АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 26 938
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
Аз съм с мигрена и не имала никакви проблеми след упойката. Peace

# 211
Здравейте,мами,кажете нещо повече за тази клиника,аз тепърва трябва да се ориентирам за гинеколог и къде да раждам.Те със Здравна каса ли работят???

# 212
  • Пловдив
Здравейте,мами,кажете нещо повече за тази клиника,аз тепърва трябва да се ориентирам за гинеколог и къде да раждам.Те със Здравна каса ли работят???

За раждане на работят със здравната каса.Секцио-1100 лв,нормално-830 лв.В тези суми ти влиза всичко каквото се сетиш за теб и бебето.
Изчети темаат назад-доста сме изписали.Ако имаш конкретни въпроси питай.

# 213
Аз съм с мигрена и не имала никакви проблеми след упойката. Peace
Peace и аз така, нито пък имах странични ефекти при раздвижването като гадене или световъртеж.

# 214
Изчетох почти всички теми с продълженията  Shocked, но никъде не намерих отговор на въпроса, който ме интересува
...............та кажете ми моля дали тази епидурална упойка отключва стари травми???  newsm78 то това го чух от някъде и малко ме притеснява

# 215
Изчетох почти всички теми с продълженията  Shocked, но никъде не намерих отговор на въпроса, който ме интересува
...............та кажете ми моля дали тази епидурална упойка отключва стари травми???  newsm78 то това го чух от някъде и малко ме притеснява
Какво по точно те интересува?
Аз раждах с епидурална и се чувствах страхотно.
Станах почти веднага и нямах никакви странични действия.

# 216
  • Асеновград

Как така да отключва стари травми  newsm78 newsm78 Не вярвам да има нещо общо с упойката  Peace

# 217
Здравейте момичета. Аз ще раждам живот и здраве , на 7 април секцио. Избрала съм епидорална със спинална упойка. Имам въпрос за кърменето. Понеже искам колкото може по рано да ми дадат бебчо, към кого трябва да се обърна, към акушерките ли, още преди да съм оперирана. Може би има вече отговор на този въпрос, но ще съм ви благодарна , ако ми дадете отговор и ме насочите как да постъпя. Понеже не искам да му дават АМ и ако има възможност да си го кърмя ще е много по добре.

# 218
Задължително говори за това нещо преди самото раждане. Най-добре с педиатър, защото акушерките са им подчинени. Успех!

# 219
Скъпа AN DI благодаря ти за изчерпателната информация.
Относно твоите тревоги мога да ти кажа, че няма нищо по-добро от естественото раждане, протичащо без външни намеси.
Предизвиканото раждане, винаги е по-болезнено и по-трудно, въпреки, че сега обезболяването се използва често.

Не съм съгласна с теб, тъй като и двете си деца съм ги родила, именно с помощта на външна намеса, както ти го наричаш. Освен това въобще не е вярно и това твърдение, че е по-трудно и болезнено.
Та нали за това са измислени обезболяващите и епидоралната упойка, няма нужда да се правим на героини.
Като има възможност да ти е по-леко и безболезнено, защо да не се възползваме!

Що се отнася до това дали има педиатри в събота и неделя в Селена, мога да кажа, че има тъй като дъщеря ми е родена в събота и имаше педиатър, който да я прегледа.

Пожелавам леко раждане на всички бъдещи мами! newsm07

# 220

Аз също имам мигрена, която не се повлия по никакъв начин от това, че съм раждала с епидорална упойка.
Така че няма място за притеснение. Peace

# 221
Здравейте момичета искам да се похваля Grinning на 27.03.2009 г. на бял свят се появи моят прекрасен син Адриан. Раждането мина много добре благодарение на д-р Матев, анестезиолога д-р Кючуков, акушерките и разбирасе на мен   Wink пожелавам на всички бъдещи мами леко раждане, аз лично не си представям такова без епидоралната упоика, когато ми е биха даже дремнах малко много облекчава.

# 222
  • до Пловдив
Честит син AN_DI!   
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!   
bouquet  bouquet   bouquet

# 223
Честито AN_DI! Да ви е живо и здраво синчето!  bouquet

# 224
Честит син AN_DI!   
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

Това е за щастливата МАМА!

Общи условия

Активация на акаунт