Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Пърли, Аелия  Heart Eyes много красота. Ние сме далече, далечеее....

За лечебната Хумана и аз да се включа. Не се подсича от нея дупето, а от разтройството Wink

Днес времето беше само за Витоша, много ме е яд  Crossing Arms Искам скиииииии smile3514

Ех, като гледам тия клипчета с Ма-ма честито на всички  Hug и много се умилявам.
Я КАЖЕТЕ СЕГА НЕ Е ЛИ ВАШЕТО ДЕТЕ НАЙ-ХУБАВОТО, А  Mr. GreenПръскам се от любов просто Hug Чак се замислям за трето Blush
А да ви издам една тайна......следващите подсичащи краката моменти са като проходи и дойде до вас детенцето и ви хване за пръста да ви води някъде лелеееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, и като чуете "Ного бича мама" Лелееееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, не мога отивам да я нацелувам и се връщам Laughing

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 21:50 от ketito

# 31
Пюрета от мъхести плодове имаше ли значение от кой месец се дават.Най-вече праскови и кайсии ме вълнува.
Праскови, кайсии
- пюре: 6-8 м.
- сурови: 8 м.
- слаб алерген! (в детското захранване не се считат за проблемни мъхести плодове)
- при алергична обремененост: след 1 год.
- ценен витаминен и минерален състав (витамин С, бета-каротин и др.)
- регулиращ ефект (алтернатива на крушите и сливите)
- суровите плодове съдържат пектин (може да дразни нежното стомахче)
- средноцелулозни (не са леки за стомахчето, но най-вече сурови)
- едно наум за плодовите органични киселини в пресните плодове (дори да са видимо зрели и сладки)

Аз вече във въвела праскови, че имах домашни Peace

# 32
Хех, благодаря ви, всичките ни бебоци са хубави, нека не скромничим Simple Smile Така е, за всяка майка нейното е наааай-красиво!!!

Сакси, в Пампорово. Но хем беше добре, защото малко природа видяхме и много секс, разгеле, хем не беше, че Алекс през нощта се будеше и сучеше като за световно, та трябваше да си доспивам. Добре, че беше майка ми да поеме дневните "дежурства" и да ни гледа детето  Hug

Христуш, а тази процедура на легнало бебе ли се прави?

Дуци, малко са, не сме изявени фотографи напоследък. Добре, че имам телефон та да снимам нещо като все забравяме апарата.

С памперса и аз го гоня из стаята, Джули, но предполагам с много бебета е така, та не се оплаквам  hahaha Като гледам Аелия ще дойде на този хал много скоро също  Grinning

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 22:11 от Pea®ly

# 33
amarinova, Hug до къде стигна с отбиването?

# 34
Амаринова, като те прочетох ми потекоха лигите от тия сурови плодове Blush

Не мятай букети, ми кажи как сте Grinning

# 35
Прасоквите от камерата свършиха, сливите свършват и ще трябва да купувам някакви....Лятос ще натъпча фризера с бурканчета!

# 36
  • София
Сакси, как права, да не ползваш памперс-гащи?  newsm78 Дари ми тежи на една ръка, а й е раничко още да стои права?

ма да бе, аз щях да се оплаквам от въртене, обаче си викам, айде, не е чак толкова страшно....още не са проходили  Twisted Evil ... давам му играчки, давам му мокри кърпи, давам му собствените му чорапи да си ги мирише, и въпреки това е ужасно трудно да го преобуя.
Вече не минава номерът с играчките... Любим трик й е да сграбчи ританките, които ще й обувам, и да си ги натика в устата с много хитро изражение на личицето. А краката си ги загризва докато я изпишквам още  Crazy Мерси обаче, че всички ме уверихте, че не сме единствените  Laughing 
Хубав Алекс, прИкрасен! И Анна, изобщо лика-прилика са си, блага ракия ще пием... Wink

ИвEлина, аз дадох вече пюре от кайсии (на Хип беше), обрина се от него и ще го дам пак чак след 1 година, дано тогава вече да не й е проблемно  Peace

Кетито, много, ама много ми  липсваше, като седнеш да пишеш, ме разтапяш просто  Hug А снежният ти човек беше страхотен! По-хубав не бях виждала, с много любов беше направен явно!

# 37
  • София
Забравих да разкажа нещо Joy
Днес на обяд на нахално се измъкнах и отидох да спя в спалнята при Дени и зарязах Маги на нищо не подозиращия и баща  Joy Тя обаче след няколкодневния запек има да освобождава място  Mr. Green и така се омазала, че била за основно преобличане  Mr. Green
Мъжа ми така се увъртял, че като станах и гледам Маги с чорапогащника на батко си  Joy Joy Joy

# 38
  • София
И при нас е голяма борба преобличането. Напоследък е включила и ръцете и бута пампеса надолу.  hahaha

Днес беше супер време за разходка + фитнес през преспите.

Пърли, заподозрях те аз, че пътуваш някъде като зачезна за събота и неделя точно. Супер че сте се поразходили! Алекс ти е одрал кожата обаче!

Аз изгубих вдъхновение за захранването на Мариела. Искам да и предложа нов вкус, зеленчуков, не може само тикви и моркови да ми яде. Обаче идея си нямам какво ново да включа. Пулих се днес в пюретата, четох, накрая купих едно пуйка с пащърнак да не съм капо Crazy Изобщо не съм решила кога ще го давам, но се запасих.

# 39
  • София
А, добър вечер и от мен! Добрахме се до София, още не мога да повярвам Joy
Хораааа, няма такъв карък просто, ня-мя!!!
Като тръгвахме в четвъртък небето се отвори и се изсипа един тон сняг, като тръгнахме да се прибираме в неделя, колата ни се скапа и заседнахме в Пампорово hahaha Слава Богу, на другия ден внезапно и неочаквано самичка се оправи, та не се наложи да изсипваме една шапка пари за пътна помощ. Разминахме се само с още една нощувка Laughing
Бобо и той като Пърлин Алекс беше дежурен нощите, но пък през деня - няма такава усмивка Hug Непрекъснато беше в добро настроение, та и ние видяхме природа и секс Mr. Green Никола беше добиче, както обикновено, ама аз вече му свикнах на магариите Crossing Arms
Снимки имам много и все резкошни, уцелихме фантастично време последните два дни, обаче още не съм ги свалила. Обещавам да покажа!
Не съм чела поне 2-3 теми. Нещо съществено да съм изпуснала?

# 40
А докато ги преобличате, махат ли си памперса  Mr. Green наш Бобо е специалист .... отлепя лепенките и дърпа към устата  Laughing
Белинда  Hug

# 41
Деница, не знам защо при вас така става. При Мартин си излиза през другата ноздра и при Ивелина също. Някой път ако е по-запушен носа го правя и от другата ноздра за да съм сигурна, че всичко е изтекло. Сега питах Ивелина и тя ми каза, че някой път отивало малко и в гърлото, но си тече и през другата ноздра. Също така казва, че е гадно, но като правя на Марти не реве.
Между другото като ми обесняваше зълва ми и аз не вярвах, че може да излезе през другата ноздра, но го видях и след това пробвах.

Пърли, трябва да е изправено /над мивката/. Аз го хващам Марти с едната ръка, а с другата действам. Ако е по-трудно сама да го задържиш викаш някой на помощ  Simple Smile

# 42
А докато ги преобличате, махат ли си памперса  Mr. Green наш Бобо е специалист .... отлепя лепенките и дърпа към устата  Laughing
Абе сама не може да си разлепя лепенките, но издебва да се разсея и ... беше си нахлупила наакания памперс върху главата ooooh!

amarinova, Hug до къде стигна с отбиването?
hahaha до никъде. То при мен по зле става. Първо нещо ми отказа пюретата, сега пък суче по цяла нощ. Исках да заместя още едно хранене, но уви, детето не ще. Май скоро ще се озъбва. Чакам да поотмине малко и пак ще пробвам.

Прасоквите от камерата свършиха, сливите свършват и ще трябва да купувам някакви....Лятос ще натъпча фризера с бурканчета!
Мойто пък тези сини сливи хич не ги тачи и ми останаха тонове във фризера Whistling

Мен пък доста садистично ми звучи това със спринцовката и нослето Peace

Пърли
, Алекс е страхотен Heart Eyes
Виждам, че и Сами вече доста успешно се придвижва Laughing А Яна направо ми скри шапката с това катерене ooooh!

Астарта, айде оправяй се вече, че ми доскучава сама да бутам из преспите Wink

Белинда, много се радвам, че сте си изкарали добре Peace Чакаме снимки.

# 43
здрасти банда
гледам да ви следя - кой - какво - но определено и аз не чета всичко и всеки  Mr. Green - тематичен, а не личен ми е подбора - да няма обидени Mr. Green
Пак за секс стана дума - ведна пристигам значи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аелия
браво на Сами - още малко му липсва Heart Eyes
Нина е мнооооого далече от неговите умения  ooooh!

Алекс
на пърли е голям сладур

Тити
както винаги ни омая с документация от 1001 нощ  Wink

поздрави на всички

# 44
  • София
Еее, Джулс, как ще й е раничко - на 8 месеца е вече, може да я слагаш.  Peace  Иначе си ползвам обикновени памперси и технологията е следната:
слагам я по гръб, тя писва и й давам тубичката с кремчето, капачката на фотото, дистанционното и изобщо нещо, което е поне малко интересно, в краен случай жертвам няколко косъма от бретона  Rolling Eyes... супер бързо слагам памперса и крема и после я изправям на крака и й давам да се хване за кошарката. Надигам едното краче и мушвам чорапче, надигам другото и пак мушвам и така правя и за крачолчета. Пък за блузките  е още по-лесно - мушвам на главата и една по една и повдигам ръчичките... трудна работа, ама няма как  Blush

Кетито, важното е, че поне е сменил памперса  Crazy Браво на таткото!

Белинда, с нетърпение чакам снимките!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт