Гоблени-46

• 48 809
  • 449
  •   1
Отговори
# 60
Спинки,гоблена ти е прекрасен.Веднага си го представих на моята стена Laughing

# 61
Верно е много хубав , Спинки, мъжът ти няма ли да може отзад с малки пирончета да му сложи някъв картон , моят така ги прави.

# 62
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy кога успяхте  да напишете 5 страници Crazy като спииди Гонзалес сте - и в шиенето и в писането  Heart Eyes
ще се похваля (скромно и умерено  Blush ) довечера по-късно  Hug

# 63
  • в една мансарда точно под звездите ..........
А, като си говорим за Ланарте... някой знае ли с какви конци комплектоват оригиналите си  newsm78 Все имам чувството, че няма да ми стигнат, а уж съм доста пестелива  Thinking

Моите Ланартета са с ДМЦ конци, даже на самата схема има и техните номера и описание на цвета.
Поздравления за красотите. Прекрасни са всички.
Аз тъй като нямам нищо ново, с което да се похваля ще го направя със старите си, но сега рамкирани Ланартчета

А  сега се връщам да си дочета по-внимателно, че много пишете!
  bouquet

# 64
Момичета, момичета, прекрасни неща!  bouquet Спинки, Хипатия, Марулка, уникални работи! Ант, а тая пеперуда отдавна ми е слабост!
Тарзанка, тези буквички може и да съм ги гледала, но за пръв път ги виждам! Hug Невероятни!
Липсват ми Poepie и Ели, с техните етапи на бистрото и моския пейзаж Hug
Билкова, Ланартетата са с ДМЦ, но в комплектите им има достатъчно конци; от орхидеите на мен ми останаха доста:)
Иначе аз нямам засега нещо готово, но след няколко дни... Laughing ще довъша едната мини-венецианска уличка.
И мога да се похваля че за 1 месец с моите гоблени подпалих цели 2 мацки, мои приятелки- и двете бяха позарязали шиенето. Едната като ми видя бебето на черна панама се втурна да шие, другата пък се оказа фенка на М. Пауъл и сега отивам да печатам схеми за нея Laughing
did_tag, във форума има момичета които знаят китайски, мисля че няма да ти откажат помощ Hug Преди в клюкарника съм срещала теми с молба за превод.
Дуданка, страхотна серия!

# 65
като ви гледам красотите рамкирани, чак ме е срам да кажа че не съм си рамкирала нито един от моите готови гоблени  Embarassed но съм ги приготвила за рамки и ще е тези дни

# 66
Spinki - нямам думи - много красив този гоблен!!
А и новото ти Дим. начинание е разкош - божурите са много нежни!

Хипатия, благодаря ти че се отзова!

Mery Рoppins тайнно се надявах да кажеш, че са поръчани on-line.

Прасчо явно си убедителна - браво!За съжаление около мен никой не споделя моята страст..но пък добре , че го има форума и вас   Hug
Покажи и Венецианската уличка, че всичко италианско ми е слабост!! ( купих си конците за Венеция на Херитаж)

За срещите благородно завиждам!!

# 67
  • София
Уау,какви прекрасни неща сте натворили.Всичко мн. ми харесва и мечето на Унчита,на Тарзанка кърпата ,калинката наЕланка,на Спинки Вервакото е приказка,на Ант подаръчетата,на Дид Таг подаръкът е страхотен #Crazy,наДжури също  bouquet.Както и нещата ,които другите шиетеХипатия,Донси,Венипух,Сисак,Ина,Билкова,Зори,Силванапей,UnknownLady....дано не съм изпуснала някой.Как да не започне човек да шие като ви чете .
И аз пратих подаръка на жертвата ми.Дано стигне читав при нея и мн. да я зарадва.
Марулче,май цветята на бежовата панама са с др. цветове.Те са следващият ми проект .

# 68
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря за страхотните думи.  bouquet

Дуданка, много са хубави гобленчетата.

Geniko, какво пише на този гоблен, че не мога да го разчета. Много е красив и подхожда на рустикални къщи.

Кетри, великденските гобленчета са страхотни, но не мога да разбера как да тегля. Като натисна с десен бутин върхи снимката няма Copy.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 20:52 от spinki

# 69
  • София
Спинки,това е същият гоблен ,който шие Марулка,но нейният е на черна панама и пише Fleurs de Paris.
След като увеличиш с лупата картинката горе над нея в ляво има свали натискаш и сваляш. Wink
Кетри,мерси че поддържаш темата  bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:35 от geniko

# 70
  • София
Леле, сутринта влязох, но нямах време да се разпиша, до вечерта вече сте изписали 5 страници! Много хубави гоблени видях, изплакнах очи, браво Simple Smile
Честито на празнуващите, честито и на получилите подаръците си Simple Smile
Аз още не съм пратила моя подарък... Ама има време.
Завърших теменужките и почнах една маска да шия. Обаче снимки нямам. Дано до следващата тема да имам вече възможност да показвам...
Софиянки, пак питам - ще има ли среща скоро и при нас или не?

# 71
Хипатия, как се казва това пейзажче дето го показа и на кого е? Акъла ми взе просто.
Аз до сега само гобленов и кръстчета съм шила а това изглежда завързанко.. НО то ще е следващото нещо което ще шия. Това само знам. Simple Smile

И едни орхидеи имаше, които исках ама ще търся снимка да покажа да ме упътите...

marulka_s, благодаря за схемичките! Hug Орхидеите ще ги търся после...

# 72
Честито нова тема и от мен  Hug

Писето - Честита годишнина   bouquet

djuri - много добре се е получила зимата  Peace

elanca - много сладки калинки  Wink

Марулка
- че ти си го свършила почти това гобленче  Wink
Сватбеното го свърших, но нямам фото и го занесох на рамка. Ще снимам като го взема. Каката-негърка ми остава само да и направя фона, но ще почака малко

did tag - хубави гобленчета си си напазарила  Laughing

Хипатия - не мога да откъсна очи от гоблена който шиеш - красота  Grinning
Това на Димейшънс ли е гобленче?

Зори
- то лятото дойде ти още си на зимна вълна  Wink

spinki - Вервакото ти е страхотно  Peace

Дуданка - много сладки миниатюрки  Grinning

Момичета в края на предната тема попитах за схемичките на две малки гобленчета на ловна тематика. Някоя от вас ги беше шила за приятел. Ще помоля за тях Praynig

# 73
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Tasha , аз имам едни други две от списанието на Милена стил. Ако искаш може да ти ги пратя.
Това е единия http://dump.ru/file/1435027

# 74
  • варненка от София
Гери, определено са други цветовете. И на цветята са по-светли и фона на надписа и самият надпис, но е същото. Когато го поръчвах се чудех дали да е черна панама или на светла, но нали черната ми е слабост и чуденката ми не трая дълго.

Ти оригинал ли ще шиеш или сама си прави комплекта?

Общи условия

Активация на акаунт