Гоблени-46

• 48 821
  • 449
  •   1
Отговори
# 90
"bella_,
аз нещо съм изпуснала. Кои орхидеи се търсят?"
Хипатия,не търсим Орхидеите мила,търсим ето това

# 91
silvanapei, страхотни орхидейки, бравос

аз снощи позаформих заека и вече почти може да се досети човек, че шия заек, но не можах да го снимам. утре ще го покажа...

mery_poppins, тези пеперудки на ябълката са като истински, имам чувството, че ще литнат

Unknown_Lady, много интересна комбинация шиеш, нямам търпение да го видя цялото готово. между другото цветовете на гоблена ти повече ми допадат от тези на картинката

irein, дай да видим какво си захвълила, много любопитно ми стана, аз искам да шия някой такъв гоблен с много различни бодове, но все си харесвам и се захващам с други...

spinki, аз съм във възторг от твоето вервако...  bouquet на мен ми изглежда добре рамкиран, но може би не се вижда добре от снимката. а защо не им го върнеш като рекламация? аз щях да го върна. за 50 лв. си струва да си доволна!!!

didorani, е на това му се казва готина рамка...

Goody, много готино слънце си си сложила  smile3521

дуданка, хубави гобленчета, аз много обичам синигерите...

geniko, хубав проект си замислила - красота (но пък кое не е  Joy)

да знаете, че заради вас си направих нов мейл, който обединих със служебния и така непрекъснато мога да съм в течение и съм много доволна Joy

# 92
Хипатия, наистина като гледа човек снимката не е така страхотно както като гледаш това което ти показа вчера.

Орхидеи търсех аз ама сега нямам време да листя назад в темите да намеря снимката..Уикенда живот и здраве.

Хубав ден момичета! Hug

# 93
  • Sofia
Много красиви неща сте сътворили, поздравления от мен  bouquet
Аз също шия, но тези слънчогледи много сложни се оказаха, сменям цветове като луда и още съм до никъде..Ще кача снимки следобед да видите...Но толкова ми харесват в готов вид, че ще си ги довърша...
Освен това съм си вкъщи с диагноза Белодробна емболия и не ми дават много, много да шавам...Лежа, шия, гледам ви хубавините и така...
Хайде хубав ден ви желая и до скоро.

П.С. За жертвичката другата седмица ще пратя подаръка, тъй като съм поръчала на една приятелка да го купи поради моят арест в къщи...

# 94
Добро утро!
Venipuh, много ти благодаря за този модел!

# 95
  • в зоната на здрача
Айде и аз съм готова с ангелицата,контура пак ми разказа играта
и за това поотпуснах душата с двете вълчета на Зори.

Кой не можеше да тегли от Великденския албум.. Thinking
Там има "Изтегляне",а при мен си има и с десен бутон"save"
Ако не се получава кажи кое искаш и ще го сложа другаде.

А за красотите които сте показали...нямам думи..браво на всички. Hug

# 96
  • Пловдив
Добро утро ,вижте какво намерих   :
http://picasaweb.google.com/puntocr/CrossStitch#

# 97
Браво anetka_ta   bouquet

кетри,нежност и красота,поздравления...прекрасно е! Peace

# 98
Момичета, шиете мноого красиви неща  Simple Smile. Аз още съм "новак", приключвам си първия гоблен - "Great cats" на Dimensions.http://www.good-cross.narod.ru/dimensions/great_cats/great_cats.htm Свалих си схемата от нета (www.good-cross.narod.ru), комплектовах го сама и съм накрая. Не съм предполагала, че е такава краста  Blush. Само ми липсва указанието с какви цветове и колко нишки се шият контурите  Cry, а без тях няма да е пълен ефекта. И понеже чета, че намирате всичко  Grinning реших да ви пиша с молба за помощ.
Вчера си приготвих и девойката на Вервако, днес ще е я започна. И докато им разглеждах сайта видях две невероятни неща - една котешка глава и "Вдъхването на живот" (аз си го кръстих така) детайл от фреската в Сикстинската капела. Бихте ли ми ги пратили ако ги имате.

newsm78 искам да сложа малки снимчици, за да покажа какво търся, но като дам вмъкни изображение и излиза и какво правя после.  Embarassed

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:33 от samokovi

# 99
Добро утро! Hug

тази пунто де круз ми е любимата в пикаса , страхотна е но ..
Май схемите не са много четливи , ще го търсим пак.

Кетри , много е хубаво ангелчето!  bouquet

Весито, бързо да оздравяваш!

Самокови , добре дошла , инструкциите не ги ли свали оттам пак ?

баронесата е отишла на кино  ooooh!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:46 от ina.

# 100
  • София
Пия си аз кафенце с едни приятелки сутринта lalalala и ми се обаждат по телефона,че имам пратка и къде да ме намерят,разбрахме се,видяхме се и newsm44 подаръче от Варна,от Миленчето /наша Manzelka/.Мн. си го харесах и ще си го ушия с кеф.Благодаряяяя. Hug

Марулче,ще го окомплектовам сама с ДМЦ конци.Нали знаеш,че съм цар на окомплектовките Laughing.Дори закупих панама бежова с едни мн. нежни блещукавини.Знам,че черната панама ти е слабост и ти се получават супер цветенцата.Ти направо си ги ушила.Интересно ми е каква рамка ще избереш.
Кетри,ангелчето е чудесно.Точно като щерка ти Яя.  bouquet

# 101
Здравейте и от мен !
 smile3501 аплодисментите са за всички красоти,страх ме е да изброявам да не изпусна някой,а всички са страхотни!
ketri   smile3525 за новата тема и благодарности за великденския албум.Аз вече съм готова с кошничката с яцата сега ще правя едно зайче ,бързам да ги приготвя за нашия благотворителен базар.Скоро ще ги покажа.
Момичета знам ,че сте подготвени за всякакви случаи мога ли да ви помоля за четирилистна детелина?
Предварително ви благодаря!
Хубав и усмихнат ден!

# 102
Ina, благодаря за позитивното посрещане. А за указанието, да свалих си го, но явно тази страничка липсва.

# 103
  • Пловдив
Момичета знам ,че сте подготвени за всякакви случаи мога ли да ви помоля за четирилистна детелина?
Заповядай - имам няколко леснички детелинки - http://picasaweb.google.com/Bilkova1203/XmZxyJ#5306663157977468834

# 104
  • Mostly in my mind
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт