Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
добър вечер момичета.да ви се оплача.днеска на обяд дадох на сами едно пюренце-някакъв гювеч и сега вечерта имаше нещо в акото като нишки кръв . доста се изплаших.и се чудя дали е кръв или остатъци от някоя пиперка newsm78.ще почакам и утре да надникна в гащите и ако има нещо на лекар Cry

# 46
  • непостоянно
четох, четох и ми се доспа Tired
ама поне ви изчетох, де Wink
само да кажа, че Алекс на Пърли е страшен 'Убавец Heart Eyes пу-пу
на анкетата отговорих, че сексът сега е по-добър от всякога Blush
за преобличането - и Ирена не стои хич мирна и все си отлепя лепенките на памперса Crazy
ох, спи ми се
айде лека Hug
ПП: петрадимо, дано му няма нищо на малкия Hug

# 47
  • София

Heart Eyes Много се радвам! Понякога ме заливат едни положителни емоции и се чудя на къде да ги метна  Laughing

petradimo Най вероятно е чушка Peace Ке както влизат, така излизат Wink

И Маги си отлепя лепенките и като и откопчая пампата и отскача назад-бяга Joy

# 48
Добро утро  kaffeetrmker_2
Днес със сигурност ще хода да си взема чувал че, че съм такава шматка.
Събуждам се аз към 5 и виждам че дребен се е отвил малко и решавам да го завия и кво събудих го  smile3555 .мрънка си заспиваше и в 5.45 вече стана. Ако не го бях пипала щеше да си откара до по късно ама така е. Та днес ще излез на и каквато и да е борбата с преспите ще отида до фирмата за чувалчета  Crossing Arms
До колкото разбрах от други майки от компанията, градината са е почистили така че може да направим едно посещение, че ми писна да обикалям само из квартала  и уличките около нас.
Честито на всички месечинки  Heart Eyes

# 49
лелеееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, и като чуете "Ного бича мама" Лелееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз малко студена вода да хвърля, ама аз още не съм чула такова  Mr. Green

затова пък имахме отново два часа нощни песни и танци, плюс бърсане на сополи.

# 50
Добро утро от нас.То човек малко да го няма и те изписали милиони теми.Бяхме в Казанлък с децата.Мона си купи казанлъшко зъбче newsm47
Лошото е,че покрай зъбчето си донесохме възпалено гърло.Цяла нощ не спах-темп яка.Виках и бърза помощ.Не пада темпа.Сега съм като сдъвкана и изплюта.Неам пауър #Crazy
Имаме и месечинка днес-почерпете се       

Честита месечинка и на Самуил на мама ПетраДимо  bouquet Hug

# 51
Мая, толкова висока ли беше температурата? И дойдоха ли бърза помощ, какво направихте, как сте сега?

Сами в чувала е много неспокоен. В дебелия се поти, а в тънкото чувалче се усуква. Махнах го. Тази нощ, милото нямаше сополки, и спа хочти до 5. Хапна , поигра. ставам за пореден път да го завия и какво да видя Shockedот кръста надолу гол по памперс. А той като се приплъзвал напред - се събул. Голичък, топличък Heart Eyes

Петрадимо, някоя от нашите мами имаше такъв проблем, май Дуци беше. оказа се, че е нежна лигавицата на стомахето и при нова храна може да се раздразни и от това да е.Спокойно!

# 52
добро утро моичета!ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МОНА HugДА ЖИВА И ЗДРАВА И БЪЗО ДА ОЗДРАВЯВА И ЗАБЧАТАТА СЪЩО ДА СА БЕЛИ И ЗДРАВИ! ние също сме малко болни:( но това не ми пречи да се похваля,че и ни е днес ставаме на 7 месеца.това с почерпката ще го пропусна,поради простата причина че хич ме няма и идея си нямам как да го направя това с картинките newsm78,но все пак се чувствайте почерпени! Hug  cook   cook

# 53
Keти, памперса ли отскача или Маги  newsm78

Някой ползва ли Генгигел? Дали има ефект при продължителна употреба.

Доволна съм, че не пътуваме днес - много неприятно ми изглежда навън...Дано мъглата се вдигне, че ми се искаше да отида до магазина. Ако не - ще поръчвам пак Виктория. Научих й менюто вече  Crazy

Да ви ъпдейтна - май са свършили проходилките на Памперс.

# 54
Здравейте  Hug само да се похваля и се връщам да ви чета  Mr. Green
Моя приятелка (сем. на което сме кумове) сутринта е родила  newsm44 много се радвам. Второ детенце им е. Родила е с операция 15 дни по-рано, защото много голямо било  Grinning. Та бебешока е 3950 и 53см (питахме за името, но казаха че още не са го записали  Mr. Green ) Много се радвам   newsm44 . Глътнете по 1 кафе да се почерпите food010

# 55
 Честита месечинка на Дари, Мона и Сами !

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:28 от E.L.

# 56
Юцка, да е живо и здраво мъничето. Какъв пол е не разбрах?

Свършили са отдавна, Джоли, което е много тъпо. Щели да дават 4 патки или 3 свирещи или не знам си какво, аз детски магазин нямам, че да ги пусна там, в Продавалника е пълно, а и си имам всички от Пепи. Абе тъпо. А не съм видяла някъде по листовките, които бяха в пакета с картата да пише за количества. Сега чакам да ми звъннат да ги насоля.

Супер нервно ми е, Анна от няколко нощи се държи безобразно, а тая просто прекали. То и вчера следобяда беше крива, вечерта още повече, а нощта беше черешката на тортата просто. Всъщност и сега не е цвете.
И понеже не е от движещите се и въртящи бебета, докато я обличам ме блъска с крачета в корема, което мен разбира се не ми е прятно. А като дойде ред за ръкавите е ад просто. Крясъци до небесата. Споменах ли, че ми е нервно Laughing Отивам да пия чай от мента, пък дано малко ме успокои. На всичкото отгоре Пепи не можахме да го изкараме от кревата сутринта и днес не е на градина.

# 57
  • гр.София
Добро утро и от нас.Ние цяла нощ не сме спали.Малката снощи вдигна температура 38.7.Правих и компреси и сутринта беше 37.5.Така или иначе днес бяхме на консултация и видимо ни няма нищо.Само температура та сега ще пием панадол и дано бързо се оправим.Качили сме 400гр. (8040гр.) и сме пораснали 3 см. (72см.).

# 58
Юц, честито!!! Само бебето не разбрах момче или момиче е?

Дуци, глупаво е измислено, наистина. Преди бях пуснала линк към кампанията - там има количествата, ако е от помощ http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_loyalty_reg.asp

Гнидка, що така се изгуби?

# 59
ДоБро утро от варненска земя!
Очертава се да си гледам децата вкъщи цяла седмица. В училище има скарлатина и не пуснах Самуил.
Утре с Бобо сме на консултация.

Общи условия

Активация на акаунт