Май-чета и Май-ки (3)

• 11 017
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Моите просто не са искали такива неща. Лори като се е сещала съм и взимала, но тя се интересува само има ли подарък в пакета. Много рядко е яла зрънчо. Солети не обича.  Шоколада я изкушава много, но там я ограничавам заради килограмите. До преди година не е имала ограничение. А вкъщи никой не яде такива неща за това не се и крием Simple Smile Малкия по принцип трябва да го пазя от тези неща заради АД-то, но той като не ги е и опитвал не го и влече Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 14:47 от KSI

# 136
Моите всичко ядат и аз всичко давам Simple Smile
Майче, давала ли си бонбони "бони - бон"? Жана им е фен   Mr. Green
Памперси ползвам само за сън - отдавна сме на гърне и с "гаци" - както Жани ги нарича. В тази връзка е голяма фръцла. Знае си нейния скрин, отваря затваря, вади дрехи - предимно летни рокли и поли, облича се и се обува сама (чорапите много я ядосват, но ги преборва и тях ). Само ако някой се опита да и помогне става голяма лудница  Mr. Green

# 137
Браво на Жанито. Ники не мога да го похваля за такива умения. Може само да си събува чорапите Mr. Green

# 138
В началото много се ядосвах, като се заинатеше, но сега я оставям, да се оправя сама. Simple Smile
А какви ги върши - не е истина - потник върху жилетка, веселба Simple Smile

# 139
Браво на Жанито. Ники не мога да го похваля за такива умения. Може само да си събува чорапите Mr. Green

И Андрей толкоз може  Laughing Лятото беше проявил по-големи умения - наспал се, наакал се, разкопчал бодито и свалил памперса. И седнал в леглото  ooooh!

# 140
Лятото беше проявил по-големи умения - наспал се, наакал се, разкопчал бодито и свалил памперса. И седнал в леглото  ooooh!
Joy ох, търкалям се Joy

# 141
олейййй  Joy

сиско - всичко давам без мед, фъстъци и гъби.
за дребните частички засега не ме страх - смилат всичко тутакси, бързо и веднага. но са под наблюдение  Peace
де не останете с впечатление, че у нас само болуци се ядат - напротив - а всякакви видове боклуци се дават само и единствено в колата, на връщане от ясла/ДГ. в другото време лъжем, че няма. ям тайно. а по телефона като говоря, влизам в кенефа. скоро си мислех,ч е и шоколадите тряаа да ги ям в кенеа, че стават хитреци - само като ме видят с гръб и започват да ме подозират /с право/ в подмолни и тайни апетитни действия  Laughing

# 142
всичко давам без мед, фъстъци и гъби.
Мед съм давала Embarassed А гъби давам редовно.

# 143
И аз съм давала мед - да опита  Peace, гъби и ядки - не  Naughty
Опитвала е смлени орехи с жито, много и хареса.
Жана като се събуди и първата и работа е да си махне памперса, и казва "бляк"  Joy
Това го научи от брат си, който е много злояд и като не хареса нещо използва тази дума Simple Smile

# 144
Мед давам - кисело мляко с бисквити и мед. Какво му се плашите на меда?

# 145
Аз пък съм лоша майка и нищо не давам!  Mr. Green А мед сигурно след третата година, ако посмея, че аз имам тежка алергия към него и много ме е страх. Ядки не съм давала, а шоколад опита веднъж, набара един забравен на масата, като бяхме на гости на кака й.

Мойто диване реши, че от яйцето се яде само черупката.  Shocked Дали може нещо да й стане, уж я сдъвка... След като прибрах черупката, загуби интерес към яйцето и отказва да го яде. Сега набива печени картофи.

Да дам отчет, изследванията на Мила са отлични!  bowuu Освен това в кабинета плака съвсем малко и даже се разприказва с докторката накрая.

# 146
Ако има наследствена обремененост - да, разбирам ограничението. Но ако няма - не виждам защо. Медът е една от най-полезните храни.

# 147
Какво му се плашите на меда?
не му се плаша. просто аз самата не обичам  Wink

# 148
И аз поради тази причина не давам грис и кисел  Laughing

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:13 от Julie

# 149
аз също давам почти всичко, малкия като каже "банбон" и става страшно.... Лора много обича лукчета, да не говорим че като влиза в магазини или банки винаги си пълни джобовете с бонбони и дребния си проси
не че не разбирам, че не е полезно, ама...и той душичка храни  Joy
иначе кисели краставици и маслини са му любими неща...лакмичък си е (като мамаEmbarassed

Общи условия

Активация на акаунт