ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 025
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Не мога да ви изчета, чак забравих какво щях да пиша...хаха
И Петя се плюнчи, даже прави балончета  Laughing И аз съм чувала за ранно никнене на зъби, ама чак втория месец...
Мила, благодаря за статиите  Hug
Биляна, голям красавец е този Гого   Hug (как не с това хубаво име  Embarassed)
lubito , дано и при нас да има такава промоция Simple Smile
Киша, как ти завиждам за Лондон  Grinning Последното ни пътуване извън БГ беше миналия май месец, а на мен така ми се пътува, но не знам на Петя как би и понесъл полета, а не ми се иска да ходим без нея...
Мила, защо не го прати лаптопа по Дани бе  Joy  Joy  Joy
Мини, Преслава е голям сладкиш   Hug  и как и отива количката !
За АМ, кърменето, естественото раждане и емоционалната връзка майка-бебе...аз също съм твърдо ЗА кърменето, правя и невъзможното, за да продължа да кърмя, защото при мен кърменето първо не започна добре (както описва сладурчеста Петя нямаше никакъв сукателен рефлекс), а и до момента (въпреки че имам достатъчно кърма) не е ясно до кога ще продължа да кърмя, всичко зависи от това как Петя се развива. Естественото раждане е прекрасно нещо (поне така съм чувала де  hahaha ), но секциото също е  алтернатива...все пак най-важен е резултатът, а не пътят по който достигаме до него...Емоционалната връзка майка-бебе зависи от сърцата и душите ни, а не от това как сме родили и дали сме успели да кърмим...В моя случай най-важното нещо е спокойствието, защото  липсата му понякога ми пречи да се радвам пълноценно на детето си! Именно постоянното следене на "обезпокоителни" симптоми, мерки и теглилки може да помрачи и най-ценните моменти на близост с нашите малки съкровища!  не че като съзнавам това съм спряла да се притеснявам, но важно е доброто желание  Embarassed Embarassed Embarassed

# 241
Иники, ша пафкаш гадиноооо  Crossing Arms
аз още не съм решила ша пропушвам ли като отбия Преслава

# 242
момичета само да се похваля на бързо...от сутринта Катерина е с един памперс...хванах и всичките нужди... Grinning Grinning Grinning

а за pufies не са дебели...

иники и аз мисля че ще пушиш...айде давай наградата...

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 17:05 от lorini

# 243
момичета само да се похваля на бързо...от сутринта Катерина е с един памперс...хванах и всичките нужди... Grinning Grinning Grinning

а за pufies не са дебели...

Браво! Продължавайте в същия дух Hug
Рокси, преди малко забравих. Честит малък рожден ден на малките мишлета  Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 17:05 от barboran4e

# 244
Ха-ха наградата трябва да се подели Mr. Green
Преди и аз бях пушачка, без цигари и кафе щях да умра,сега изобщо не ми се пуши даже ми става неприятно от дима,някой път ми идва да убия мъжо като пуши,нестига че мирише ами умирисва и мен Mr. GreenМале изобщо не мога да повярвам че това го пиша,мислех ,че никога няма да ги откажа

# 245
  • Варна.....
Мини, май сега ми  става ясно защо някъде из форума наричаш Стефания кюфте  Joy
Иники, нещо друго като оферти да вкараш.......  Mr. Green

# 246
Здравейте!!!!
За памперсите - ползвам на Памперс,не се е случвало да пропускат.Баба и купи Либеро,но ми се виждат доста плътнички нещо.
И ние се плюнчим здравата.Не вярвам да са зъбки,все пак сме на месец.
Бях писала,че вит.Д не давам.А сега се и оказа,че сме с малка фонтанелка,така че добре че не съм го почнала.
Аз родих Белослава 2750 гр,изписаха ни 2650 гр.,т.е. -100 гр. изцяло на АМ беше в болницата.Родих в 10.28 секцио и в 14 ч. ми я донесоха.И от тогава си беше при мен.
hris1981,писали сме си на лични да   Wink
На всички празнуващи своите месечинки днес - да сте ни живи и здравички!!!!!!
Между другото откакто сме на Хумана коликите ни намаляха - пу-пу-пу.Но пък газове продължаваме да си имаме.
За пъпчиците на лицето днес купих един илач та да видим дали ще подейства.
Днес установих,че хъркаме като спим и взех Стеримар и една помпичка за носле.Ще видим дали има ефект.Иначе сополки нямаме,но явно има нещо вътре,което и пречи.

# 247
Уууу,дремнах 2 часа Crazy!
Сега готвя на съпружеското тяло(с което нямаме брак Joy) бобец.Малии с щерка му ще се състезават по пърдеежи,че аз не смятам да го опитвам.
Кокосче,мисля,че в аптеките(или поне в някои) продават памперси на бройка.Поне пред мен са си взимали,но на Памперс Peace
hris1981 ние спим на приглушена светлина,за да мога да я виждам,че нали все се дави и в повечето случаи го прави тихомълком,та зрителния контакт ме оправя,а и ако трябва да я преобличам да не светвам лампата,че нали и татето там,за да не го разбуждам. Peace
Аз в Стефания съм Флюбена отдавна.Мини много е сладка бе.
Иники пафни си,душо Sunglasses
Аре,бай

# 248
Аз в Стефания съм Флюбена отдавна.Мини много е сладка бе

и аз, и аз...

а за светлината нощно време...на нощна лампа, но по-далеч от нас...или на ТВ...а Катерина от две три седмици май само при нас спи, така ми е много лесно и да я гледам, особено напоследък както мрази да се оригва...и кърменето нощно време става бързо и безшумно...

# 249
К`ви хора сте вие! Само за греховни удовоствия мислите!

На зъболекар бях... Нали вече няколко пъти ви се похвалих с естествено проядените си мъдреци.  Twisted Evil Никой не печели.

Лорини, ся като спестяваш толкова пари от памперси, барем почерпи и ние да намажем.  Mr. Green Браво!

# 250
ми аз и от АМ спестявам...ще почерпя...ОБЕЩАВАМ!!!

# 251
http://stirianowa.multiply.com/video/item/37/37

а т'ва показвах ли ви го  Twisted Evil
Стефито щото прилича на баща си, пък и три години правена, за това е такава прелест
виж, Преслава Николай толкова не се  стара, стана на 3я месец пък и отива на мен да прилича хайванчето, за тва нищо особенно  Mr. Green hahaha
ама преди малко с такава усмивка ме дари, че чак ме разплака от щастие
другото, мили момичета е суета

# 252
Бубченце, мерси за статията, много полезна. Мерси на всички за отзивите за памперси от името на моя мъж. Май само Либерото ще пробваме.
Бърборанче, напълно съм съгласна с теб! Аз си го карам спокойно, само таткото си го отнася ако почне да ме мачка еднообразието и умората. Тази сутрин се събудих изкривена и схваната и цял ден ми е криво. Та по тоя повод-вие как спити с бебчовците? Аз на голямата спалня в единия край съм му направила гнезденце с портбебе и  възглавници и се старая да има безопасно разстояние между нас. В креватчето спи уикенда, когато си прибирам татко му при мен, та и мен да си ме погушкат Heart Eyes
Нощем обаче често си заспиваме с бебчо както се кърмим и аз съм все под напрежение нещо да не го повредя и това още повече не се наспивам спокойно. Вие как се справяте?

# 253
Брей,вие деца нямате ли ,че висите тук  ? Мъже гладни нямате ли ?hahaha

За лигавници-не слагам щото заварих няколко пъти лигавника обърнат на лицето му и се стегнал около врата му и ме хвана шобе.

Моето бебе ми го сложиха на гърдата 15 мин. след като беше  роден (тук така процедират ), засука веднага и смъкна много около 700 гр. на изписването.

МИНИ, мечтаехме си за момиченце като твоето,но......ако не в този живот , в другия .

Сега да ви покажа отвратителните наелонови памперси 

и тези от,които съм много доволна

# 254
Леле, Мини невероятна е! Абсолютна прелест е тази Стефания, бе! Как се врътка - падна ми шапката!   bouquet

Иники, ми то всички дето пестим да вземем да почерпим, ти ще си на страхотна далавера! Peace Аз си чакам пелените за многократна употреба и ще пестим от пампи Stuck Out Tongue В тоя ред на мисли - Зозима ти каза, че използваш такива, може ли малко инфо от извора как е с тях - колко време съхнат, пропускат ли все пак, изобщо как е живота с тях. То не че нама да го разбера скоро, но пусто нетърпение пък и малко инфо да се обмени, понеже съм решила да си взема различни да видия кои ще ми допаднат най-много. Ще ми се за лятото да е нещо по-леко и по-незагряващо ...

Натали Хъджиса тук не е такъв дървен. За мен е най-доброто в момента на пазара. Още малко, де, че ще минавам на многократни.  Heart Eyes
Хаха, да споделя какво забелязах супер смешно - на пакета с пампи пише, че всъщност нямало нищо памучно в тях. Погледнете! Та памучната мекота, която е отпред като рекладма един вид всъщност е яко изкуственяк, ама със ситния щрифт все пак си признават Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт