amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 162
  • 520
  •   1
Отговори
# 105
записвам се да следя  Grinning
момичета не са ли китайски тия обувки...?!
а ако пуснете обща поръчка да не ви метнат на митницата?
пишете какво става.
и с българска карта не става ли да се плаща?
....само питам май! newsm78

# 106
Миналата година си поръчах от тях обувки, но не през сайта им, а през ибей акаунта им(тогава имаха такъв), мога да ви кажа че качеството на обувките е  много зле(китайски са). И двата чифта които си поръчах тогава ми се разлепиха и трябваше да ги правя на обущар постоянно.Казвам ви само да знаете, пък вие си прценявате Simple Smile

# 107
Не знам какво става, с тези номера на обувки направо се побърках момичета #Crazy ! Кажете ми моля, кои номер да гледам след като съм м/у 35-36 номер за България(24см и малко)? И коя номерация да гледам US, UK, Europe,  newsm78. От толкова много четене за размери, вярвайте ми не знам, за кои номер отговарям вече. #Crazy newsm78, ако някои може да ми помогне ще е добре. Praynig

# 108
За 5,5 трябва да си,отговаря на 36.По малко от него няма.Гледаш в таблицата US размера
http://www.amiclubwear.com/chart-size.html

# 109
Благодаря ти  bouquet, ами нали знаеш от толкова мнения #Crazy

# 110
Lubov пълна ти е кутията Simple Smile и аз искам 1-2 чифта ако има място моля те пиши ми на vencislavkaa@abv.bg  Hug Hug Hug

# 111
  • Varna
И аз искам да се включа с два чифта обувки.Любов пиши ми моля те,ако мога да се включа и аз,за да дам инфо от кой вид и номер искам и да се разберем как да ти преведа парите Peace

# 112
 lovekiss  PraynigДано да има място,дано да има място Simple Smile) а все пак да попитам за 38ми номер,но по широко краче кой номер е там(че се пообърках с всички US,EU,FR..  Thinking )

# 113
любов извинявай ,че ти пиша тък но кутията ти е пълна много искам да се включа в поръчката пищи ми  дали има място моля те   bouquet

# 114
  • Варна
Момичета кутията ми е чиста пишете ми на лични .
Който иска да участва в общата поръчка нека ми пусне линк+размер на това което си е харесал.
Поръчката ще пусна УТРЕ на  25 . МАРТ   newsm10
Поръчката ( или поръчките ако желаещите момичета са много ) ще бъде/ бъдат с по 5 чифта обувки . Притеснявам се да поръчвам по повече заради митницата. Лимита за безмитен  внос е 150 euro !
Моля имайте предвид че при поръчани 5 чифта обувки shipping's e 60$ ( по 12.00.$ на чифт обувки ) .

# 115
Много благодаря на Lubov ,че ме включва  Hug  bouquet.
Само не знам кой размер да си поръчам,защото нося 38,но крака ми е широк...та да попитам 8,5 много по голямо ли е от 8? Rolling Eyes

# 116
Май ще остана за втората така като гледам се забавих,кога ще пуснеш втората поръчка Lubov29 ?

# 117
  • Варна
Все още не е късно lora.1981  Peace
Влез, разгледай, избери си и ми пиши на лични.
Ако имаш възможност да преведеш сумата по моята картова сметка утре до обяд може да се включиш ?

# 118
Само не знам кой размер да си поръчам,защото нося 38,но крака ми е широк...та да попитам 8,5 много по голямо ли е от 8? Rolling Eyes

все едно да питаш 38-ми по голям ли от 39-ти ?

# 119
  • София

все едно да питаш 38-ми по голям ли от 39-ти ?

Не е вярно 8,5 е малко по голям от 8 но не е чак 1 номер от горе имам 8 а нося 7 1/2 и разликата е съвсем малка

Общи условия

Активация на акаунт