Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 750
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Наденце, много се радвам за теб. А, че ще се справиш, 2 мнения няма! Peace

Деска, искрено благодаря за мартеничките! Hug Прекрасни са! Heart Eyes

Абе така като ви чета...хич не е хубаво тази позиция на децата при близост на родителите.
Ема също протестира, но говоря и се карам, и има някакъв резултат, поне не се тръшка. А само идва при нас и започва да се гушка и тя да е в кюпа. Joy

Днес определено не ми е ден. Почти цял ден се мотам по разни институции и никъде не свърших работа! ooooh! Едва ли има по-голям карък от мен. Naughty

Махам се, че ми е зле. утре пак.

Сега видях, че Диди е писала.
Не ме мисли, сладурка. Справям се, защото детенцето ми е здраво и е послушно! А приятелка си имам! Невероятен човек, който страшно много ми помага, и сигурно цял живот няма да мога да й се отблагодаря. Света не е толкова лош колкото изглежда. Wink
Няма да съм първата, нито последната, която сама си отглежда децата. Определено съм настроена позитивно. Когато знаеш, че няма на кого да оставя Ема се мобилизирам и не ми тежи. Ако знам, че има на кого да я оставя, сигурно ще гледам да я пробутвам редовно. Mr. Green

Диди, недей така миличка. Знам, че е трудно без близък човек. Доколкото знам от теб, сестричката ти е най-близка, но такъв е живота....гаден. Нямаш ли си дружка с която да споделяш, да си убивате времето заедно....абе човек на който можеш да разчиташ? Ти си толкова мила и приятна личност, че се съмнявам да кукаш сама по градинките с Влади!
Сестричката ти ще идва в Бг. поне за ваканциите, предполагам?! Въпреки, че не е същото. Абе исках да те утеша, ама май не ми се получи. Акъла ми никакъв го няма.

# 211
  • somewhere over the rainbow
Е, няма да ви изненадам, че и Дая е ревнивка. Като се прегърнем с баща й, веднага се намества между нас. Започва се едно прегръщане ту на единия, ту на другия и "Мойта мама!", "Моят тати!" ... всичко живо е нейно Crazy

Диди, програмирам бе. Днес един колега ми измисли малък проект, за упражнение и с общи усилия се справих Sunglasses. И за утре ми даде, но ще се опитам сама да го правя. Всъщност май ще се окаже, че не е толкова трудно Simple Smile

Хайде, отивам да положа морни кости, че не ми се гледа тоя комп Sick

# 212
Имам чувството, че Ема прави конюктивит! Confused Дано греша, но очичките й са зачервени. Възможно ли е да е от това, че днес 2 пъти я будя и не се наспива? А тя е свикнала да спи на воля.
Сутринта й бяха зачервени и после мина, следобеда пак се зачервиха, но гледам сега привечер пак са така.
Абе баш такова си е.

# 213
Браво Наде  Hug Flutter Flutter наша гордост си ни ти  Simple Smile

Дидито не се поддавай на това настроение. ИЗлизайте по честичко с Влади дават го тези дни хубаво временцето.  Hug

Ронка е де го лепнахте този конюнктивит. Дано не е .  Praynig стискам палци .

И ние днес имахме такова пререкание с майка ми. За това че няма на кой да разчитаме за помощ за КРиси, но до решение така и не се стигна..... Сами ще се оправяме , важното е да сме здрави.  Heart Eyes

# 214
АААА,ма моля ви се,какви са тези мрачни настроения пък сега?Питате ли ни нас,дето ни е лошо по цял ден,ааа? WinkИдва пролет,малко по-весело... Wink Ето Ронка,пак с позитивно мислене и пост,а никак  не и е лесно,че и на всичкото отгоре повръща Mr. Green Hug

Рони:води я утре Емата  на лекар,че е сериозно.То сигурно кремче ще и изпишат. Hug

Нан:поздравления за новата работа и много успехи Peace

Мойто дяти пък нали е будала още и не ревнува,даже се радва и хили като се прегръщаме или целуваме с баща и.Ама ако взема друго детенце и иска да го оставям и да взимам нея. Winkще видим с бебето как ще е,сигурно ще има много сръдни в началото.

Айде,отивам да я  приспивам,че днес е мой ред.Нали се редуваме през ден...Лека...

# 215
Моят Галко пък е много разбран по отношение на прегръщането,гледа смее се и идва при нас и той да се гуши  Joy
Ако взема друго бебче,пак гледа и се подхилва,не ревнува бих казала или поне не го показва.Май сме изключение  Thinking

Нан много се радавам че най-после си намерила работа,успех ще се справиш  Hug

Ронка прави лайка и с памучно тампонче почиствай очичките  Peace кърма ако можеш да вземеш,капи..

Оле мами,с бебетата ще е голяма ревност в началото,но ще свикнат децата  Hug

# 216
Диди-опитай се да се разнообразиш с мъника като сте далеч от дома. Това го знам от опит. Повече разходки навън ще ти се отразят добре. Аз изпадам в такива състояния, когато сме във финансова дупка Rolling Eyes ама мисля, че е нормално. Сега направо се чудя как ще съберем необходимите ми средства, за да си довлека дупето в София. И този път наистина ще се радвам да се запозная със Софийските майчета и ще ми е много драго пак да видя вече тези, които познавам  Hug Може би ще е края на месец март, тайно се надявам  Praynig Много ми се иска вече доктора да ми каже-нищо ти няма  Sunglasses
Рони-знам, че ще се справиш само с двете деца. Ти си много организирана и отговорна и това е голям плюс. Понякога помощта на бабите е нож с две остриета. Като се роди Венци тактично им казах да идват на гости, за да виждат бебока, но само до там. Аз си се справях с всичко. Не, че е лошо ако наготвят или изчистят - говоря да бабите - в такъв момент това е много голяма помощ. Гоги, като се роди майка ми стоя 3 седмици и така разглези големия. Все на ръце, като заплаче и хоп бабата цъфва и започваше да го клати. После 4 месеца се чудех как да го отуча от този навик ooooh! Та затова със второто бях категорична-Мога и сама Naughty Път и Тати все пак ще има форма на изява в отглеждането на бебето  Wink
Много ми става жал, като чета, за неразположенията ви момичета с коремчета Sad Аз бях така с Гоги до седмия месец и беше много гадно. Сутрин може да опитате още в леглото преди да станете да изядете една обикновена бисквита или няколко солети, казват че помагало при неразположения. Моля се по-скоро да отмине този период и да се радвате на най-прекрасните моменти в очакването на бъдещия живот. Това е едно голямо чудо и вълшебство да си бременна Heart Eyes
Рони-знам, че при конюнктивит се даваха капки, но не знам как се казват. Опитай с преварена вода или такава с лайка поне да и изчистиш очетата. Може пак да са само замърсени.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите! Бъдете здрави, щастливи и весели!

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 12:30 от eti_31

# 217
Рони как е Ема ? Сърбят ли я и има ли секрети  Thinking

Ети Тобрекс/Тобрадекс/ са капките,всички лекари това изписват,но са АБ  Crossing Arms Ние и без тях се оправихме  Peace
Ети на контолен ли трябва да ходиш?

# 218
Ехоооу здравейте!

Нан браво успехи и само напред и нагоре! Hug
Дю браво и на вашата фирма!Нещо медалче и за работниците няма ли  Wink Mr. Green

Нашата свеки решила да "пробва" сама да се храни,прави се на инат,вчера нали взе лихви и накупила всичко- сол,захар,брашно,олио,оцет,ориз ,кутиики,,картофи,месо,ама всичко каквото е нужно и си отдели един шкаф храни се сама,с наши пари,прах за пране омекотители,измести нашите и нареди нейните, от вчера съм бясна ,ама днес ми е смешно и ще я видим докога ще издържи,пък и той ще тегли сега парите за един имот и ще я питам до кога ще е инат,ама нека пробва! Simple Smile

Юл е в Хисар при бабите,нещо и инати правеше свеки не ще да я гледа,от 5 дена залита ,300 болести и намери джипито и само се вживява че е болна,ама вчера и мина с парите по магазините цяяяял ден!

Ох спирам да се "Хваля с нея"

Моя мъж ще ми купува кола за 8 март,да видим де  Party newsm78 Whistling Flutter

Хайде ставам!

# 219
Рени, Ема е добре. Не я сърби, няма и секрети...просто са леко зачервени.
Понеже нямам лайка под ръка и й правя промивки само с преварена вода. Привечер ще ходим на пазар и ще търся лайка и едни ампули ми каза моята приятелка, които също са за промивки. Знам ги тези капки, но не искам да й капя. Първо, защото не съм сигурна дали е конюктивит, второ и да е, все си мисля, че това е съвсем краен вариант.
Та аз на кучето избягвам да капя антибиотичните капки които й изписват за уши и очи! Wink В Бг. на кучето правех промивки с лайка и имаше подобрение от тях.
Сериозно се замислям да разпитам тук за класически хомеопат и да запиша Ема, преди да е тръгнала на градина. Ще го направя, просто е въпрос на време, а и нали все трябва да ангажирам някого да идва с мен. ooooh!

Ели, голяма скица си ти. Радвам се, че така леко приемаш нещата. Дано всичко при вас се нареди и скоро се отделите. А това с отделните продукти ми е много смешно. На един комшия във Враца, баба му до ден днешен си надписва яйцата в хладилника! Joy

Като стана дума за свекърви...
Моята нещо не е добре. Преди седмица е лежала в болница и не се обади, за да не ни притеснява. А ние неможем да я открием цяла седмица. Та накрая Калин се сети да звънне на леля си и я откри там. Та сега и нея мислим, все има с какво да ме дразни. Сега ме дразни, че е болна, и то защото не се пази и не внимава какви боклуци яде. Разбира се не подценявам и върастта! Като сме далече много се уважаваме с нея. Wink

Ети, знам че ще се справя. Нямам избор, а и честно казано не ме притеснява бебешкият период. Повече ме притеснява възпитанието на децата ми. Много се страхувам дали ще станат хора, дали няма да направя някоя груба грешка и ей такива мисли ме притесняват повече от безсънните нощи. С две думи дали няма да се проваля като родител и приятел на децата си?! Сигурно ме мислите за луда, че мисля за подобни неща от сега, но това наистина много ме тормози и много го мисля. Rolling Eyes

Ети, ще стискам палци всичко на прегледа да е наред.

Спирам, че пак се престарах в писането.

# 220
Рони за тези мисли изобщо не мисля, че си луда а напълно нормален родител. Аз от както съм учител си промених отношението към Криси коренно. Вече съм по строга и безкомпромисна в някой моменти. НА такива деца се нагледах че не мога да си позволя и моето да стане такова.  ooooh!  А колко е трудно да си родител и да не прекрачиш границата, да прецениш колко строг и колко любящ да си.  Crazy

# 221
  • София
Рони-не си единствена,и аз много се чудя-какъв ли човек ще стане Владислав.Промени се живота,ценностите,всичко.В този материален свят всичко е объркано.Но до голяма степен си е и до човек-какво носи в себе си,дали повече добро или лошо.Имам около себе си страшно много примери-родители свестни,добри,помагащи на децата си-единия син-със страхотно семейство и много ги уважава,другия син-пройдоха,който не ги зачита за нищо.А са възпитани по един и същи начин-просто си е до човек!Родителите са до едно време,така мисля аз.
Дано малката се оправи,Влади преди време имаше конюктивит,мазах с някакво мазилце,но не можах да го намеря в аптечката.Последния път май племенницата ми го взе.
Дано и свеки се възстанови-не каза,какво и е?И какво толкова яде,та мислиш,че е от това?  newsm78
Ели-верно не е у ред ва'што свеки,и сЯ к'во-ако на малката и се дояде от нейното мляко ще трябва да си плаща,а?
А за яйцата се сетих много смешна случка отскоро.Една съседка на свекъра ми го извикала настрана и го попитала как да извика полиция,защото е УБЕДЕНА,че някой ПОДМЕНЯ яйцата в хладилника и!Тя си купувала големи,а на другия ден били много по-малки!Според нея някой влиза в дома и и ги подменя!
 #Crazy

# 222
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здрасти, банда!

За сладкото нали аз подхванах темата, да си кажа-аз ям много шоколад. Като си купувам в магазина, мъжът ми все ме упреква, че не купувам за Вяра. Така че в крайна сметка купувам и на нея, но винаги го слагам на място, където да не го вижда и давам само ако наистина много, ама много се тръшка или е била много послушна. Иначе се опитвам да давам сушени плодове, както и мщсли с различни плодови вкусове /има еднитакива, като бонбонки, ако се сещате/. А тя много се радва на Осцилококцинум и от скоро Коризалия.

Нан, много се радвам за теб! Споко, ще се справиш!

Mgizdova
, дано се оправи бързо Ева!

Ели, тая твойта свеки направо е полудяла!

# 223
  • Варна
Честит 8ми март мили момичета!!!

Желая ви прекрасен ден,с любимите хора!  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Малии Ели цигански работи прави тая твоята   afwitch И то с вашите лихви  hahaha

Аз получих една кутия бонбони Мерси и мъжо ще прехвърля на мен един джип др седмица.Ще го продам,че искам малка кола.Едната ни се развали  ooooh! Стискайте палци че с тая криза,дали някой ще го купи..

ЧЕСТИТ 8-ми март на всички!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт