Отговори
# 75
Напетя: Хайде заедно да ги посещаваме през април и който друг , като държиш да те изроди този, който те е гледал последните 13 години, си залсужава парите, дадени веднъж/дваж в живота!  Hug
обаче ако не си попаднал на ни един свестен лекар(като мен),едва ли ще си дадеш парите на непознат или на този,от който си недоволен.
Пари(1000лв.)винаги ще се намерят

Деска разбира се, че тук не става дума да платиш за неизвестен лекар, няколко от нас специално подчертахме, че става дума когато искшв определен лекар да те изроди, който познаваш и на който се доверяваш Simple Smile Иначе наистина за какво да си плащаш? Отиваш при който е на смяна и не даваш и стотинка (теоритично)  Peace

Дю по принцип си права, но и не съвсем, тъй като вече и в една държавна болница като Св София в София или Майчин дом и т.н. има ценоразпис регламентиран за допълнителни услуги над едно обикновено раждане.  Например именно избора на екип, или пък раждане във вода или пък вип стая/апартамент. Всичко това ЗК не го покрива за съжаление разбира се. Така, че ако както в моя случай лекуващият те лекар работи там, си заслужава да дадеш пари на държавна макар и болница, ако държиш определен именно той/тя да те изроди, поне според мен разбира се. Аз така смятам да направя, пък дано получа нормалното отношение, за което се надявам.  Wink

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 08:57 от yana-sladurana

# 76
  • Кърджали
Да ви питам има ли още някой който повръща или останах само аз? И забелязах че ми става много гадно от чай с мед.Сега ще се опитам да разбера от чая ли е или от меда, за да изключа това, което ме кара да повръщам.
Не си само ти  Wink И аз съм така макар и по - рядко вече. Но има такива сутрини в които се събуждам и ми се повръща. И после съм така цял ден. Или просто хапна нещо и марш в банята.
Лошото е че аз до сега не можах да му хвана края от какво ми се гади.ИЛи май щеше да е по - лесно да търся отговора на въпроа - От какво аджеба не ми се гади...

# 77
Да, яна-сладурана, така е, аз също така съм написала - с изключение на изрично споменатите услуги в ценоразпис, а раждането не е от тях.
Но, лично за мен - избора на екип, или пък раждане във вода или пък вип стая/апартамент - няма да направи престоя ми в болницата след раждането по-приятен, защото персонала, който ще ме обгрижва, ще обгрижва и тези, които не са си платили за тези екстри.
Спирам по темата, сигурна съм, че всяка една от нас ще проучи най-добрите възможности за себе си. Hug

# 78
Денди,честит рожден ден!Пожелавам ти неусетно да минат оставащите месеци и да гушкаш най-голямата си мечта!

Хариела, вчера май ти спомена за овесени трци Thinking.В началото доста обсъждахме тази тема и се оказа, че извличат магнезия от организма, така че по-добре ги смени с овесени ядки Hug
jara, аз повръщам само сутрин, но на фона на предишния маратон, това не го броя изобщо.Вечер ми се гади доста и определено се дразня от някои храни , но скоро не съм повръщала вечер.
За лекциите, смятам да си харесам теми и само тях да посещавам.В Пловдив има страхотно училище за бременни в Торакс.Освен лекциите, има и гимнастика и нагледни упражнения за бременни, но аз няма да мога да се възползвам от гимнастиката.

# 79
Момичета, не помня дали въпрасът с витамините по време на бременност го обсъдихме, че напоследък много забравям.Аз си купих витамини "О'мами".Смятате ли, че са хубави?Някой друг пие ли ги?

# 80
  • Sofia
Добро утро, момичета!   bouquet

Да ви попитам, нормално ли е да имам леко бяло течение?

# 81
Добро утро, момичета!   bouquet

Да ви попитам, нормално ли е да имам леко бяло течение?
Ако няма мирис е нормално, и аз имам Peace Обаче ако мирише лошо иди на лекар, че може да е инфекция Peace
Денди, Честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и през август да гушнеш твоето малко съкровище Hug  bouquet

# 82
Денди  bdbaloni
Бъди много щастлива и усмихната бременна мама! Какъвто е слънчев днешният ден толкова и слънчево да ти е в душата!

Момичете пишете за витамините. Аз още не съм си купила, а ми е време. Относно матерната срещнах противоречиви мнения, тако че ще ви помоля да споделите!

# 83
ЗДРАВЕЙТЕ сладурани!! HugЕто ме вече на линия PeaceДа ви разкажа на кратко за мойта варицела.Значи след като ходих на 3 виросолози в бургас и вси4ки бяха на мнение ,че е варицела ,аз бях супер обаркана от всякъде получавах различно инфо.Всички лекари ми казваха ,че няма страшно,страшна била рубиолата.Накрая отидох при завеждащ инфекциозно отделение доктор.......,който без дори да ме погледне ми даде направление за АБОРТ Shocked ShockedПрилоша ми ,честно....Имах доста познати лекари из България Wink консултирах се и ми препоръ4аха доктор Васил Даскалов от клиника  Медикус Алфа,ПЛОВДИВ.Палим колата с милото и газ за Пловдив,в същото време държа постоянен контакт с доктор Даскалова,жена на гореспоменатия лекар.Невероятна жена,страшно учтива.В ПЛовдив,ми направиха толкова много изследвания,биохимичен скрининг,фетална морфология,антитела за варицела и т.н.Доктора беше възмутен,от направлението на т. наречения инфекционист.И относно информацията в един от сайтовете за варицела при бременни има правописна грешка на процентите Инфото е превод от английски сайт и са 2,5 %,а не 25 %.Доктор Даскалов уведомил за тази грешка да бъде поправена ,че колко женички изпадали в паника от дадения процент.Та така сега 4акам резултатите ,бебчо иначе на феталната беше в перфектно здраве и сега съм много по спокойна.Толкова ме е яд,че в Бургас няма един специалист #Cussing out #2gunfireИскам да попитам някой за мнения за доктор Даскалов.,аз бях очарована от вниманието .  bouquet Hug

# 84
ДЕНДИ мила сега видях,ПРЕГРАЩАМ ТЕ И.......... nbirthday newsm59  cookЖелая много любов и само положителни емоции  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 85
  • Пловдив
Денди , честит рожден ден , пожелавам ти много здраве ,а през август най-голямото щастие да е в ръцете ти !!!!

Вики29 за Даскалов съм чувала добри неща,мисля че е писано доста във форума за него.Радвам се че всичко е добре и дано така да се развиват нещата и за напред

Дю къде в Пловдив си пусна изследванията?Аз бях в Писанец и на другия ден бяха готови и си ги проверих в сайта на лабораторията.

# 86
Честит рожден ден , Dendy!
пожелавам ти здраве , прекрасни бременни мигове и здраво и щастливо бебче през август!

# 87
Вики, аз миналата седмица бях при Даскалов, също съм очарована, мисля вече всеки месец да ходя при него. Той е от Смолян между другото да кажа, това го разбрах като бях на преглед при него, д-р Даскалова също е страхотна. И аз правих ФМ при него, той ми направи замерванията за БХС-то, другият месец пак съм там.

sunbeammm, д-р Даскалов ме изпрати да дам кръв за БХС в генетичната лаборатория на бул. В. Априлов.

# 88
Денди, Честит Рожден Ден!!! Здраве, Любов и Щастие!

Вики29, Радвам се за хубавите новини около теб, все така!!!   bouquet

Може ли и аз да помоля за име и  парола на албумчето   bouquet
Хубав ден на всички   bouquet

# 89
sunbeammm ,Дю,толкова се радвам,че съм попаднала на точното място Hug HugИ аз вече се оставям в ръцете на доктор Даскалов.,като чета из сайтовете той е един от малкото в България,,незаменими,,в сферата си лекари.  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт