Гоблени-46

• 48 825
  • 449
  •   1
Отговори
# 105
Bilkova много благодаря   bouquet

# 106
Да, наистина , ето пуснах търсачка - големи котки , има ги в дъмп-а.
два са , изтегли си ги и виж пак.
Не съм ги сваляла.

http://dump.ru/search/all/great%20cats/

# 107
  • Варна
ketri много красиво Hug, ще чакаме да го видим и в рамчица Wink
Дуданка харесва ми твоята серийка Grinning

... newsm78 искам да сложа малки снимчици, за да покажа какво търся, но като дам вмъкни изображение и излиза и какво правя после.  Embarassed
samokovi здравей Simple Smile! За да вмъкнеш в поста си снимка първо тя трябва да е качена на някой сайт. После натискаш иконката за вмъкване на изображение и между таговете копираш адреса на снимчицата. А самия адрес на снимката - кликваш си върху нея с десен бутон, намираш в отворилия се прозорец properties и си копираш аздеса от там. Дано си разбрала Simple Smile

# 108
http://irein1988.multiply.com/photos/album/488/Parish_Royal
Ето какво представлява комплекта.Не веднъж съм споделяла че в моя град има само на "Милена стил" и бях очарована когато в Бургас се пъхнах в някаква уличка на центъра и намерих не един а 2 магазина за гоблени и то по различни от познатата ми фирма.Само че кой да помисли,че като дойде време за шиене въпреки че разбирам английски пак ще имам проблеми с тези бодове.Най труден ми се вижда този Long stich май беше.
Благодаря много на Мимито & Светла.Благодарение на нея намерих и третия магазин.Там имаше и много ушити и рамкирани.Очите ми останаха по едно момиче.МНОГО красиво,само че струваше към 80 лв,а аз не мога да си го позволя.
Виждам че си разменяте отново подаръци,а аз пак изпуснах най веселата част с тези очни  newsm45
Следващия път когато си разменяте подаръци и на луната да съм пак ще се включа.

# 109
Здравейте момичета, чета по диагонал, защото нямам време, много напрежение има на работа, видях 4е nestinarka иска ловните гобленчета имам ги свалени, но ако искаш дай си е meil да ти ги пратя. А иначе има ги тук
http://dump.ru/file/677084

# 110
 да се похваля и днес:)
Дойде ми поръчката от ибей.
Ето как изглежда панамата - рисувано е и се шие тук-там- само за мен е:)

А така изглежда отдалече, пак панамата. Както знаем всички , за да се види красотата на една картина, то тя се гледа от определено разстояние в зависимост от големината и.

# 111
Здравейте момичета, чета по диагонал, защото нямам време, много напрежение има на работа, видях 4е nestinarka иска ловните гобленчета имам ги свалени, но ако искаш дай си е meil да ти ги пратя. А иначе има ги тук
http://dump.ru/file/677084

Аз ги търсих и вече си ги свалих  Peace

Хипатия още не съм решила кое моделче ще шия, но ми се иска да е нещо малко, че нямам много време. По принцип искам да зарадвам баща ми. На вилата той си е направил механа в която има разни негови ловни трофеи и ще му пасне едно такова гобленче. Може пък да подхвана нещо по голямо пък когато стане. Ако имаш нещо впредвид може да ми предложиш

# 112
geniko, да не забравиш да споделиш схемата на тая красота - честито да ти е, браво на манжелка за страхотния подарък. ние вкъщи сега сме на вълна жирафи и такова ми иска мойто гардже да му сложа на стената

ketri,  smile3501

samokovi, чакаме да видим резултати

irein, наистина е много хубаво момичето. longstitch не е нищо особено - прилича на обикновен бод - там, където имаш нарисувана чертичка, я ушиваш от край до край само с един бод, т.е. началото на бода ти е единия край на чертичката, а края на бода (където забождаш иглата) е края на чертичката. няма схема, за да стане по-ясно. (дано да ме разбра, че и аз не знам дали успях да обясня)

Хипатия, пак красота си си поръчала  Hug

# 113

благодаря много:)
За мен схемите са достатъчно четливи.
Ето как изглежда и ушит

http://keep4u.ru/imgs/b/081130/d5/d5c56b784c4cdfe56b.jpg

Tasha,
аз като намеря време ще ушия за мъжа ми това

Ако се вреди, де:) Той е ловец , но горкия от няколко години все котка му минава път, когато е сезона и си викам поне да ги гледа кучетата на снимка:)))
Но този дизайн е подходящ най-вече за ловците на пернат дивеч.
Не знам баща ти от кои е, вероятно не е от тях.

# 114
На мен не ми излиза лупата и затова не мога да преценя, който ги разпечати и ще ги шие , да каже.
Някои не могат да ми се увеличават.

# 115
  • София /Абсурдистан

Unknown_Lady, много интересна комбинация шиеш, нямам търпение да го видя цялото готово. между другото цветовете на гоблена ти повече ми допадат от тези на картинката

Аз го шия с оригиналните му цветове, а тези от картинката принтера ги изкриви, нещо с настройките му не е наред. Като понапредна малко, ще показвам пак.

# 116
Хипатия, много красив гоблен - влюбих се от раз  в него...

# 117
Ina, благодаря много за линка. Свалих и двете схеми, едната е същата като моята, а другата е за програмата ПМ. Вкъщи ще си я инсталирам и ще видя дали го има липсващото листче. А на този сайт си намерих и Котето и Сътворението.  Heart Eyes Ще снимам и големите котки, за да ви покажа докъде съм.
Ау  #Crazy вече не ме свърта в офиса, искам да се прибирам и да хващам гоблена.

# 118
Радвам се , дано да стане  Hug

В дъмп. ру има почти всичко, само трябва да му знаеш номера от фирмения сайт или по името да търсиш.
Другите ги позатриха.
Ще чакаме да показваш !

# 119
Момичета предложете нещо мъничко,в червената гама -подходящо за кухня  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт