Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
А тук е топличко, няма сняг, към 15-16 градуса е.
Завиждам Wink Тук е егати студа. Сутринта на балкона ми показваше -16 Shocked Дано към обяд да се постопли малко, че да направим една бърза разходка.

А и аз да питам какви са тези бели точки на венеца. Не ми приличат на пробили зъбчета newsm78 Алекс има няколко на горния венец.

# 76
  • София
Момичета, снощи писах,писах и всичко се затри! Исках да похваля помпата за нос на Данет, която се включва към прахосмукачката. Аз бях чувала за нея и преди, но ми се струваше страшничко и не обърнах внимание. Сега обаче и двете деца са болни Дея на ръба на гнойна ангина, Алек му свирят гърдите аха да направи бронхиолит... и едни сополи - ужас. От вчера купихме и това чудо и съм страшно доволна - изсмука всички гадости и отпуши децата при това доста по-безболезнено от чиковската ръчна помпа дето се ръчка в нослето на детето. та горещо препоръчвам за вс сополиви бебета...

# 77
Джоли  Hug Тук съм, чета, но нещо ми липсва вдъхновение да пиша. Малко ми е нервно, та гледам да не вкарвам напрежение тук  Laughing

Благородно завидях на Пърлеви, Белиндини и всички други, ходили на почивка  Sunglasses И на мен ми се ходи, но с помощник, че иначе от почивката нищо няма да разбера. Но в момента няма как и на помощника да му поемем разходите. В тази връзка набързо да се оплача, че получихме изравнителна сметка за ток от 430 лв, при положение че предните два сме плащали прогнозни от по 200 лв. Малко съм шок...

Яна, Емчо и Алекс са невероятни сладури  Heart Eyes (съжалявам, ако пропускам някой, малко ми е каша в главата).

Катето както не искаше мляко на обяд, а само пюре, сега е обратното. Не мога да му хвана края, ей.

Не си спомням дали съм писала, но тя няма желание за седене, а за директно изправяне  Simple Smile

Събота и неделя ходихме при родителите ми в Дупница. Е, нямаше токова реване. Пак ги беше забравила и искаше само аз да я разнасям  #Crazy А те, милите, кършат пръсти и се чудят какво става.

Честити месечинки  newsm51

# 78
Аз пък си мислех, че няма бебе в тая тема останало без помпа от Данета Laughing

# 79
  • София
Мариела ми заспа в ръцете, докато преглеждах форума  #Crazy

Ине, много си готина!

# 80
Благородно завидях на Пърлеви, Белиндини и всички други, ходили на почивка  Sunglasses И на мен ми се ходи, но с помощник, че иначе от почивката нищо няма да разбера....
получихме изравнителна сметка за ток от 430 лв, при положение че предните два сме плащали прогнозни от по 200 лв. Малко съм шок...
А Гнидка не така. Те децата като отидат на чуждо място и се държат прилично. Като бяхме на Сандански, направо забравих че съм с дете. Алекс по цял ден седя вързана в количката или в столчето за хранене и гласа не и се чу. Тъй че смело заминавайте, Катето няма да ви изложи Wink
И какви са тия сметки за ток #Crazy Преди седмица в новините казаха за завишени сметки, ама чак пък толкоз Shocked Аз вчера платих нашия 17 лв. Дали и аз да очаквам някаква такава изравнителна сметка Thinking

# 81
Тони, много хубав аватар си имаш Simple Smile

# 82
amarinova  Hug Аз от опит говоря  Wink Ние Катето сме за развеждали нагоре надолу още от както направи 40 дни - на Троянския балкан. После (ноември) я водихме в Родопите (в хотел Здравец, май Джоли го знаеше). Та имам идея за какво иде реч - ексклузивно харчене на пари и още по-голяма гюронтия  Tired

Тони, много хубав аватар си имаш Simple Smile

Супер е  Grinning

# 83
Емчо-бадемчо голям сладур, а Алекс е пак напред с материала.
Ине, много си хубава.
ТоНи , страшен аватар, ама то щото модела много хубав, браво на мъжа ти, аз моя и да го моля все няма време, а на моя лаптоп нямам фотошоп.

Гнидка, какви са тия сметки  Shocked колко квадрата жилище отоплявате?

# 84
Аз пък си мислех, че няма бебе в тая тема останало без помпа от Данета Laughing
Има, има  Laughing
Ох, аз нещо съм с главоболие от сутринта. Много гадно  Tired
Емчо си е сладур, Нип. Хич да не го наричаш мързел детето, че ще те издам като порасне  Whistling
Юцка, честито бебе на приятелката ти. Има същите мерки като Сами  Mr. Green
Тити, айде дано скоро Яската да те изненада приятно с пълзене Hug
Кетито, изливай си тук положителните емоции. И на мен много добре ми действат  Heart Eyes Много ясно че моето дете си е най-хубавото  Laughing, ама и другите бебенца много ги обичам. С тоя форум се сдобихме с над 100 наши дечица  Heart Eyes
Амаринова, имали сте късмет. И Сами на морето беше най-доброто дете - веднъж не се разплака. Ама да го видиш на Велинград  ooooh!
Днес чух първата ясна думичка на Сами.  Heart Eyes Повтаряхме му "ма-ма", "та-та". Да, ама детето си има собствено мнение - каза "кака"  Joy Такава дума не сме споменавали изобщо, а той си я знае hahaha Започва все по-уверено да пълзи. Обикаля спалнята постоянно и само го преследвам да го пазя да не падне. Колкото до въртенето при обличане - ужасна борба е от доста време  #Crazy Повивалника ми стои вече повече като рафтче. Вечер там оправяме детето след баня, ама и двамата с баща му се озорваме да го държим. То е изправяне на колене, клатене, въртене, опити да се метне в кошарата. Абсолютно шило. Crazy
В часът на мама сексологът каза че пика на женската сексуалност е на 35-38 г. Само ще кажа малиииии  Crazy Twisted Evil

# 85
Честити месечинки на Дари, Симеона и Самуил!   bouquet
Нип, Емски е разкошотия, наследил е чара на майка си!  Heart Eyes
Моите въшлета се разболяха здраво, с пневмония и двете от 5-6 дни, на антибиотик са и вече има подобрение. Направо ми побеляха косите за отрицателно време!  Tired Янчето ми направи и спазъм на бронхите, та дишаше като Дарт Вейдър горкото!  ooooh!
Ох, като ви чета и аз искам на почивка някъдеееееееееееееее  Cry
Както казвам на мъжа ми - "Искам отпуска!"  Crazy

# 86
Олеле, ШмилиHugДано бързо се оправят миличките  Praynig

# 87
  • Варна
Добро ви утро  Grinning
Павел днес е май по-добре.Дупето поне не е толкова червено де.
Акал е след вчера следобед веднъж тази сутрин.Изпи доста чай от шипки  Crazy, надявам се и храната , която му давам допълнително да му подейства добре / картоф, морков, шипки, ябълки/
Видях много готини бебоци - Алекс на Пърли и Сами на Аелия Heart Eyes
Тони, много ти е готин аватара  Hug
Ине, много готина мадама си  Flutter
Нип, Емо е голям сладур  Heart Eyes
Павел не се изправя още сам и не пълзи, и слава богу де.Рано му е още.А и аз от сега имам болки в кръста.Каквато съм дълга на 3 ще се наложи да се сгъвам като проходи ... Crazy Mr. GreenИначе поседява по малко седнал, но не особено дълго, но не спира да се върти и да се обръща като е на спалнята и да рита..  Laughing
И аз нямам помпа от данета, ама и Павел до сега не е имал сополи /чук-чук/
Шмилянка, дано са вече по-добре децата  Hug

# 88
Благодаря,добре сме,като изключим,че след правенето на снежния човек,Калоян започна пак да кашля и да върти сополи SadВече настръхвам като го чуя да кашла.Засега не е нищо сериозно,да се надяваме! Praynig
Такъв сняг ни е затиснал,че скоро незнам дали ще изляза на по-дълга разходка.Засега само с шейната пред в къщи .
Иначе ви чета редовно,но не съм писала Embarassed
За анкетата-отговорих с втората опция Peace
Честито на всички месечинки днес!
Видях и много хубави бебоци!Пърли,Алекс е само за щипане и мачкане Hug
Шмилянка,бързо оправяне.Знам колко е неприятно,съчувствам ти! Hug

# 89
  • София
Благодаря на всички за честитките  Hug
Честито и от мен на Мони и на Сами!

ТоНи, много красива изненада! Чудничка снимчица! Ине, каква мадама само... Юцка, честито бебче на приятелката ти! Много красиви мигове им предстоят...
Снощи нещо си приказваме с мъжа ми и казвам: "Когато Дари направи 1 година. След... 4 месеца  Shocked" Кога мина толкова много време!  Heart Eyes

Криша, Шмилянке, да оздравяват по-бързо буболечетата  Praynig
И аз имам помпата от Данет, обаче силата на прахосмукачката ми не се регулира и нещо не смуче добре. Обаче започнах аз да смуча  Crazy и се оказа много ефективно и лесно. Не ми се смейте сега  Blush

Нипче, твоето бадемче е страхотен сладур, много му се радвам винаги  Heart Eyes Как хубаво седи, стабилно и кротко - чакай, не бързай и да тича Simple Smile

Сакси, мерси за обяснението, ще пробвам, но по-нататък, наистина е рано да изправям дребната, просто си личи  Peace

Тити, пак ме разсмя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт