1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 26 321
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
Ей, бащата на Яман много добре им го каза, браво на човека, аз чак се просълзих... Confused

# 361
Дедко вярно като дон мафиозо го дава Joy Joy

# 362
Цитат
От друга трана пък съм чувала, че както арабин може да обича жена си , никой друг така не може- любовта им била много силна и на обичаната жена целият свят едвали не е  в краката и... , тези хора си живеят в друг свят май?!?!?

Това е много вярно!-по мои наблюдения и мои преживявания!

Относно доказването пред 4 свидетеля-мьже,това е по закон,само ,че роднините рядко прибягват до закона когато смятат,че е наранена честта на семейството!

Относно девера-незнам какво стана с него!

# 363
Оппа на Берг майкаи!!Много е сладка

# 364
  • В тъмната гора.
Ето я на Берг майката с Бену и Керем

# 365
  • Sofia
Я глегай ти майката на Бенну- майка на Шехи  Joy

Дали ще вземат бебето на Яман??

# 366
Али Кемал Joyще ме умори,На една серия скоро Бурхан му беше казал :Сине бягаш,падаш добре че има кой да те вдигне,нищо сине падай....."или нещо такова,умрях от смях.
Бурхан прилича на покойния ми татко Flowers Roseпо характер,търпелив и справедлив

# 367
алкохолния проблем май се предава по наследствена линия в сем. на бенну Crazy

сега пък Севал ли ще се разболее Shocked

# 368
Айше ревнуваааааааааа Mr. Green

# 369
хохохоххоо Гани си получи заслуженотоооооооооооооооо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 370
# 371
  • Варна
Някой може ли да ми обясни от к'ъв зор Надиде отиде при учителя по рисуване и поиска той да напусне работа? Това въобще не е влиза в нейната работа. Още повече, че синът й има намерение да се развежда. Егати странното семейство - всеки си пъха носа там, където не му е мястото.

# 372
  • България Сливен
Айде, да му е лек пътя на Ганито!

# 373
Някой може ли да ми обясни от к'ъв зор Надиде отиде при учителя по рисуване и поиска той да напусне работа? Това въобще не е влиза в нейната работа. Още повече, че синът й има намерение да се развежда. Егати странното семейство - всеки си пъха носа там, където не му е мястото.
И аз така мисля.

# 374
Ама Шех спира ли по средата на улицата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт