Деска, искрено благодаря за мартеничките!
Прекрасни са! 
Абе така като ви чета...хич не е хубаво тази позиция на децата при близост на родителите.
Ема също протестира, но говоря и се карам, и има някакъв резултат, поне не се тръшка. А само идва при нас и започва да се гушка и тя да е в кюпа.

Днес определено не ми е ден. Почти цял ден се мотам по разни институции и никъде не свърших работа!
Едва ли има по-голям карък от мен. 
Махам се, че ми е зле. утре пак.
Сега видях, че Диди е писала.
Не ме мисли, сладурка. Справям се, защото детенцето ми е здраво и е послушно! А приятелка си имам! Невероятен човек, който страшно много ми помага, и сигурно цял живот няма да мога да й се отблагодаря. Света не е толкова лош колкото изглежда.

Няма да съм първата, нито последната, която сама си отглежда децата. Определено съм настроена позитивно. Когато знаеш, че няма на кого да оставя Ема се мобилизирам и не ми тежи. Ако знам, че има на кого да я оставя, сигурно ще гледам да я пробутвам редовно.
Диди, недей така миличка. Знам, че е трудно без близък човек. Доколкото знам от теб, сестричката ти е най-близка, но такъв е живота....гаден. Нямаш ли си дружка с която да споделяш, да си убивате времето заедно....абе човек на който можеш да разчиташ? Ти си толкова мила и приятна личност, че се съмнявам да кукаш сама по градинките с Влади!
Сестричката ти ще идва в Бг. поне за ваканциите, предполагам?! Въпреки, че не е същото. Абе исках да те утеша, ама май не ми се получи. Акъла ми никакъв го няма.

. И за утре ми даде, но ще се опитам сама да го правя. Всъщност май ще се окаже, че не е толкова трудно 
стискам палци .
Аз бях така с Гоги до седмия месец и беше много гадно. Сутрин може да опитате още в леглото преди да станете да изядете една обикновена бисквита или няколко солети, казват че помагало при неразположения. Моля се по-скоро да отмине този период и да се радвате на най-прекрасните моменти в очакването на бъдещия живот. Това е едно голямо чудо и вълшебство да си бременна
Ние и без тях се оправихме

И то с вашите лихви