1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 521
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • into the blue
Приятно ми е - Богиня! , предполагам,че не иска да преподава на внучка й,но и не иска да я мести в друга школа,та затова даде ултиматум на учителя да се омита.  Thinking

# 376
Приятно ми е - Богиня!

честта и е наранена и си отмъщава от името на сина си....при положение, че и той не знае Rolling Eyes

Онур: тази история много продължава , Шехерезада!... сега остана и той да и се разсърди Joy

уф този Гани какъв е противен... такава лепка ooooh! Tired

# 377
  • Варна
Айде сега Гани "скъпи", пък Онур кучетата да го ядат. Тая жена не е в ред, само на любимия нищо не прощава, това ненормално направо...

# 378
  • Варна
Ама Фюсун да не е изневерила на Надиде, че нейната чест да е наранена. Странно ми е това.
Единственият, който има "право" да се възмущава в случая е Али Кемал. Ама и той не е с 'чиста репутация'.
Пък и в крайна сметка, какво значение има - нали ще се развеждат. Защо художникът трябва да напусне Истанбул? Бога ми, не схващам логиката.
Досега сериалът беше доста европейски, сега изведнъж се появява тази ориенталска нотка в кацата с мед... Twisted Evil

# 379
  • Хасково
браво на бащата на Яман newsm20 засрами дори Бурхан Rolling Eyes

Али кемал се наежи акто петел пред битка -  льохман и половина ooooh!
Вчера се осъждаше поведението на Надиде. А какво да кажем за майката на Джансел? Колко грозно продаде информация за собствената си починала дъщеря. Нагоди си ръцете , за да и дадат пари.  Sad

# 380
Ама Гани що не си тръгва вече за Кайсери?!! - Хайде да си ходи при кака ...

Керем и Бенну са толкова сладки ... хихих ... радват ми окото... Crazy Искат бебе ...хихих

Майката на Бенну и тя ли алкохоличка ще излезе?! Thinking Явно това им е по наследство  Crazy

Севал много болна, бре ... какво става с тази жена?! Shocked

# 381
Приятно ми е - Богиня!
 при положение, че ми живее в къщата и ме лъже право в очите.... все пак ...и този мъж да преподава на внучка ми... и да гледа нагло сина ми в лицето, когаот води дъщеря си... Thinking

# 382
didi_hs
 аз коментирах и казах, че не и прави чест...ама тя си е злобна сметкаджийка Twisted Evil

момичета, предложения за анкета? Thinking
 аз имам нещо предвид, но и вие си кажете

# 383
Някой може ли да ми обясни от к'ъв зор Надиде отиде при учителя по рисуване и поиска той да напусне работа? /color]

Идеята и е да запази авторитета на Фюсун,защото учителя ще продължи да  я търси,а детето е вариант да стигне до нея!Бабка пък не иска децата да намразят майка си-така е при тях!

# 384
  • Варна
Приятно ми е - Богиня!
 при положение, че ми живее в къщата и ме лъже право в очите.... все пак ...и този мъж да преподава на внучка ми... и да гледа нагло сина ми в лицето, когаот води дъщеря си... Thinking
Ами като не иска да й се случват всички тези неща, да си премести тя внучката.
В случаите с изневяра третата страна не е виновна.

# 385
[quoteАма Фюсун да не е изневерила на Надиде, че нейната чест да е наранена. Странно ми е това.

Там се гледа на честта на фамилията...

# 386
Звезди,писах ти на лс още преди да погледна че е необходимо предложение,аз си го имах в главата,може да съвпада с твоето!

# 387
  • Варна
Някой може ли да ми обясни от к'ъв зор Надиде отиде при учителя по рисуване и поиска той да напусне работа? /color]

Идеята и е да запази авторитета на Фюсун,защото учителя ще продължи да  я търси,а детето е вариант да стигне до нея!Бабка пък не иска децата да намразят майка си-така е при тях!
А какъв е проблемът Фюсун да живее с учителя?
Нали ще се развеждат. Пък и защо децата трябва да намразват майка си?

# 388
Момичета,по-спокойно с емоциите! Нали не забравяме,че това е само филм! Довчера почти всички във форума се възхищаваха от Надиде, дори някои искаха тя да им бъде свекърва,а вече не можете да я понасяте и сте силно разочаровани от нея!Като е така,защо не си вземете за снаха Фюсун, щом доста от вас я съжаляват и й съчувстват! Направо ви е "изгоряла" къщата!!! newsm45 С какво се опита да спечели и задържи любовта на Али Кемал, а и на другите хора в семейството - тя освен да демонстрира неприязън, омраза,злоба и кисели физиономии, нещо друго да видяхте в нея?!? Трябва ли на лошото да се отвръща по същият начин, ако отговора е да - вижте до къде стигна Фюсун! Ако от нея се излъчваше нежност,любов,доброта,нищо че е жена без образование и професия, по друг начин би преминал животът й, дори си мисля, че и Шехиризада би я взела при себе си в офиса, да й помага!

# 389
Много ми харесва филма, но ако спра да го гледам то ще е заради поведението на Шехерезада, тип ущипана ученичка и нейните отегчителни, досадни сърдения за щяло и нещяло. Направо вече ми омръзна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт