Гоблени-46

• 48 847
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
geniko-Много е красив подаръка ти.Браво на Манжелка за избора!
Хипатия,честита нова придобивка,с нетърпение ще следя процеса,защото гоблена е много красив!
Кетри мила ,това ангелче е прелестно!

# 121
Кетри, момиченцето е върха! А гледам че и вълците си подхванала, че и колко си избоцкалааа..... ooooh!.

Момичета, имам една молба  Praynig. Харесала съм си тези дами от новата колекция на Риолис :

Много са свежи и искам да ги ушия. Имам схемите на 3,4 и 6-та. Но имат само снимка на цветовете без подбор. Мулинето е Анхор, но не ми се иска да налучквам по снимка цвета.
Ако някой е попаднал на готов вече подбор, ще се радвам да сподели  Hug. Следя уж руските форуми, но може са съм пропуснала  Grinning. Също така, ако попаднете на схемите на останалите три мацки, също да ме имате предвид   bouquet.

# 122
  • Sofia
Ето и етапа до където съм стигнала с господина Ван Гог:

А и вече успях да пусна пакетчето на моята жертва  Blush

Зори, тези са много свежи мацки, дано им намериш ключовете!

# 123
Здравеите, момичета!
Няма да ви изброявам поимено само ще кажа, че очите и душата ми се напълниха с красота. Браво  smile3501
Днес си получих поръчката от Аксиома с извинение за закъснението, очарована съм от гоблена който получих, страхотен е, панамата е тонирана, щампа, но има и схема  FlutterУтре смятам да пусна подаръчето, дано е хубаво времето, за да излезем с малчо Praynig.
Готово е и моето последно начинание, даже не е добре изгладено, ама нямах търпение да го покажа

И искам съвет от вас - искам да избродирам името и датата на раждане на сина ми, но ще трябва да е отгоре. Дали ще стане добре  newsm78
Зори тези мацки са страхотни, като ги видях и се сетих за сестра ми, ако ги види ще ги поиска всичките за стаята си.

# 124
Здравейте дами!
неличка много е сладко! Simple Smile
Хипатия гоблена е много красив!

искам да ви питам коя аида отговаря на българската панама! newsm78

# 125
  • варненка от София
Неличка, монго добър избор на гоблен, само се чудя по какъв ключ си работила, че доста се различава от оригинала и малко ми прилича на негатив  Blush

За името и датата, ако не са много дълги, бих ги избродирала в страни, но това си е мое виждане и не те ангажирам с него.

# 126
момичета помогнете ми да намеря миниатюрки подходящи за кухня  Praynig

# 127
момичета помогнете ми да намеря миниатюрки подходящи за кухня  Praynig

само дето нямам схемите

# 128
Силванче, виж тея тук дали ще харесаш нещо :

http://zayatz-ezh6.mylivepage.ru/image/1357/next_24844.0.2008_02_06_17_03_21

# 129
  • варненка от София
Инче, ква стана с Брат Пит бе душко? Гледам бат Том си подпукала  Mr. Green

silvanapei , аз за кухнята си ших зеленчуците на Вервако.

# 130
искам да ви питам коя аида отговаря на българската панама!
На никоя, каунта на българската е 22, при шиене през дупка би отговаряла прибл. на Аида 11... Какво ще шиеш?

Весито, бързо да преминава това нещо! Много хубави стават слънчогледите, без значение че не мога да се сетя как изглежда готовия гоблен.
неличка, мястото за надписа за мен е долу вляво. Много добре се е получило! И, сестро, ако обичаш, не ни дръж в неведение, кажи кое Ланарте са ти донесли Hug
Хипатия, колко горе-долу струва новополучената ти придобивка? Питам, щото, естествено се размечтах Grinning
Инче, сакън, тоя мъж не е оня Laughing Ни гу щъ Laughing

# 131
 Прасчо ще шия гоблени по снимка на децата,но там от където ще поръчвам конците няма българска панамабяла не разграфена/ http://www.goblenite.com/category_30.html /!за това питах!

# 132
Добре де , ще го сменя пак, щом не го щете. Joy Joy

Неличка, хубав е , Весито , и ти напредваш , браво!

# 133
  • Пловдив
Прасчо ще шия гоблени по снимка на децата,но там от където ще поръчвам конците няма българска панамабяла не разграфена/ http://www.goblenite.com/category_30.html /!за това питах!

Само кажи колко искаш и може да ти купя и изпратя, ширината е 1,5 мисля и последно струваше мах. 9 лв.

# 134
Прасчо това е гобленчето, не е Ленарте, а на Орхидея http://www.axioma.3clab.com/gobleni/orchidea/8099.jpg
Благодаря за отговорите, момичета ще се опитам да го направя долу пък ще видим дали ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт