Гоблени-46

• 48 823
  • 449
  •   1
Отговори
# 135
did_tag   Grinning благодаря,но първо ще видя тука из магазините дали има!много си мила! smile3525

# 136

неличка, мястото за надписа за мен е долу вляво. Много добре се е получило! И, сестро, ако обичаш, не ни дръж в неведение, кажи кое Ланарте са ти донесли Hug
Хипатия, колко горе-долу струва новополучената ти придобивка? Питам, щото, естествено се размечтах Grinning

17.48$+6.90$. Но тъй като поръчах още 2 комплекта за трите ми взе общо 15$ пощенски разходи.
И дойдоха много бързо. Платих ги на 18, на 19 ги е пуснала и днес вече ги имам.Simple Smile

# 137
  • Варна
Geri, много се радвам, че подаръка ти е при теб и ти е харесал! При толкова много красота дето я шиеш, зор видях да ти намеря нещо подходящо  Wink.

Момичета, страхотни неща шиете, да знаете,че ви чета редовно.
Варненки, ще дойда на среща - остава 03.03 в 11:00 ч в Джинджър-а, нали ?

# 138
Кетри имам един въпрос,понеже ти си най-осведомена за цените в магазина на DMC,колко струват при вас картончетата за конци?При нас във Варна ги докараха на цена 4,80 лв, а пък в" гоблените.ком" вече не ги продават.
Хипатия ,ще се похвалиш ли и с другите две придобивки?

# 139
Момичета предложете нещо мъничко,в червената гама -подходящо за кухня  Laughing
hahaha сещам се само за червени нюанси, но подходящи за спалнята  hahaha

Vesito, страхотно се получават слънчогледите - а вазата най-вече !  Rolling Eyes

неличка, браво, страхотно се е получило! мисля, че ще стане добре с надпис отгоре - виж мойте буйки - и аз сложих надписа отгоре

Инче, ква стана с Брат Пит бе душко? Гледам бат Том си подпукала  Mr. Green
ми сега нали том круз е на мода - с новия филм, все него гледам по тв-то  hahaha не го сменяй, ина, аз пък тоя по- го харесвам от оня блудкавия

venipuh, аз си купувам пластмасови "картончета" за конци - 28 бройки последно ги купих за 3 лв., но май че ги вдигнаха. аз си бях купила около 5-6 кутии и не ми се е налагало скоро пак да купувам. нищо чудно да са към 5 лв.

# 140
Момичета, благодаря за отговорите Heart Eyes  bouquet
Тарзанке, ти сега не ни терзай с мисли за мъжове кой е по- и най-, щото и без това сме със слаби сърца и поддаваме тутакси Joy Аз май най си падам по Никълъс Кейдж, някой го държеше на аватар, ама го покри Laughing

# 141
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"bella_,
аз нещо съм изпуснала. Кои орхидеи се търсят?"
Хипатия,не търсим Орхидеите мила,търсим ето това

заповядайте Simple Smile
http://gobleni.info.bg/MysticStitch/Landscape/Landscape.htm
цък  Mr. Green върху снимката и готово  Hug

весито - ГУШ съжалявам да чуя такива новини  Sad оправяй се бързичко  Hug

Билкова -    Mr. Green познах ги  Heart Eyes тъкмо се чудих кака да ги качвам Heart Eyes

Прасчо ще шия гоблени по снимка на децата,но там от където ще поръчвам конците няма българска панамабяла не разграфена/ http://www.goblenite.com/category_30.html /!за това питах!

има, има  Hug
 Blush аз,  Blush такова,  Blush още не съм снимала  Blush
ще е по-късно  Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 20:24 от Goody

# 142
  • в зоната на здрача
venipuh ,за  картонените картончета мога да кажа ,аз такива взимам.
Цената им беше последно 2.60 лв. за 50бр./май така ,де Blush/
Ако искаш да мина утре и да проверя с точност.

# 143
Vessito много хубави слънчогледите , а ти по бързо да се оправяш!!
Неличка и Кетри и вашите гобленчета са чудесни!
Хипатия, направо ме разтревожи да знаеш.Пуснала съм подаръчето на 12.02 след обед... а все още никои не се е похвалил.То това си е рекорд и за американските пощи - first class mail тук съм ги чакала по 4-5 дни.
А иначе и мен ме гризе любопитството - какво друго си поръча?

# 144
Goody,то хубаво "цък в/у снимката"  Laughing..ама като цъкна всичко ми се превръща в йероглифи-повредата в моя телевизор ли е? newsm78

# 145
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody,то хубаво "цък в/у снимката"  Laughing..ама като цъкна всичко ми се превръща в йероглифи-повредата в моя телевизор ли е? newsm78

Thinking странно, при мен излиза file download и може да я свалиш  ooooh!
ако искаш дай адрес и ще ти пусна схемата  Hug изглежда добре  Hug

# 146
Здравейте момичета! Рядко пиша, тъй като съм много ангажирана! Нооооо чета редовно. Днес съм много превъзбудена защото получих поръчаните 2 броя гоблени "Орхидеи" на Дименшънс и ми подобриха настроението в полулядото ми ежедневие. Сега обаче гледам като теле в железница и нищо не схващам какво да правя. Когато сте писали указания за подреждане на конци и определяне на цветове съм чела, но тъй като не бях виждала на живо тази "суматоха" не ми ставаше ясно. Моля ви помогнете ми! Много искам да ги започна, но незнам как точно. Благодаря на всеки, който ми каже каквото и да било! Вие ме запалихте по Дименшънс и особено като видях ушити орхидеите от съфорумки - луднах.

# 147
  • Пловдив

Билкова -    Mr. Green познах ги  Heart Eyes тъкмо се чудих кака да ги качвам Heart Eyes

Blush  Надявам се нямаш нищо против  Blush   bouquet 

# 148
Кетри,много ще съм ти благодарна за информацията.Марулка като дойде към София ще и дам пари да ми купи,защото тук във Варна вече взеха майтап да си правят с нас!

# 149
silvanapei, и при мен си излиза file download...и аз свалям ли свалям Crazy
good-eнце цяло съкровище са тия красиви пейзажи тенк ю  bouquet
vesito,бързичко да оздравяваш fingerscrossed

еnjest,представям си само какво нетърпение те гони
виж тази инструкция,ще ти е от помощ
http://www.stitchshop.ru/shop/information.php?info_id=35

лека нощ
  sleepuu

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 21:59 от bella_

Общи условия

Активация на акаунт