ЯНУАРКИ сме красиви с бебета щастливи...

• 19 044
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Зозима,  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 226
  • Варна.....
На бързо минавам да се похваля, че днес за първи път излязох с Преслав. Ми не било лошо да побродиш насам натам - аз всъщност само до училището на Алекс, ама все пак.....
И да попитам за Пъфис - видях ги само като мостра, но доста дебели ми се сториха?? Обаче ще взема няколко за проба.
Иначе в момента с Либеро няма омокряне или други цветни събития. Е ако чурката се извърти нанякъде, то това вече е друга бира....
Довечера ще ви чета, че работа ме чака  Hug
Зозима, вчера се чудех що така не влизаш....

# 227
  • Русе
И аз пробвах Puffies, но не ми харесаха. И на мен ми се струват дебели и освен това много шарени и ми миришат на мастило. За сега ползвам 2 на Памперс ню бейби. Довечера ще ходим с Венци на Кауфланд- там има промоция на Хъджис- 2 джъмбо пака+ влажни кърпи за 38лв. Някой ги беше похвалил във форума. Малко се притеснявам без да съм ги пробвала да взема направо 2 пакета, но ми се стори много изгодна офертата. По принцип са малко по-скъпи от Памперс.

# 228
Има ли вариант да се купят по 4-5 бройки от дадена марка памперси (а не цял пакет) за проба?  newsm78 И ако да, откъде?

И друг силно вълнуващ ме небебшки въпрос (за моето друго бебе - лаптопа  hahaha ):
Някой пращал ли е лаптоп до Щатите и колко е излязъл шипинга? Това, което открих досега е цена към 200лв. в едната посока  #Crazy Мнооого скъпо  Rolling Eyes

Малко полезни линкове:
http://www.babycenter.com/0_tummy-time-how-to-help-your-baby-get … 5.bc?showAll=true - за поставяне на бебето по коремче (на английски)
http://blog.9m-bg.com/?p=38 - кои хормони да си стимулирате и защо аджеба ви трябват Simple Smile Приятна статийка  Peace

# 229
Момичета, и моя мъж помоли да Ви питам за отзиви от различни памперси. Направи ми впечатление, че почти никой не ползва Памперс, а все други марки и му споделих, че той е отговорника при нас по набавянето. Ние сме на 1 на Памперс, сегя стяняхме 4 кг., пробвахме вече и 2. Има ли им нещо на Памперс, че предпочитате другите? Аз понеже нямам база за сравнение, иначе като цяло рядко са ми пропускали, но пък ако има по -добри да сменя и аз.

Аз не съм с лоши чувства към лекарите, но просто ме е яд, много ми е нерационално така да ни мандахерцат като парцалени кукли-според "школата" на болницата или още по-зле не дай си Боже, според "кефа" на доктора. Мен след 48 часа в предродилно без сантиметър разкритие, да ме мъчат за нормално, а Зозима пък да са я изтормозили за обратното! Ми то да сме знаели двечките да се разменим предварително, та да им угодим на болниците!

Иначе аз съм твърдо против диетите! Особено пък по време на кърмене! Неконтролирани професионално, диетите  объркават сигналите на организма и само влошават нещата. Движение и разумно здрамословно хранене му е майката! Аз имам 4 кг. отгоре и видимо не личат особено, но пък не си влизам в дрешките. Мойте приятелки казаха, че чак след 3 ти месец почваш като цяло да се прибираш и още няколко месеца си се възстановяваш. А те повечето са високи и слаби и не можеш и да им предположиш да имат по 2 раждания. Та и аз смятам да проявя търпение и да не насилвам нещата. От другата седмица мисля да тръгнем по веднъж седмично с мъжа ми на танци, освен на формата, ще се отрази добре и на настроението. Че  с тая хронична умора само се джавкаме от раждането насам.
 Crazy

# 230
Здравейте!
Ние днес ставаме на 1 месец! Направо не мога да повярвам как лети времето.
Александра се роди в 15,20 вечерта ми я донесоха и тя веднага си засука.
Момичета искам да питам бебетата оставяте ли ги на тъмно да спят или на нощна лампа, защото ние още от началото спим на нощна лампа незнам дали е правилно.
Памперси последния път купих на Памперс Sleep and play, ароматизирани са, но явно идват по-тънички защото няколко пъти се случва да пропуснат, иначе съм пробвала и на Либеро но и се обринаха крачетата.

Naiema  welcome мисля че с теб си бяхме писали преди на лични.

# 231
Относно семейното подоходно облагане - да, отменено е!

# 232
Не мога да ви изчета цял ден,малката чак сега заспа.
на нас свеки ни купи Памперс Sleep and play, но не съм доволна много са тънки и ги редувам с Либеро.
Ние пак не се изхождаме ,но днес не съм давала Дуфалак,незнам дали е редно всеки ден да давам.Педи ми каза да давам дотогава, докогато започне сама да се изхожда ,но не повече от 2 седмици.Ми аз за да разбера дали се изхожда сама трябва да го спра и да изчакам поне 1-2 дена .Някой дава ли Дуфалак и как ?Пъпките ни се увеличават, когато не се изходи.Мислех да излезнем днес ,но при нас мнго вятър духа и се отказах.
Винтагол давам направо в устичката ,кога капнат 2 ,кога 3 капки ,но като са три на другия ден не давам.

# 233
На мен неонатоложката категорично ми каза да не давам Дуфалак, а личната ми каза да давам при нужда докато се изходи, а кажете кого да послушам?!

# 234
Здравейте и от мен.
Аз първо да се похваля - вчера бяхме на консултация и се оказа, че вече сме 5.050кг. и 56 см., което ще рече 1.5 кг. и 3 см. за един месец  newsm44. Не, че не сме предимно на АМ, но от друга страна важно е да растем и хубавеем  Grinning
По въпроса за памперсите - ние минахме на 3 - ката на "Памперс", след като 2 - ката почна много да ни изпуска и сега нямаме проблеми.
Ей в този сайт има доста полезна информация за видовете памперси http://papa-bebe.com/pampersi.html.

# 235
А да ви питам как определяте номера на памперса.На мен са ми казвали че долната граница се гледала, например бебе до 4 кг трябва да носи 2-ка от 3-6 , незнам дали е така?Ако стане 4 кг да мине на 3-ка

# 236
Стефания я сложих на гърда чак на другия ден след раждането, спадна 110 грама
Преслава я сложих на гърда около 30 минути след раждането спадна 160 грама

Благодарим за поздравите  Hug, вижте нашата рожденничка
http://stirianowa.multiply.com/photos/album/39

# 237
Мини, голям сладкиш ти е каката, пу пу...А тая количка от къде я намери, направо ме уби, представям си как ще сте на улицата, непременно да се снимате...

# 238
Сиси 8227 на мен са ми казвали, че трябва да се мине на по - голям размер като бебето достигне минималните килограми за следващия размер. Примерно на " Памперс" пелените най малките им размери са следните: 2-5(1-ви номер); 3-6(2); 4-9(3) и ако бебето тежи 3 кг., би следвало да се ползва 2 - ри размер, ако е 4кг - трети размер. Не знам до колко е вярно и дали съм го обяснила разбираемо, но се надявам да съм била полезна. Общо взето като минахме на трети размер, малкия беше около 4.400 кг. и втория вече ни пропускаше
Hug

# 239
На мен неонатоложката категорично ми каза да не давам Дуфалак, а личната ми каза да давам при нужда докато се изходи, а кажете кого да послушам?!
Аз лично бих послушала тесния специалиста - неонатоложката. Ти си знаеш на кой имаш повече доверие, разбира се.

За пелените: Краси със сигурност е над 4 килограма (може и 5 да е вече), още е на жълтите памперс, не знам какъв номер се води - не е имало инциденти... но никога не е късно да се изяви.

Днеска Глобул са в отпуска по болест, вероятно ментална. Изгубих поне две продажби заради тях, знаех си аз да не махам М-тел-ския номер, ама зимат прекалено скъпо за дишането. Ако на някой му се живее следващите 2-3 години на държавни разноски, имам една задачка - кутията е напълно безобидна!

Намръзнах се в тоя парк. Планирам да направя частен парк с подово, като в Япония... Може направо да емигрирам в Япония и без това там хората харесват бродерии, ще спестяват от пощенски разходи.  Joy Бизнес-планът ми е готов.

Тъй като вече ви показвах твърде много снимки на Краси, пък и ако сте забравили колко е прекрасен, винаги можете да погледнете подписа ми, сега ще ви покажа друго прекрасно нещо... Котката на Краси!

Лаптопът, на който се е качила, се продава между другото.

Познайте къде отивам след като написна "публикувай"? За който познае, ще има специална награда.

Общи условия

Активация на акаунт