1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 546
  • 440
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Ама защо толкова се ядосвате? Перфектни хора никъде няма.

# 241
Така е - няма перфектни, но не пречи да обсъдим ситуацията според нас

# 242
момичета добро утро, колкото и да ни се иска днес няма да има серия по канал д

# 243
М да вчера аз споменах, че скоро Шехи и Онур не са се карали и явно тази лъжа ще излезе наяве, а като я знам наш'та мома какъв е барут има да става война и да хвърля огън и жупел!!!!!!!!ОООООООООООООООООО да му се не види!!!!!!!!!!!!!!!Кара Севде защо така бе мила?Ще ни побъркат тея хора!!!!!!!!Тогава как можаха да приключат така серията?Аман от сценаристи!!!!!!!!!!

# 244
  • Варна
М да вчера аз споменах, че скоро Шехи и Онур не са се карали и явно тази лъжа ще излезе наяве, а като я знам наш'та мома какъв е барут има да става война и да хвърля огън и жупел!!!!!!!!ОООООООООООООООООО да му се не види!!!!!!!!!!!!!!!Кара Севде защо така бе мила?Ще ни побъркат тея хора!!!!!!!!Тогава как можаха да приключат така серията?Аман от сценаристи!!!!!!!!!!

Аз май изтървах нещо около тази тайна newsm78
Хем гледам всичко да чета,но изглежда че съм изпуснала Rolling Eyes

# 245
Сега ще ти кажа!Онур беше на вечеря с Ясемин и тя му каза, че го обича, покани го у тях и му се натисна, но той я отблъсна доста грубо.Когато Шеф го попита как е минало той и отвърна добре и скри случката с Ясемин, като в същото време и направи проблем за нейната вечеря и я изревнува.

# 246

Аз май изтървах нещо около тази тайна newsm78
Хем гледам всичко да чета,но изглежда че съм изпуснала Rolling Eyes
Онур каза на Шехи, че след вечерята Ясмин се качила на колата и се прибрала, без да каже, че той я завел до тях и какво се е случило след това.

# 247
Много сте бързи Laughing
Едвам ви изчетох Laughing

Аз гласувах с първа опция.
Казвам на Али Кемал, пък каквото стане...

# 248
  • Варна
А да,видях го този момент и се учудих защо я излъга Thinking.аз си помислих че за нещо друго става въпрос Crazy

Благодаря ви за светкавичният отговор Hug

# 249
  • Варна
Добър ден и от мен!
Аз подкрепям бабка, много я харесах от начало на филма,
многоооооооооооооо, с дядко  Laughing Heart Eyes
и да я разнищваме и да не е , сцена, така е трябвало да бъде , така станало,
но нали знаете те си имат някакъв морал,
а ние друг Grinning.

# 250
Здравейте!Скоро не съм писала,но инак чета всичко.И в мен има противоречиви чувства но мисля че ЮНадиде е права.Жал ми е и за Фюсун,но ми е най-жал на Джансел и Ямал.Толкова ми харесваха,много ми стана мъчно като умря тя.
Сега пък една приятелка ми каза че Керем и той щял да умре.Дали е вярно?????

# 251
Имат морал за снахата, като беше за тяхното си синче -можееееееее! Naughty Ееее Crossing Arms
Много ме кефише бабката, до вчера  Crossing Arms

Ама ми стана много жал за Бебето на Джансел и за мъжът й Cry

# 252
nelvit   моля изтрий последния ред от постта си!

# 253
nelvit
 #2gunfire
Защо не четете хорааааааааааааааааааа?

# 254
  • Варна
Абе хора,уж всичко четете а пък  #2gunfire

уфффффффф

Общи условия

Активация на акаунт