова нещо  Shocked все едно не беше моето дете, като легна на пода, рита, пищи, не дава да го съблека, да го преобуя, драмааааа  Sad

На обяд не се сдържах и ходих до градината, но тайно само да гледам през прозореца, как е положението. Не се чуваше детенце, не го видях, всички бяха по леглата, а госпожата седеше на един стол и малко се поуспокоих.

Ох, не знам и утре сутринта ако трябва да преживея всичко това. Като дойдох на работа не знам, къде се намирам.

Толкова ми стана мъчно, че ми се прииска, да си стоя вкъщи и да си го гледам, докато порастне  Heart Eyes

# 201
  • somewhere over the rainbow
  food010

Момичета, да ви се похваля, че почнах работа. Е, все още се обучавам де, но в понеделник ще ми дадат истински проект вече. Много се притенявам дали ще се справям Rolling Eyes За този момент се готвих последната година, но това е доста по-сериозно и по-сложно, от това, което съм правила. Важното е, че не е непостижимо и трябва да си стегна гъза и събота и неделя да науча нещата. Иначе фирмата е сериозна, заплащането също и изобщо не трябва да се поддавам на притеснения Confused
Стискайте палци от понеделник, ей Naughty

Аз ще ви наглеждам, но ще пиша по-рядко Wink

Слънчев ден! Sunglasses Hug

# 202
  • Варна
Добро утро  bouquet

Ивка,разбирам те миличка Hug.И Димитър ги върши същите ...незнам защо става така,ъкъла ми не го побира newsm78
Като влезе в групата,след една минута нищо му няма.Интересно му е,много е любознателен,учи,знае 10 стихотворения,песнички,абе ....страшен е.обаче сега нали е цяла седмица в къщи и чак бълнува...Не иска при децата,не не.... #Crazy като ходим някъде с колата и хванем пътя за яслата,започва да плаче,вика не не ...Говорихме с госпожите,нищо не се е случило.аАз съм много доволна от тях по принцип и им вярвам newsm78 Незнам ,манипулират ни по този начин според мен Peace
Нашето Хомео все ми се кара,че му обръщаме прекалено голямо внимание и ни се е качил на главата.ами направо на луди ни прави ooooh! Минутка свободно време няма,а ако започнем да си говорим с баща ме и застанем по-близо един до друг,а пък недай си боже да се хванем за ръце или се погледнем в обите.....хвърля се на земята,започва да си ближе ръцете,бие се,крещи ...УЖАС

Ронка,дано да минава вече този период Hug Hug Hug

Нанче,страшно се радвам.поздравления,ще се справиш.ти си мъжко момиче Heart Eyes fingerscrossed

# 203
Добро утро  Hug

НАН, страшно много се радвам за теб!!! Сигурна съм, че ще успееш, стискам палци всичко да върви по вода!

И аз да се похваля: фирмата, в която работя спечели "Златна мартеница" за икономическо коопериране и производство на територията на България от съюза на "Българските производители".

# 204
НАН-че-много се радвам за теб!  newsm44Разбира се, че ще стискаме палци, но съм сигурна , че ще се справиш  Hug
Ивче-нормална е реакцията на мъника. Още повече,както не е ходил дълго време на градина. Въпрос на време е да свикне  Hug
Та нали излязох тия дни в отпуска. Да, ама два дни бях на легло. Покоси ме новия вирус  #Cussing out С подути сливици и лимфни възли.  Sad Сега се моля да не съм разболяла децата  Praynig Вече съм на оправяне, но ми писна от два месеца само да си давам парите за лекарства  Rolling Eyes
Дю-браво на вашата фирма. Дано да има по случая и по някоя премийка за персонала  Wink

# 205
  • София
Днес беше същата драма с градината   Tired

Нанче  Peace

# 206
НАН, браво, много се радвам. Ще се справиш разбира се. Ще чакаме да разказваш. Ивка, може да е отвикнал от градината, затова да плаче. Ева пък не е ходила от 1 седмица и вече и писна вкъщи. Сутринта рева, защото иска да ходи на ясла. От прегледа в петък се установи, че всичко идва от 3 сливица. Ще я лекуваме 3 месеца, дано да има ефект, че иначе лошо. Обсъждате яденето на сладко, аз на Ева давам всичко, което пожелае. Тя и без друго е толкова злояда, като прояви желание да яде не я лишавам.

# 207
Нан, Дю поздравления и на двете ви. Simple Smile
Джорджи и Криси е като Мите само че не се тръшка ами със все сила се хвърля върху нас и се намърдва между нас. Не ни е позволено да си говорим двамата а да не говорим да сме седнали един до друг.  Naughty
Ние пък с много лек бронхит. Снощи не спахме цяла нощ плака и кашлюка. Сутринта го водихме на лекар каза че само с един сироп ще му мине. Аз си спомням че и миналата точно по това време направи, но тогава си беше сериозно а сега каза че е по скоро алергичен пристъп.  Praynig Дано мине бързо.
На всички бързо оздравяване и да се радвате на пролетното време, че тук днес е такова.   Hug

# 208
Еййй, как ми стана драго да го прочета това, че не само нашата Марийка е ревнивка, че от сега започнах да го мисля бъдещия зет.
Ако с баща й решиме самоинициативно да се прегърнем или целунем, лошо ни се пише.
Обаче когато тя реши,  че трябва да се нацелуваме двамата, не търпи възражения.Застава между нас и започва да ни натиска един към друг и докато не се целунем не ни оставя на мира.И супер смешно ми става, когато ми идва по-скоро да му ударя един зъб на моя, тя да ме натисне към него да го целувам.

Дю, браво на вас! Hug

В Нан не се съмнявам че ще успее  Grinning

# 209
  • София
НАН-честито назначение!Не се притеснявай-всичко се учи,ако трябва си записвай в началото.Ще стискаме палци,въпреки,че съм сигурна,че ще се справиш!Ако не е тайна-какво ще работиш? newsm78
Дю-бравос на ваш'та фирма-верно,ако може по една премийка да отделят ще е чудно!
Ети-милата ти! HugДано децата са добре,но и ти се пази повече! Hug
И Влади е в редиците на ревнивците-"НЕ ПИПАЙ МАМА МИ!" е най-честото обръщение към татко му.Понякога баща му много се дразни,защото и без това се виждаме само вечер като се прибере от работа и да не може да ме докосне-много е досадно.
За градината незнам какво ще е-Влади не се отлепя от мен-не иска вече дори любимата си баба,не мога и в другата стая да отида без да започне да ме търси.
Ронка-дано по-скоро отмине това неразположение и си изкараш една хубава бременност!Много ти съчувствам,как няма кой да ти помогне в труден момент там-ни баби,ни дядовци,ни приятелка...много те мисля. Hug
Аз нещо изпадам в депресия-хич ми го няма настроението и тонуса-този битовизъм,еднообразие и липсата на сестра ми и племенниците ми хич не ми се отразяват добре.. Sad
Лека засега. Hug

Общи условия

Активация на акаунт