Май-чета и Май-ки (3)

• 11 024
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Ми аз до сега удържах фронта, гонех сестра му в детската стая да ги яде сама, а той жално ревеше пред вратата, а то мирише навсякъде  Tired Пробвах няколко пъти да чистя люспата - по лесно бих белила бобчета Tired И тая вечер направих пуканки и му дадох на корем да яде. Не е истина как се тъпчеше, като невидяло, Бог знае от кога ги е мечтал тия пуканки  Shocked

# 106
  • Перник
Ми аз до сега удържах фронта, гонех сестра му в детската стая да ги яде сама, а той жално ревеше пред вратата, а то мирише навсякъде  Tired Пробвах няколко пъти да чистя люспата - по лесно бих белила бобчета Tired И тая вечер направих пуканки и му дадох на корем да яде. Не е истина как се тъпчеше, като невидяло, Бог знае от кога ги е мечтал тия пуканки  Shocked

Милия!  Heart Eyes е затова давам по мъъъничко от всичко, което ние ядем - да пробва детенце. От някои неща той често не хапва повторно, маслини например. Яде на сватбата на сестра ми, в салатата имаше обезкостени и той изяде всички от моята чиния. Вчера вкъщи обаче заяви, че били "гани" (гадни)  Thinking

# 107
А при него няма мъничко  Laughing Харесва ли му - яде като сомалийче.

# 108
П о темата за пуканките - без думи.......    http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10721647
А Никол като види маслини , полудява.До като не свършат не спира.Голям им е фен. Но на тези черните , едрите , които не са солени(мамут).
Ако и хареса нещо не може просто да опита, направо си се тъпче с него. Grinning

# 109
  • София
Пуканки давах, но ме изплашиха, че може да се задави с тези люспите и спрях да давам, и ни не ядем поради тази причина  Tired

А за памперсите съм взимала на Huggies, лятото нали бяхме на една сватба и спахме в един хотел с басейн и от там заминахме на Велингрда пак с басейни и вършат страхотна работа, но като се напишка в памперса и започва да тече навън  Mr. Green иначе не поема вода  Peace

# 110
пуканки давам, ама той не ги яде.
обаче на ден изяжда почти х 1 консерва с царевица. смила всичко добре, за разлика от пипа, която из---а зрънцата цели, така че не виждам причина да го спирам.

памперси за вода - продаваха в метро, но не вярвам сега да има - зима е. приятелка купи наскоро от магазин за 1 лев на ботев в участъка между стамболийски и т. александров, че трябваше едни процедури да правят с детето. били по-евтини там, каза. примолила се на каките да изкарат от склада, че нали е зима и всичко е покрито.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 21:53 от маик

# 111
Пуканки съм давала и аз, Rolling Eyes и то по-скоро аз не издържам да си направя и тя хапва по малко. Но за маслините е като невиждала, дори почна да гълта костилките и й купувам без. Купувам около сто грама понеже не се спира.

Пробвах от Пуфис, не са лоши, но й излязоха някакви дребни пъпчици под пъпчето, а и сме  си доволни от Памперс, така че ще са алтернатива.

# 112
  • Перник
Пробвах от Пуфис, не са лоши, но й излязоха някакви дребни пъпчици под пъпчето, а и сме  си доволни от Памперс, така че ще са алтернатива.

И ние сме доволни от Памперс, но бих пробвала и тези. Всъщност, предпочитам да откажем памперсите вместо да сменяме марката, но Калоян не е на същото мнение.

За яденето - дзвера почва да дъвче буквално щом си отвори очите сутрин, веднага иска я солета, я "би ля" (бисквита "престиж").

# 113
Пуканки не съм давала просто защото ние не ядем.
Пуфис не съм пробвала, доволна съм от Памперс.

# 114
за пуканки умира...пу-пу и ни води до микровълновата
давам му ама ние всичко много обичаме

# 115
  • Варна
някой, май че Румка ме уплаши колко опасно може да се задави.

Aз бях май... най-честото чуждо тяло, което се налага да вадят с бронхоскоп при деца са пуканки Rolling Eyes
Иначе Габи яде черен дроб, маслини, кисели краставици Embarassed, джолан, ребра и всичко, което види в общи линии, особено,ако е расло на кокал ooooh!

# 116
Ами пуканките вече си ги познава и сам си ги пазарува в Кауфланд.Ама много малко си хапва 4-5 и му писва.Не съм го ограничавала.
За памперсите от 1 месец смених Памперс с Либеро bowuu

# 117
Иначе Габи яде черен дроб, маслини, кисели краставици Embarassed, джолан, ребра и всичко, което види в общи линии, особено,ако е расло на кокал ooooh!
И Ник яде кисели краставички - много обича. Обича и моркови, броколи, чушки, зеле...всякакви зеленчуци. Месо тепърва прояжда. Лори е обратният случай и обикновено тя обира месото, а той зеленчуците  Laughing

# 118
  • Перник
някой, май че Румка ме уплаши колко опасно може да се задави.

Aз бях май... най-честото чуждо тяло, което се налага да вадят с бронхоскоп при деца са пуканки Rolling Eyes

Даа, наистина беше ти, Даля.  Simple Smile
И Калоян обича кисели краставички, както и месо и, за мое съжаление колбаси. Аз самата гледам да ям колкото се може по-малко, защото знам, че са натъпкани с какво ли не, но дребния обожава кремвирши, луканка, шунка, салам, абе всичко.
Ина Ана, ние си пазаруваме Нескафе 3в1  Mr. Green Граби с пълни шепи.

# 119
за памперсите - Либеро е нашата марка, любим ми е модела "гащички" и няма да ги сменям каквото и да се рекламира
за пуканките - откакто лятото Дидка ни наплаши - и аз не ям вече, да не го дразня, че нали от всичко иска... но вече не се дави от кво-да е и сигурно може....пуснахте ми мухата и утре ще го пробвам.

охххх да се оплача - за тая пуста ясла.... ми мойто дете не е спряло да боледува, тъкмо си е ок, минават 3 седмици максимум и почват сопокли, кашлица и докат се осетя температура и АТИБИОТИК ама вече ще му се съсипят всички дробчета и органчета... вече се замислям - да се върна ли на 220лв или да си остана на 1000 и ту аз, ту тати да си вземаме болничен, а в момента сма със свекъва - ужасТ (но това е друга тема)

Общи условия

Активация на акаунт