Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 29-а тема

• 58 124
  • 367
  •   1
Отговори
# 285
Честита Баба Марта на всички!Нека ви донесе много радост,много здраве и усмивки!

Черпя ви с една много сладка мартеница...

и още
http://www.teilor.snimka.bg/album.php?album_id=272114&pid=10807870 

# 286
  Краси.мира,взбирам,че тортата е твое лино творение.Страхотна си!Нямам думи да изкажа възхищението си!  bouquet  bouquet  bouquet

# 287
# 288
  • И тук, и там, навред....

И умувам какъв сладкиш да направя newsm78, newsm78, newsm78...... Все пак трябва да се отчетем достойно пред родата Laughing

Какви сладкиши предпочита родата?Кексове,пайове,торти(макар,за торта вече нямаш време....)?

Селма, задаваш ми въпрос с повишена трудност newsm78 Ние се виждаме на прошка и не знам какво обичат...... Върти ми се в главата за трицветния кекс, че за торта съм закъсняла, ама вчера разбрах, че днес е Сирни заговезни Embarassed
Гелева, бисквитките са страхотни  bouquet И аз се редя за рецептата Grinning
nela 66, какъв е този сладкиш с вафли? Не съм го срещала никъде, а ми хареса като го гледам на снимката Heart Eyes newsm78 Може ли рецептата? Praynig

# 289
Селма, старахотна идея ми даде с осетинските пироги. По-малко врътня е от обикновенните пирожки, а и си спомням, че майка ми преди правеше нещо подобно и беше супер!  bouquet

# 290
  Иржи,малко е нескромно,но по повод Сирни Заговезни ти препоръчвам едим мой изварен сладкиш,който е много вкусен!Моите вкъщи не обичат извара,но този сладкиш хапват с няй-голямо удоволствие!Бърз е и е лесен!За малка тавичка е,но може да увеличиш порцията с 1/2.Клик върху снимката. Wink

Друг вариант пай с конфитюр/мармалад или тези хрупкави кифлички.

# 291
Селма, старахотна идея ми даде с осетинските пироги. По-малко врътня е от обикновенните пирожки, а и си спомням, че майка ми преди правеше нещо подобно и беше супер!  bouquet
    Hug Wink

# 292
Честито ви пролетно време, освен Баба Марта! Живи и здрави бъдете Hug!
Мама Цоцоланка, много хубава мартеничка е направило детето за мама Peace, браво! Иначе си избирам един козунак, че нямам десерт Embarassed.
краси.мира, много вкусна изглежда тази мартеничка Peace!
За днес при нас отново пилешки бутчета, но в соев сос + гарнитура ръжени макарони:

# 293
Бухти, тази беше за Св. Валентин Laughing, но не ми работеше компа
и нямаше как да качвам снимки. ooooh!

# 294
  • София
Привет от мен и Честита Баба Марта!

За празника днес нещо твърде далеч от постите  Embarassed:

Печена свинска плешка със сос Жу

Весели празници!

# 295
  • София
Маме, страхотна мартеничка ти е направило детето!  Hug А козунаците ти са убийствени! Crazy
краси.мира , произведение на изкуството е тази торта!  Simple Smile
iguanka,  Иржи , бисквитките са много лесни, аз импровизирах с наличните ми средства. Даже малката ми казваше какво да сложа. Laughing
Какаови бисквити
(мерките на продуктите са приблизителни, защото ги слагах на око)

1 яйце
50 гр. масло+1с.л. олио
1/2ч.ч. захар
1/2 пак. бакпулвер
няколко капки ванилия
2с.л. какао/аз сложих детско/
и около 1ч.ч брашно/тестото трябва да е меко и да се отделя от стените на съда при бъркане/

Всички продукти се разбъркват и с лъжичка или с ръка се оформят топчета, които се редят на разстояние едно от друго в тава с пекарска хартия. Пекат се в предварително загрята фурна на 150-180 градуса.  Hug

А ето какво хапнахме за обяд- пържени кюфтенца и картофки/за детенце/

и печено пиле с гъбки за нас.

# 296
  • Torino,IT
Честита баба Марта,момичета! Да сте здрави , бели , румени, засмени!  bouquet

Аз отдавна не съм се включвала, затова днес се отчитам с една лазаня Peace

Приятен и слънчев ден  bouquet

# 297
                                 Честита Баба Марта !

Много здраве и късмет на всички!

Днес у нас пилешка супа.

краси.мира-мартеничката  много вкусно изглежда

# 298
Честита Баба Марта!

От мен:
Закуска:
Мекици със сирене

За обяд:
Обикновена зелена салата

Пилешко варено

# 299
  • пак на Рив Гош
Честита Баба Марта на всички вас!
Да сте здрави и засмени цяла година!

Пак сте се проявили куланрно всички, видях много оригинални неща. Особено ме впечатлиха пошираната круша на Nadeto_sp и тортите на Krische, Бъни и Krasi.mira Simple Smile
Ние напоследък дояждахме каквото беше останало, едва вчера проговтих отново.
Мъфини с крема-сирене и нектapини по рецептата на Marabu за мъфини с крема-сирене и малини.
Marabu, страхотни са, хиляди благодарности за рецептата!   bouquet

Вчера и днес бяхме на домашен "джънк-фуд" Simple Smile
Панирани пилешки хапки с корнфлейкс и зелен фасул на пара
"Фиш-енд-чипс" (панирано филе от риба-треска с "пържени" картофи на фурна) - сервирани, както подобава, увити във вчерашния вестниk  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт