1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 606
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
renate.2008 Наистина какво би станало ако Бурхан разбере?Какво правят в този случай мюсулманите?Много ми е интересно наистина как би протекъл филма в тази насока.Благодаря предварително!!!!

# 166
# 167
Шеф четох назад в 25 тема че си писала
"Добро утро момичета, деня започва с музика  - песента "Обичам те" на Лара бе сватбения танц на дъщеря ми - много добро попадение с твоето предложение да я изслушам пак.  Вече се настроихме на лирична вълна - на обяд ще видим какво ни очаква !"
Та по тоз повод, моят първи сватбен танц беше Lara Fabian Meu grande amor
http://www.youtube.com/watch?v=gacBCszxbbM
Страшна песен от страшен филм. От там се зарибих по тази певица

# 168
  • София
моля ви кажете ми от къде да си дръпна днешната серия няма я там откъдето до сега си я теглех
http://www.bgshare.com/search_ok.html?ime=binbir&raz=all& … p;sort_order=DESC
Заповядай!
Това е на български, нали?

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 20:23 от Azzy

# 169
  • до най слънчевия бряг
http://www.kanald.com.tr/Video/Detail.aspx?id=26&videoId=1106&typ=p това се появи във сайта на канал д ,моля някой да каже какво е защото при мен не се отваря

# 170
  • В тъмната гора.
http://www.kanald.com.tr/Video/Detail.aspx?id=26&videoId=1106&typ=p това се появи във сайта на канал д ,моля някой да каже какво е защото при мен не се отваря

Има трейлър на последните серии

А отгоре пише

ББ  КЕРЕМ ЩЕ УМРЕ ЛИ?

# 171
  • София
iivar, ooooo-  пак Лара   и пак Голямата любов  на Maysa в Клонинг. Съжелявам,преди  ...колко години- 3-4 год. ,когато го даваха този филм, няма време да споделям с някого за този сериал - а и последните серии нямах възможност да ги гледам. Но Лара Фабиан я обичат много на запад, дори не бях чувала за нея. Това е една от любимите певци на  моя зет - и така и аз я открих;  голям талант - почти 10 години учи пеене и се усъвършенства в Белгия , преди да имигрира в Канада! Там става известна, първи награди. Завръща се във Франция - Париж- Монако, пее във всички световни зали -  Албърт Хол в Лондон , концерти навсякъде из Европа, дори и в Москва. Последно, което разбрах, че е родила момиченце  ( преди 2-3 год.) и почти от тогаеа отива в Лос Амжелис да снима филм в Холивууд.  Не съм сигурна сега къде живее . За мен тя е много по- добра от Селин Дион , и не се учудвам- как е успяла да се наложи в Канада. А неините хитове са по-добри от изпълненията на титулярите им............ Просто пак се разпиказвах -  но човек да знае нещо ново за своето любимо хоби - а хубавата музика определено е такова за мен-   приветствам. Ще помисля, с какво да поздравя и тем , и всички момичета. Малко релакс от толкова тежки мисли за днешния епизод!

# 172
Mishel е права дават кадри от 82 и 83 епизод и накрая Бену говори нещо, но какво незнам и неразбирам!

# 173
Изкат да държат хората в напрежение с тази реклама. ББ

Джеида казва за бенну ,че няма скоро да се излекува още болки ще тегли и ,че незнае след като се оправи как ще и протече живота.Явно не знаят още какъв ще е сценария.
Казва и ,че вината на бенну е ,че обича керем въпреки ,че знае че тои не я обича и от това идват всичките неини проблеми.

Казват също ,че обвиняват Онур за случката с керем и Шех го изостави и питата аджаба при това положение какво ще направи Шех ще бъде ли с него отново.

# 174
  • София
Отивам да ви изчета и тогава ще се изкажа по днешната серия и по анкетата!  Peace

# 175
  • София
ерика, така и мисля и аз -видях програма за утре - рекламират само филма от 20 ч. Küçük Kadınlar, който е винаги преди нашия. А клипчето е Бену в Мега Магазин ако не се лъжа тази сряда - не съм гледала клипа, но някъде ми попадна тази снимка ! 

Не казвате пак нищо за предположения!  Не знам , ако искате в блога да пишем, въпреки че само веднъж го разглеждах и не знам там има ли  възможност да пишем без бели букви?

# 176
  • В тъмната гора.
Ще има ли утре 83 епизод?

# 177
  • до най слънчевия бряг
БЛАГОДАРЯ НА Mishel_ 
 ШЕФ И ERIKA за светкавичната реакция ,  bouquetцял ден търся в сайта на канала  реклама ,за филма  Ясно ,че 83 няма да е последна урааа

# 178
  • София
 Последно - ще има ли  утре епизод - сигурна съм , че да ! А може би не  Thinking Но ние сме на линия - поне утре ще се появи програмата за деня на Каналд и ще разберем>

И за какво се  записвате в темата, я ме светнете , че нещо съм малко ..... да взема да се запиша  hahaha запис

# 179
  • В тъмната гора.
Представяте ли си и тук да го даваха веднъж седмично..

Общи условия

Активация на акаунт