Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 746
  • 292
  •   2
Отговори
# 225
# 226
  • София
Честит ни празник,
да сме много мили,женствени и добри си пожелавам!

Весело и романтично изкарване довечера!
Ние отиваме на куклен театър. Hug

# 227
Честит празник момичета! Бъдете най-обичаните майки и жени!  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
# 229
Честит 8-ми Март, момичета!
Бъдете много обичани и обичащи майки и съпруги!  bouquet

# 230
Юлки сладки бъдете красиви, щастливи, даряващи и получаващи много много любов.
Обичам ви много   bouquet Hug

# 231
  • Варна
Момичета,поздравявам ви с тази песен.просто нямам думи.....Прекрасна песен......хубаво си поплаках,и съжалих че хубавите български песни за  забравени....
http://vbox7.com/play:53643d00

# 232
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит 8-ми март! Бъдете обичани жени и усмихнати майки!

Jorji, не са забравени! Вкъщи например, постоянно се слуша музика от времето на моите родители. И не я слушат те, а ние  Mr. Green. Убедена съм, че много хора я предпочитат пред съвременната!
А конкретно тази песен на днешния ден, просто не може да не стопли сърцето!

# 233
Честит празник мили приятелки! Бъдете най-красивите, щастливи и обичани майки и жени!

Днес ходихме до село да наберем горски кокичета, Гергана беше много щастлива, получих малко букетче с думите: мамо, ти имаш празник, честит празник, а на лицето и грееше най-прекрасната усмивка на света.  Heart Eyes Набрахме 4 големи вази с истински кокичета, утре Гери ще занесе на госпожите и лелите в ДГ. Това за нас е нещо като традиция, когато татко беше жив всяка година на този ден ходихме до село да берем на мама кокичета.

# 234
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!

# 235
  • София
Мами, малко със закъснение, но с много обич към вас

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ! ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И УСМИВКИТЕ ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ!

Днес Цеци не е плакал, като го заведе тати на градинка, но госпожата му е казала, че много тъгува. И като го питат, какво му е той им казва "много ми е мъчно за мама и тати"  Tired Казала е също, че е много любознателен и единствено това го разсейва от мъката по нас  Sad
Всички казват, че ще свикне, аз вече не съм сигурна  Tired

# 236
Здравейте  Hug

Ивка, не се притеснявай, бъди сигурна, че твоето момче ще се справи!

Сутринта бях на доктор, чакаме момченце.  Heart Eyes

# 237
Дю честито страхотна новина.  Heart Eyes Честито  Hug
Ивка не се притеснявай ще свикне а може и просто да му е скучно там и затова да не ходи с желание. Силно гуш и за двама ви.
Аз съм дала една презентация на децата да преписват и в промеждутака съм при вас. Така не ми се работи а и на тях също едва ги одържам а сега като им заговоря за Паскал и едва ще ме изтърпят   Twisted Evil и на мен не ми се занимава, но министъра така е решил. Колко глупости са намислили  Close сервитьори ще програмират ама каквото е ....

# 238
Ееее Дю супер новина!  Heart EyesМного се радвам за вас! Hug

# 239
Здравейте мами  Simple SmileОт мноооооого отдавна не съм писала,защото няма нищо особено интересно покрай нас,но пък си ви чета радовно.Днес обаче ми е едно такова приповдигнато настроението и реших да ви поздравя  bouquet
Дю честито за новината и добре дошла в отбора на мъжките мами Laughing/При мен ще се случи за втори път  Laughing/
Лек и слънчев ден на всички ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт