1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 542
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
Браво redemi!  Grinning A  д ви кажа и аз живея с свеки.Вярно на различни етажи сме, тя е прекрасна жена, всички я уважават, но ние не се разбираме.И повечето караници с мъжа ми са заради нея.Сами си вадете изводи аз сама си гледам детето като се има в предвид че е млада пенсионерка!!!!!!!!!Та наистина колкото и да са прекрасни хората 2 поколения на 1 място не виреят!

# 301
А снощи в скайп-истина голям купон,голямо преживяване!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 302
  • В тъмната гора.
HugЗдравейте момичета! Много пишете, досега ви четох. За нашата Фюси- 23 дена след раждането на сина и Али Дениз се връща на снимачната площадка! Във филма доста често я гледаме да " яха метлата'' в живота си е купила мотор и често го кара по Истанбулските булеварди!

Бреее, браво на Фюси.

# 303
Защо пак не може да се гледа онлайн по нова - омръзнаха ми вече с тези пароли - само ги сменят Cry

# 304
  • 221B Baker Street
HugЗдравейте момичета! Много пишете, досега ви четох. За нашата Фюси- 23 дена след раждането на сина и Али Дениз се връща на снимачната площадка! Във филма доста често я гледаме да " яха метлата'' в живота си е купила мотор и често го кара по Истанбулските булеварди!

Бреее, браво на Фюси.

да,даже го кърмела по време на снимките в специална за целата каравана,другите актьори проявявали разбиране Peace

# 305

Бреее, браво на Фюси.

да,даже го кърмела по време на снимките в специална за целата каравана,другите актьори проявявали разбиране Peace

Браво ,браво! PeaceНашите звезди само могат дса се учат от това!

# 306
Приятно гледане момичета.  bouquet

# 307
Лелеееееееееееее колко съм щастлива, че си живея в България!!!!!Благодаря за отговора renate.2008!Няма урагани, няма торнада, няма лава, няма луди мъже.....Ох късмет съм извадила, че съм се родила тук!!!!!!Момичета никой не ми отговори 1 серия ще се качи ли в блога на Вярка?Благодаря на Ерика въпреки, че аз нямах възможност да се включа, но вината е изцяло моя.
Довечера ще я пиша 1 серия - сега си гледам пашалъка и ще излзиам по разходки - Довечера ще я турна у блога.

# 308
Вярка, благодаря ти.
Както аз така и другите момичета я чакат с нетърпение.  bouquet
 Hug

# 309
  • Варна
Защо пак не може да се гледа онлайн по нова - омръзнаха ми вече с тези пароли - само ги сменят Cry
Ще се опитам да я намеря. Дано успея преди филма

# 310
Докато се усетя и има нова тема и 21 страници!
Вие сте уникални!
На мен ми хареса държанието на Надидето, беше справедлива, можеше да каже на мъжете и тогава Фщсунчето нито деца нито издръжка щеше да види!
А така ще е с бебето защото е малко, и децата ще може да вижда когато и позволят, не беше жестока а малко мека бих казала!!!

# 311
Я чакайте да ми обясните.Значи Фюсун е бременна по време на филма ли.?Защото се чудех,като я даваха с художника бая корем имаше и се чудех дали е бременна..

# 312
  • Варна
ПАРОЛА ЗА ОН-ЛАЙН ГЛЕДАНЕ: 1837
ПОТРЕБ. ИМЕ:www.bgtelevizia.com ( то си го пише, сменя се само паролата)
Паролата се сменя всеки ден!
Приятно гледане

# 313
малко пипер!

Ta това което аз знам е че ще има втора сватба но пак ще се провали защото Онур пак ще го хванат в изневяра, този път май реална, креме и Бену ще имат момченце, което ще почине и тогава бену много ще се пропие!

# 314
Красе, благодаря ти, а къде пише за деня паролата?

Общи условия

Активация на акаунт