Гоблени-46

• 48 820
  • 449
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Таша, порових се и видях, че жанка ги е шила, но никъде не е показвала схеми, може да й пишеш ПМ и да я помолиш да ти ги прати   bouquet
Генико, много са хубави и тези китки, дали се водят серийка с тези на марулка или са еднакви, но на различна панама  Thinking
Дуданке, много си отиват трите гоблета  Peace
Непознатата лейди, много хубаво се очертава да се получи  Flutter
Мери, ти явно бая резерв си си запазила, да ни поднасяш на порцийки, много ти се радвам  Wink
Славенапей, орхидейките стават наистина красиви  Peace
Зори, много ги харесвам вашите дименшъвски зимни приказки  Heart Eyes
Хипатия, направо ме изуми с тая красота - виждах го на снимка, ама да ти кажа твоят изглежда много по-красив и жив от картинката, страхотни цветове, страхотна воденичка, страхотно настроение  Heart Eyes
Ина, ще показваш етапи от розичките, нали  Wink
Сисак, сестра ти не се ли включва във форума?
Дид таг, дано се оправиш със схемите, че гобленчетата са много хубави, честит да ти е подаръка  Simple Smile
Марулка, много стилно, бялото вариантче ще ушиеш ли?
Еланка, много хубаво си се сетила с тези калинки  Flutter
ант, напредваш с хубавата пеперудка  Peace

Днес ми беше страхотен ден, пожелавам същото на вас утре   bouquet
Забравих да предупредя получателя на моя подарък, че може да е леко странен на пръв поглед, като намокрен отгоре леко, понеже близо до пощата малко се попързаляхме непреднамерено с него  Blush Няма ранени, само малко намокрени, подаръчето си е читаво, сигурна съм  Flutter

# 76
spinki-Това вервако е направо супер-много ми хареса!
Зори,отново прекрасен избор,май зимните пейзажи са ти слабост!
silvanapei-орхидеите се получават идеално,бързо ще ги свършиш!
mery poppins1-ябълката си е много добре,тя ли е първият ти гоблен на кръстчета?
Unknown lady-красив гоблен си започнала,а ще шиеш ли и другите от серията?
Марулка-бързо напредваш, за разлика от мен и май първа ще започнеш ангелинка!
did tag-страхотни подаръци си получила,със кеф да си ги ушиеш.Аз този гоблен със маковете го имам разпечатан и ако искаш мога да погледна как се шие.
Bilkova-и ти напредваш със орхидейките-браво!!!
ina-много симпатично гобленче си започнала,ще следя процеса!
Дуданка-идеална колекция от гобленчета!

# 77
  • в една мансарда точно под звездите ..........
venipuh , unchita , Tasha , и всички останали, които не мога да запомня, благодаря ви момичета, много сте мили!   bouquet
Радвам се, че ви има! Страхотни сте!  Hug

# 78
Момичета, има ли някой тeзи красоти, схема, конци ?

# 79
SNOWDROP,в 43 тема SISSAK си беше поръчала гобленче,което по опаковка ми се струва,че е същато като тези на DID TAG.Тя може да ти каже от къде си го е поръчала  Hug
UNCHITA  smile3525
VENIPUH,с кръстчета ми е първото  Wink

# 80
  • София /Абсурдистан
Unknown lady-красив гоблен си започнала,а ще шиеш ли и другите от серията?
За сега имам намерение да ги шия, планирала съм следващия да е Венеция-та на Шалей.
Напротив на очакванията ми, оказа се, че този тип гоблен  се шие лесно и бързо.

# 81

a_tita -Нямам тези които търсиш,но мога да предложа този.

# 82
  • Според сезона

Момичета в края на предната тема попитах за схемичките на две малки гобленчета на ловна тематика. Някоя от вас ги беше шила за приятел. Ще помоля за тях Praynig

Добро утро момичета! Благодаря за хубавите думи на неличка, дидичка и нестинарка за ловните гобленчета. Аз ги ших на българска панама с гобленов бод, но моделите са за аида 14 с кръстчета, но нямах. По добре биха станали на аида, но и нашата панама ми свърши работа. Схемите го изтеглих от :
http://dump.ru/file/677084
Файлът се казва охота.rar
Лилия, аз май те разбрах за канавата, защото точно така е тропосана канавата на плат и имах някакви съмнения, че трябва да се махат после нишките, но ми се струва, че много конци ще трябват за едно такова изпълнение. Аз сега се върнах на нощната Венеция, като я свърша ще започна най после фара на Д.
Поръчах си едни африканки от http://collection1x4.com/catalog_misc.htmрр, но не са още при мен. Момичето дето ми ги купи  каза, че искала да вземе калиите за майка си,  но  цената, не била толкова, колкото е обявена във сайта, а около 24 лв.

# 83
Добро утро Grinning
кафенце?

ketri,благодаря за темичката  bouquet
Хипатия,поздравления разкошен гоблен!
Инче,много красиво начало!
djuri, и пак ще кажа невероятна красота!всеки път го гледам,като омагьосана!
tarzanka,много оригинална кърпа Hug
unchita,мъка,мъка,но е станал много сладък!
venipuh,напредваш и става красиво!
Зори,браво на теб,това е другият ми много любим зимен Дименшън Peace
silvanapei,страхотни са орхидеите!...пуснах заявка в гоблените.ком дано изкочи от някъде схемата  Praynig,а и аз ще продължавам да търся Grinning
Прасчо,аз като една клюкарка,ама ще изклюкам,че poepie ще отсъства тази седмица,казах й аз че ще липсва,а тя не ми вярваше
...а _Ели_ и аз я чакам с нетърпение да показва...

...аз се въздържам за сега от снимки,напредъкът ми не заслужава внимание,по нататък живот и здраве!

Хубав  и спорен ден от мен на всички! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:40 от bella_

# 84
Добро утро момичета  Hug

bella_ благодаря ти за кафенцето   Grinning

nestinarka
свалих си схемичките за което ти благодаря    bouquet

# 85
Хипатия, как се казва това пейзажче дето го показа и на кого е? Акъла ми взе просто.
Аз до сега само гобленов и кръстчета съм шила а това изглежда завързанко.. НО то ще е следващото нещо което ще шия. Това само знам. Simple Smile

На Dimensions е. Казва се Glory of Autumn
http://www.dimensions-crafts.com/productcart/pc/viewPrd.asp?idca … mp;idproduct=3573

Знаех си, че на мен ми харесва много, но не знаех, че ще хареса и на толкова други гобленарки тук:)
Не е много популярен.

bella_,
аз нещо съм изпуснала. Кои орхидеи се търсят?

# 86
Сисак, сестра ти не се ли включва във форума?

Учим се постепенно онлайн.Вчера си влезе с профила да чете.Още не съм я научила да слага картинки,затова аз показвам.Надявам се да нямате против.

Иначе вижте какво намерих.Дизайн на MS ,на Дименшъновата Тоскана.

Не е истина,какви дизайнери работят за Дименшън.

# 87
sissak,
би ли ми дала "дизайна" на Милена стил, за да си го сложа в колекцията?Simple Smile
Снимката ли е мътна или дизайнера е работил без очила?

Tasha,
кои дизайни на ловна тематика ще шиеш?

# 88
Зори,отново прекрасен избор,май зимните пейзажи са ти слабост!
[

Тъй вярно  Grinning! Слабост са ми   bouquet!

Таша, тъкмо си комплектовах един летен, и този пристигна. Е, не можах да устоя на изкушението да го подхвана веднага. Но обещавам да го изям преди лятото  Wink.

Джури, шия го готов комплект, но имам и схемата (естествено  Grinning). Така че, когато (и ако) решиш да го шиеш, ще ти я пратя, даже може да ти резна от конците, за да си направиш ключа по-лесно. Само свиркай  Hug.

# 89
Хипатия,на mystic stitch е дизайна,не на Милена стил.Съвпадение в обревиатурата  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт