amiclubwear.com-oще едно място за пазаруване

• 38 116
  • 520
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Много се извинявам,има ли някой склонен да ми отговори?
Просто не видях какво питаш  Wink Да, доставката е висока, а ако някой ще прави обща поръчка ще го напише тук  Peace Peace

# 451
Е...висока висока ама ако си поръчам две блузи по 5 долара примерно,за всяка блуза доставката ми е ПО още 13 долара...това много ме учуди и питам дали е достоверна тази информация.

# 452
Е...висока висока ама ако си поръчам две блузи по 5 долара примерно,за всяка блуза доставката ми е ПО още 13 долара...това много ме учуди и питам дали е достоверна тази информация.

ДА пише го напърва страница как се изчислява доставката, която може да се увеличи и от новия закон за ДДС. И ако някой пуска поръчка ще пише темата!

# 453
  • София
Успях  Grinning Пиша ви ЛС  Peace

# 454
може ли снимчици?  bouquet  bouquet  bouquet

# 455
Зрдавеите!Някои ще прави ли обща порачка или и тук ще попитам някои знае ли как точно стоят нещата с ДДС-то и каде ще трябва да си получиме обувките на митница или в пощата?Само това не ми стана ясно с това ДДС newsm78.

# 456
  • Montana
Искам да питам тези дето плащат с пейпал, как избират валутирането да става чрез банката (или картата,ако е виза), а не с пейпал (чрез пейпал е по-скъпо). Предварително ли става при регисрацията пейпал, или при самото плащане?

# 457
  • София
Искам да питам тези дето плащат с пейпал, как избират валутирането да става чрез банката (или картата,ако е виза), а не с пейпал (чрез пейпал е по-скъпо). Предварително ли става при регисрацията пейпал, или при самото плащане?
Регистрация в Пейпал трябва да имаш предварително  Peace

# 458
ще пускам поръчка, ако някой се интересува да ми пише на лични  Hug

# 459
Някой поръчвал ли е тази година от сайта? Интересува ме как стоят нещата с митницата?

# 460
Някой поръчвал ли е тази година от сайта? Интересува ме как стоят нещата с митницата?
Аз си поръчах два чифта ботуши 2009, но пристигнаха и си ги взех 2010 от митницата...не са ми начислявали нищо.

# 461
И аз също бях поръчала 2009 година ,но пристигнаха 2010година.Получих известие и си ги взех от митницата ,платих си 20% ДДС върху цялата стоиност на фактурата,а не само върху стоиността на обувките,но нещата са страхотни и не съжалявам дори и с ДДС-то пак ми излязоха много на сметка.Моделите им все пак са уникални и си заслужава  Peace
Мисля пак да поръчвам от там  Grinning

# 462
И аз също бях поръчала 2009 година ,но пристигнаха 2010година.Получих известие и си ги взех от митницата ,платих си 20% ДДС върху цялата стоиност на фактурата,а не само върху стоиността на обувките,но нещата са страхотни и не съжалявам дори и с ДДС-то пак ми излязоха много на сметка.Моделите им все пак са уникални и си заслужава  Peace
Мисля пак да поръчвам от там  Grinning

А като качество как са?

# 463
качеството е като на всяка китайска обувка, всички са изкуствена кожа  Peace За парите си стават  Peace

# 464
Качеството е много добро не е като китаиските тук има разлика,но наистина са изкуствени матеряли,но за тези пари не триабва да си мислиме,че са естествени Peace
Аз съм много доволна,защото и преди бях поръчвала и не са ми мръднали. Peace

Общи условия

Активация на акаунт