Отговори
# 90
Добро утро, момичета!   bouquet

Да ви попитам, нормално ли е да имам леко бяло течение?
[/quote
Бременността предразполага за гъбички, затова и микробиологията е задължителна и се поема от НЗОК.
Аз също се записах за  лекции на 9 месеца за март в София

# 91
Честит рожден ден на Денди!   bouquet Да си жива, здрава и много щастлива с малкото мъниче на лято Wink

Вики: лелеееее егати тъпака е бил този с направлението!!! Ако бях на теб вероятно от бяс щях да ида и да му тръшна в лицето положителните изследвания и да напиша на вратата на кабинета му "НЕ ВЛИЗАЙ, УБИВА"  #Cussing out  #2gunfire ужас направо!!

За витамините: Аз пия Хип Натал, течните като нектарче. Лекарят ми ги препоръча както и тези под формата на хапове Пре Натал... Но аз искам течните, че са като сокче. Въпреки това, по-добре си питайте лекаря да ви изпише витаминки, че както и с лекарствата, по-добре такива съвети да не даваме, че при всеки е индивидуално, както и преди съм писала  Peace

За течението пак ще кажа най-добре да се пита лекаря дали е нормално...

И аз имам питане: А някоя от вас случайно да има като мен от време на време бодежи ниско долу в корема? От време на време ми се получават, болезнено е. Миналта седмица 2 дни ме боля. Днес сутринта пак, преди около месец пак ми се случи 2 дни да ме боли. Характеризирам го точно като бодежи... споменах на лекаря така между другото питайки го дали това не е бебето, но той каза, че усещането на бебето е по-скоро гъделичкане, а не болка Sad

# 92
Бодежите са контракции, много бременни ги имат, пие се НО-шпа за отпускане на мускултурата и болката. Понякога и от увеличаването на маткат:-))))

# 93
Благодаря на всички за вниманието  Hug Ето я и моята почерпка:
Дано не ви изкуша много  Embarassed но няма как не мога да не почерпя, доближавам се с една годинка до юбилея  Hug

# 94
О, Денди, невероятна маса със супер почерпка. Отивам след малко да обядвам!

# 95
Звездица: аз преди като в началото на бременността имах менструални болки за тогава ми беше казано, че са контракции. Пих но шпа и след 3я месец вече спряха тези болки. Но сега и бодежите ли наистина са контракции??? Май не трябва да ги имаме. Но май и аз някъде бях чела, че вероятно е от увеличаване на матката...

Момичета пишете други има ли ги тези бодежи, плийс, че се притеснявам, ако съм единствена, то определно трябва да се консултирам. До момента все гледам да не се шашкам, казвайки си, че е нормално, но дали наистина е?

Денди
, стига ни изкушава, а ходи ти да си хапнеш от тази трапеза и за нас  Laughing ИЛИ ела до София да почерпиш на живо най-добре!!!  Laughing

# 96
[Момичета пишете други има ли ги тези бодежи, плийс, че се притеснявам, ако съм единствена, то определно трябва да се консултирам. До момента все гледам да не се шашкам, казвайки си, че е нормално, но дали наистина е?
[color=r
съвсем нормални са бодежите. и аз ги имам понякога. притеснително е когато болката е постоянна и не отминава повече от 4 часа

# 97
Аз имах силни бодежи в 9 месец и бяха контракции. Познавам много бременни,к. ги имат още в началото, просто отминават. Магнезии май не се изписва толокова от рано.Не че лекаря не ти обръща внимание, просто няма какво да направи. Това не пречи пак да го попиташ.

# 98
  • Пловдив
Денди много вкусна почерпка,отивам да нападам  Grinning
Дю ако е на бул.Васил Априлов9(ДКЦ Филипополис) значи е същата лаборатория,те имат няколко приемни в Пловдив  Peace

Купих си сега списание БЕБЕ ,но нещо не съм очарована  Sad ,почти цялото списание е снимки на бебета и 2- 3 статии

# 99
sunbeammm, аз имах предвид генетичната лаборатория на мед.академия.

# 100
yana-sladurana, в началото на 4 месец започнаха и при мен такива болки, доки каза, че са контракции. Някои ги имат други не. Каза също, че за седмиците в които съм е нормално и ми изписа магнезий...но пак казвам, при всеки е различно. От скоро имам и силни болки, които усещам и като ПМС и все едно ме боли влагалището  ooooh! Доки ми го обясни така- бебето вече се качва нагоре и връзките на матката са свързани и с тези на влагалището! Затова всичко расте, качва се по нагоре и те опъва, а аз изпитвам въпросните болки  Whistling При някои са по леки, при по чувствителни явно като мен,по силни  Simple Smile Това знам аз за болките  Simple Smile   

# 101
Здравейте! Сега се връщам от първата женска консултация или по-точно да се запиша на такава в МД. Лекарят ми, който ми следи бременността на частно работи там и поне за изследванията реших да се запиша при негов колега, за да не ги плащам... така или иначе се осигурявам на реалната заплата, плащам много големи осигуровки и реших, че поне от това ще се възползвам... да, ама не!!! Посрещат ме с: "Направленията за изследвания свършиха, чак април ще имаме..." Та , това е реалността в нашата скъпа Татковина... Аз изследвания си бях пускала на частно така или иначе, но се питам мамите, които нямат финансова възможност какво правят!!!
Абе да сме живи и здрави и Бог да ни пази, ще се оправяме някакси.. а, положителното нещо от цялата работа е, че и лекарят (свестен изглеждаше) потвърди СИНИ ГАЩИ!!!  stork-boy

# 102
  • София
dan4eto8008 - на тебе по колко ти изписаха магнезии, защото и аз пия и мойта докторка ми каза че е бая силна дозата е 3х2.

# 103
Денди, честит рожден ден. Нека ти предстоят само хубави изживявания и емоции  bouquet
yana-sladurana аз също имам такива болки от петък. Появяваха се и затихваха, в неделя бях по-добре, но вчера беше ад. Днес бях решила да отида на лекар, но от сутринта ги няма и се чувствам добре макар, че снощи през главата ми минанах ужасни мисли. Пия нош па и магнерот. Дано всичко да е отминало и да се чувстваш добре.
За раждането за сега съм се спряла на Токуда и д-р Диков. Хубав ден на всички.

# 104
ДанчетоHug и аз така бяха чела някъде, а може и моят доктор да го е споменавал преди, вече всичко забравяам Simple Smile Много ти благодаря за подробното инфо! Определно 2-3 момичета като кажат, че и те имат такива усещания и са им казали, че са нормални, не се притеснявам толкова. Всичко си звучи логично!!

Дарели: явно не трябва да се притесняваме. Това, което Данчето пише си е точно логика! И аз ще разпитам доки по-обстойно след 2 седмици.

Италиана: Абсолютно права си за реалността в БГ. Аз за това се благодаря, че не ми се налага да разчитам на ЗК. Плащам си и не се занимавам с глупостите на страната ни. Но и аз се питам, ако не можех да си го позволя какво правим??? Мизерия, братчеееее...
Иначе честито момченце пишленце  Hug

Аз след малко хуквам пак на работа до 11 вечерта Sad Та ви казвам лек ден от мен засега...  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт