Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Aз мисля да давам попарка, но няма да е скоро, че сме още с хипоалергенното АМ и ме е страх да въвеждам сирене и други млечни. А обмислям варианта да си купя прясно мляко от наши близки и да дам на баба ми да ни направи сиренце за Георги.
Днес въведох пилешко- ами това моето дете вече съм сигурна, че предпочита месните пюрета пред зеленчуковите. След като изяде няколкото лъжички пиле, исках да продължим с тиква, обаче като си стисна юнака долната устна и ...край Crossing Arms. Така реагира и преди 20-тина дни като въвеждах пуйката. Но аз утре първо ще му дам тиквата и след това пиле, ама ха Naughty.
 И забелязах и нещо друго- досега всички домашни пюрета съм ги правила с пасатор, а днес реших тиквата само да я намачкам с вилица- уж да не е чак толкова гладко- ами човека направо взе да се дави ooooh! и отново му го пасирах. Не че яде де, но ме притеснява да не свикне с много фино смляна храна и да не иска по- нататък по-едро смляната. При вас как е?
Донка, много са ти хубави момчетата и колко големи изглеждат и двамата Heart Eyes

# 256
Какви хора сте, не излизате ли в хубавото време, ми три страници изписали.
Ами аз цял ден се мотам из нас, но хич не ми се излиза в тази киша. И тъпите кучета са осрали и опикали целите алей в този сняг, къде да се разходи човек Crazy

Аз за сега не се притеснявам от ситно пасираното. Правя си ги гладки пюретата, пък по-нататък ще се мъчи да дъвче Peace Ми рано и е още. За какво да я тормозя Confused

# 257
Нип, Амаринова, тук съм, но не ми се пише Hug.
Благодаря на всички за честитката за месечинката ни, бях забравила  bouquet.
Честито и на Боби на Инка Hug
Много болни мъници има в темата ни и това никак не ми харесва Sad. Пожелавам бързо оздравяване на всички Hug.
Иве, много си хубава руса Peace.
Ине, страхотно тяло Peace. Пожелавам ти скоро да възвърнеш формата си Hug.
Ноеми, Боби, Алекс, Боян, Матей и всичките ни бебчета са просто прекрасни Heart Eyes.
Дони, Боян ме впечатлява винаги с този умен поглед на "голям човек" Heart Eyes

# 258
нас ни хвана съклета с Матьо и навън....на разходка....
ох и аз като Дуци обожавам попарка, то си ми и личи де   261uu и мисля да давам, ама сега сме на вълна месо, ми то няма на кого да се метне, месояден ще е....
а иначе опатква бурканче от 190 мл без проблем, даже наобед и десертче допълнително давам...
Дуци много ме е яд на такива хора дето защитават бездомните кучета, пък че те лаят или са те ухапали това няма никакво значение  Rage
ЕЛ кое викаш списание да закупим? Hug

# 259
Амаринова, при вас ли имаше съмнения за рахит?

# 260
Астарта я бързо давай отчет казвай как си Simple Smile Минаха ли пъпките? А Илия по-добре ли е?

Амаринова, при вас ли имаше съмнения за рахит?
Аха, ама не бяха само съмнения Peace

# 261
Астарта я бързо давай отчет казвай как си Simple Smile Минаха ли пъпките? А Илия по-добре ли е?
Hug
Вече сме добре. Чакам тази вечер подкрепление от майка ми и утре ще заведа Илия при личната да ме успокои (надявам се), че се съмнявам да няма възпаление на ушите. И започвам да се моля за слънчеви дни, за да си наваксам разходките Simple Smile. Е, ще слагам малко по-дебел пласт фон дьо тен за начало, че ми останаха червени белези, но се надявам да изчезнат.

# 262
Симпатюхче, линкът е много хубав, благодаря!   bouquet

# 263

Аха, ама не бяха само съмнения Peace
Тогава не трябва ли при всеки удобен момент да я изкарваш, за да усвоява вит. Д?

Симпатюхче, линкът е много хубав, благодаря!   bouquet

Да, благодаря и аз.

# 264
Изкарвам я да спи на балкона(южен и доста слънчев) и една люлка сме монтирали пак там, та общо взето гледам поне по 2 часа да е навън Wink

# 265
Ето от тук го взех- има описано по месеци и след годинка развитието  Simple Smile
http://ag.udel.edu/extension/fam/gb/gb-list.htm
Радвам се, че ви хареса   bouquet

# 266
Нямате милост вие с това писане.  Crossing Arms

Ние бяхме навън, тук беше 10гр и слънце. Сложих Ноеми за първи път в летния вариант на количката, хареса й да си зяпа и по едно време си заспа Wink

Кетито, ти цялото месно ли набута, бе жена? Аз го разделям на 2 или 3 пъти Peace

Ивонче, Амаринова, оризовите вафли ги има май и в Бг - Белинда ги беше виждала. 

# 267
Ясно Simple Smile

Я да питам за тоя Нахткерцен, че мъжът ми ми е взел за ръцете уж, но на него пише за бебета и малки деца. Той ли е взел не каквото трябва или е един вид?

# 268
амаринова, и какво, рахит ли наистина?

аз ям едно и също всеки ден!  Само в петък си правя макарони, защото ядем заедно с Деян огромно количество макарони, през седмицата той закусва в градината.

нип 1978 - щях да пускам снимки от плажа днес, ама като си казала сватба та сватба - ето  Mr. Green
http://photos.streamphoto.ru/9/2/6/dfd84223a28173d84dd9f7b59827e629.jpg

# 269
Тити, голям инат си  Joy Все пак, си личи, че си страхотна булка  bowuu

Майра, а месното пюре, като не може с мляко, с какво се комбинира, за да стане цяло хранене  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт