Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Разгледах страхотни снимки - Павката, Алекс, Яна, Ноеми - как бързо растат и стават все по-сладки! Heart Eyes
На Сами клипчето не ми се отвори. Sad
Пърли, Алекс колко тежи (ако не е тайна), всеки път ме удивлява колко е подвижен, а моето слонче нищо не може да прави, освен да седи. Crossing Arms
Тити, завидях ти направо за хубавите места, на които ходиш. И да знайш, че докато не пуснеш булчинските снимки ще те тормозя във всеки пост. Laughing
За играта на памперс - пише в сайта, че е до изчерпване на количествата. Много гадно, но е факт. А аз изпратих доста отдавна писмото, но си нямам късмет и туй-то. Crossing Arms
Честито второ детенце на приятелката на Юцка!  bouquet
Честита месечинка на Дари на Джули!
А също и на Ема на Dil и Симеона на maiabee!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:01 от nip1977

# 61
Нип, напоследък е "позаслабнал", миналата седмица на консултацията тежеше точно 10 килограма. Емо колко е? Всъщност педито като попита "е, разказвай какво умее да прави вече?" много се изненада като й изброих, и като той нагледно показа на какво е способен при това тегло. Та, значи нищо му няма на детето ти, явно моето нещо бърза. Споко Simple Smile

Честити месечинки на месечковците! Simple Smile

# 62
  • Варна
Дуци, не и мента  Naughty

" Билки и подправки
 Какво трябва да знаете

Лайка, джинджифил, ехинацея
 Приети под формата на чай, тези билки по-вероятно не представляват опасност за бебето. Пийте билкови чайове внимателно, особено, когато не знаете съставките им. Повечето чайове са безопасни, но има и такива, които могат да навредят на черния дроб например.

Сминдух, анасон, пореч, малинови листа, магарешки бодил, копър, чесън, коприва, копърени семена, върбинка, канела
 Тези билки често се използват като стимулатори за производството на повече кърма и като цяло са безопасни за бебето.

Мента, градински чай, магданоз
 Тези билки, съдържащи се често в храните, могат да спрат кърмата ви. Избягвайте ги, когато започнете да кърмите и започнете да ги приемате, когато решите да отбивате бебето си (те няма да навредят на бебето ви). "

# 63
Ми Емо на последната консултация беше точно 9 кила, ама преди един месец, сега сигурно е към 10 вече. Обаче още неще да се обръща, (само от корем на гръб) а пък иска да е прав (някой да го държи, обаче). Или се подпира на решетката на леглото.
Той по принцип много мрази да лежи по корем, от малък е така, лежи 3 минути и почва да пъшка и да реве. А ако си лежи по гръб и през ум не му минава да се обърне по корем. Голям е мързел. В момента е седнал и от половин час бърбори нещо и пищи силно. Вече му се продра гърлото и започна за кашля, ама не спира. Shocked

# 64
Леле, колко мента съм изпила ooooh!

# 65
Нип, на една приятелка детето "9 месеца не отлепи гръб от леглото", така се шегува тя, пък после като стана един деен, проходи си нормално, сега е като тазманийски дявол. Така че, не се притеснявай, не е критерий.

Дуци, що не каза, на мен тези неща ми оправиха хиперлактацията, да не ти е ревала Анна най-много като без да знаеш си "спирала" кърмата  Confused

# 66
# 67
Чуден е усмихнат Емчо Simple Smile

# 68
Много хубави снимки разглеах,но тази ми е фаворит....
http://3.bp.blogspot.com/__6Uehv6R1sQ/SaMtWnMvoGI/AAAAAAAAGaA/eS … ruary+qna+112.jpg
 Heart Eyes
Истинско Смехоранче  Hug

# 69
много хубави снимки на бебешоци видях  Heart Eyes
ние утре тръгваме на пътешествие-отиваме да София за 3-4 дни и после и до Нова Загора за 3-4 дни, яд ме е само че не можах да намеря надуваема лодка или басейнче, че да не тътря корито, но ще го мисля в движение.
П.С. бебчето е момче , ще изчакам още малко (да се сафиряса майката  Mr. Green и ще звъня да питам , как е и за името на бебчо, че ми е много любопитно  Mr. Green)

# 70
  • София
Писах, но нещо изчезна. Затова само да кажа, че видях страхотни бебоци и още по -прекрасни майки -къде булки, по минижупи - ето ме и мен: http://public.fotki.com/uzasko/1999/a-bqhme-mladiii/7nesebur.html
Тити не я видях булка, но тя е заета да търси пирони  Mr. Green  Hug
Има тениски вече!!
Изчезвам, че е гладна Криси

# 71
Нип, Емчо е страхотен Heart Eyes

# 72
Честити месечинки на Дари, Симеона и Самуил!
Честити месечинки на Ноеми, Емилиан и Стелиян (на патерици)!
Да са живи и здрави да радват мама и тати!
Много сладурски снимки и клипчета гледах - Емчо, Алекс, Ноеми, Павката, Сами, а Яна с нейните изпълнения пак ми скри шапката  Crazy.
Тити, големи красоти показала пак, а Ясен е много пораснал и ми се струва, че почва да прилича на теб много  Thinking
Белинда, чакаме снимки и от теб, радвам се, че сте си изкарали добре.
Радвам се за всички болни, които са по-добре, Донка, Астарта  Hug
Честито бебче на приятелката на Юцка! И приятно пътуване ви пожелавам.
И Габи много се върти и ми е доста трудно да я преобличам, само се чуди какво да хване и къде да пипа, но се справяме някак де. И тя си дърпа или бута памперса и отлепя лепенките някой път  ooooh! Ама Амаринова ме разби, как Алекс си е нахлюпила наакания памперс на главата  #Crazy Дано се оправи положението с яденето при вас  Hug
Дуци, надявам се Анна да е по-добричка днес.
Джоли, дано и Ния се оправи и да си хапва нормално. Аз го търсих този Генгигел за зъбките, но го нямаше в аптеката и купих друг, така че не мога да ти кажа дали е добър.
Кетито, много хубав снежен човек беше направила  Heart Eyes. А тук е топличко, няма сняг, към 15-16 градуса е.

# 73
Пърли, сутрин(и то не всяка) пия по една чаша чай с мед, не съм забелязала да ми е намаляла. Ама то знае ли човек newsm78

# 74
  • София
Ха, и аз съм си направила чайче от мента тази сутрин. Много обичам. И ся какво? Да го изхвърлям освен. Дето и без туй не съм от най-млечните, съвсем гладно ще си оставя детето...

Джоли, тези афти като бели точки ли са? Мариела има една такава точка на венеца.  newsm78

Нип, много е сладко бадемчето, обожавам пухкави бебоци аз!  Heart Eyes

Аууу, вижте ми аватара! Мъж ми го е сменил снощи докато съм спала!!!

Общи условия

Активация на акаунт