Гоблени-46

• 48 822
  • 449
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
silvanapei, и при мен си излиза file download...и аз свалям ли свалям Crazy
good-eнце цяло съкровище са тия красиви пейзажи тенк ю  bouquet
vesito,бързичко да оздравяваш fingerscrossed

лека нощ
  sleepuu

ей сега ще доизбия рибата  Mr. Green
http://gobleni.info.bg/Mystic%20Stitch.htm  Wink

билкова Heart Eyes лИбЪ те бре  Heart Eyes те са за споделяне  Hug а и ако се похвали някой с ушити   Party че аз май само със събиране се хваля напоследък  Blush

енджест -  ще помагаме  Hug дай снимчица на конците, на обясненията и ще се оправим дружно

# 151
  • sf
аз последно си взимах пластмасови картончета за 2'80-25бр.
Картонениете не ми харесват- много ми се мачкат.

# 152
  • Пловдив
а какво ще кажете за тези стойчици, на които се закача цялото чиле  newsm78 аз от много време се чудя дали да не си взема... кое е по-добрият избор - стойчиците или картончетата  Thinking

# 153
  • sf
Според мен картончетата.
Не се сещам да съм виждала стойчиците,но не си представям като остане малко от чилето как ще се крепи там.  Thinking

# 154
  • ПАЗАРДЖИК
Аз ползвам отделно найлоново пликче за всеки цвят. По този начин не се цапат конците и не се омотават, независимо колко дълго им се налага да ме чакат да завърша гоблена.

# 155
  • sf
И аз ползвам пликчета за всеки цвят за големите и дълго-шиещи се гоблени. за малките си взимам конците направо от кутията-склад, в която са навити на картончетата.

# 156
  • София
Майка ми държи конците в пощенски пликове от тези с прозорчета (като сметките за вода, за GSM). На плика написва съответния номер и знак според схемата.
Аз държа конците в плик или кутия. Ако са малко на брой - в пликче. Не навивам на картончета, защото ми е по-неудобно.

# 157
Аз ги слагам в пликчета за писма. Тук в Плевен не съм виждала картончета, но утре ще ходя за конци за ангелчето на Кетри и ще видя дали има и каква пък е цената.

Губят ми се някой хора - Дъмпер не се е появявала отдавна newsm78; Ива Николова се появи писа че нещо имала здравословни проблеми и пак изчезна, Иве дано всичко е ок  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed; Гешчето и то го няма дано и при нея всичко да е ок fingerscrossedи Зорничка също се губи
Гуденце вярно изби рибата  smile3540
Мъжо каза, че му писна навсякъде от конци, панами и т.н. да си ги подредя или да  newsm49 , та днес си освободих едно шкафче само за мен и моето хоби  Mr. Green

Лека вечер  smile3524

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 08:54 от неличка

# 158
Здравейте момичета .Да се похваля- пуснах подаръка( Хасково да се готви )свърших си цветята и утре ще показвам, че сега съхнат... а за вашите КРАСОТИ направо нямам думи, само цъкам с език .Прекрасни сте ! bouquet

# 159
Goody,то хубаво "цък в/у снимката"  Laughing..ама като цъкна всичко ми се превръща в йероглифи-повредата в моя телевизор ли е? newsm78

Thinking странно, при мен излиза file download и може да я свалиш  ooooh!
ако искаш дай адрес и ще ти пусна схемата  Hug изглежда добре  Hug

няма начин да е зле Mr. Green проверявано е.
бях забравила за този линк, мерси

# 160
Добро утро 

заповядайте,за събуждане

...и аз си държа конците в найлонови пликчета,от тези дето се закопчават...удобно ми е много Peace
Пожелавам приятен ден на всички Heart Eyes

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 07:26 от bella_

# 161
Добро утро момичета, както винаги прекрасни работи сте показали. Рядко се включвам да пиша, че съм затрупана със работа, но често надзъртам и не ви изпущам от поглед.
Днес и аз си изпратих подаръчето, жертвичката дано да го хареса, но и го подарявам от сърце.  bouquet
Бела както винаги ранобудна и с поднесено хубаво кафе. Благодаря ти.
Лек ден милички.  love001

# 162
 Неличка,много хубав е станал таткото.Покажи, моля те, схемата и панамата на новия гоблен,че съм любопитна.

Кетрито и Хипатия,да знаете,че черна завист е загризала малката ми душица,заради Ангелинка и този цветен пейзаж.

Започнах снощи едно бискорню,тази вечер мисля да го свърша,да видим дали ще стане както трябва.

# 163
  • в зоната на здрача
Кетри,много ще съм ти благодарна за информацията.Марулка като дойде към София ще и дам пари да ми купи,защото тук във Варна вече взеха майтап да си правят с нас!
А тя кога ще идва,ммм.. newsm53

# 164
Добро утро!
Кетри пак ще ти досаждам с ангелинка Embarassed Embarassed Embarassed. Преобразувах конците с някакъв конвектор, но не ми вдъхват доверие. Намерих в миналата тема линк, който си ми дала, но не мога да го отворя камо ли да видя схемата и номерата на конците newsm78. Намерих и Хипатия в 41 тема ти е дала номерата, но са в някакъв формат psd ли  newsm78 и не мога да го отворя.
Ако имаш време качи ги някъде, че не ми се иска да се проваля с цветовете. Когато имаш време. Praynig
Сисаче следобяд ще снимам и ще покажа, че ще ходя да пускам подачето за Добрич

Общи условия

Активация на акаунт