Жената ДЕВА 3

• 18 852
  • 439
  •   1
Отговори
# 120
# 121
12.09.1983 вибрира ли?  newsm78 и много ли ще се мъча в живота  newsm78

# 122
г-жа Шуши, как да кажа  newsm78 не мисля, че ще се мъчиш  Wink - то си зависи от теб де  Sunglasses
при теб първият цикъл е 9, който е малко труден за първи цикъл, тъй като детето, повлияно от вибрациите на 9-ката много често се чувства само, стреснато, нервно - сякаш е само в света. Ти ще кажеш дали е така Simple Smile
Вторият цикъл е 3 (1+2), който е възможно най-лекият, т.е през него ще живееш леко и волно. Ще си щастлива и безгрижна, много забавления, радост от живота и много приятели. Подходящ момент за изява на някакъв талант. Третият цикъл е пак 3 (1+9+8+3=21=2+1=3)

# 123
и ас искам анализ 31,08,1977
  bouquet Благодаря предварително Мечеклече

# 124
me4ekle4e, кажи каква е тарифата, че то и аз  Embarassed на опашката. Или кажи как да смятам сама, че гледам те нападнахме. 27.08.79 г.

# 125
Значи..по принцип логиката е следната: в живота на всеки човек има 3 цикъла през които преминава (от по 28 години). Циклите се определят от рождената дата, като първият носи числото на месеца, вторият носи числото на деня, а третият носи числото на годината.
Не се сменят винаги точно на 28 години. По-принцип годините от раждането на човек се редуват в цикъл от 1 до 9 и на 10 години сме отново в лична година 1, на 11 - 2, на 12 - 3 и т.н до 9 и после пак отначало. Вторият цикъл в живота започва от първата лична година 1, след 28-мия рожден ден. малко объркано го казах.... newsm78
Много важен е пътя на живота, който е сбор от всичките числа на датата, месеца и годината на раждане.
И така като си видим числата, това в каква комбинация са и става много интересно Simple Smile
Русалана, ти си на мойта дата Simple Smile Само че, си ми кака Simple Smile с има няма 5 години. 8 се свързва с бизнес и пари, а 4 с много работа Simple Smile)) Така че, добре дошла в клуба на бачкаторите Simple Smile 6 се свързва с дълбока връзка със семейството.

# 126
Нищо не разбрах, ако ми кажеш, още ли ще се трепа и ще наливам от пусто в празно, то вече свикнах де, ама ми се ще и да отвикна. Благодаря.

# 127
  • Варна
Здравейте!   bouquet
Още една жена Дева в клуба, че и Мария.  Wink Рождена дата: 02.09.1981г.
me4ekle4e, и аз се нареждам на опашката.  Hug

# 128
Мерси МеченцеКлеченце Ми бачкатор ама пусто неможех досега да си намеря мястото.И сега като МАЙ реших какво искам да правя Ми е трууууууууууууудно да направя Пръвта крачка.Мамка и  #2gunfireМного е трудна тая .Кажете как взимате такива решения свързани със инвестирани на пари които така или иначе нямате, стъпване на територия която не ви е позната а ТАКА искате да завладеете.Споделете ДЕВИ

# 129
Русалана, така като смятам от 2005-та трябва да си влязла във втория си цикъл от живота (с число 4). "Ако цикълът с това число е среден, може връзките ви да бъдат малко, може да ви липсват вдъхновение и въображение, може да ви се пречи да живеете активно и да се забавлявате добре, но вие постоянно помнете, че сте строител и че един ден ще довършите своето здание и то ще стане обитаемо. Никога не правете грешката да погребете всичките си амбиции и да решите, че сте в задънена улица. Именно този цикъл може да се окаже най-ценният, най-съзидателният в живота ви."
Момичета после ще влезна пак. За сега изчезвам  Hug

# 130
 smile3525 Това звучи Обнадеждаващо .Мерси

# 131
  • София
Мечеклече,искам и аз Blush Praynig
Гледам,следите Мюзик Айдъл Wink

# 132
Дружно плюем Цона hahaha hahaha
Как иначе Hug
Хайде в темата ще клюкарим Wink

# 133