Готвите ли всеки ден?

• 12 194
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
 Всеки ден готвя. Не харесвам сухата храна а и мисля, че е вредна.

# 121
  • Банкя
Хайде време и днес да запретна ръкави и да сготвя едно постно зеленцееее, че си имаме и винцее

# 122
  • София
Готвя всеки ден, даже по два пъти. Искам храната ни да бъде прясна и разнообразна.

# 123
И аз готвя всеки ден с много малки изключения-събота и неделя всеки сам се спасява общо взето  Laughing Но това е така, защото не ходя на работа, много скоро нещата ще се обърнат предполагам... Старая се ако не правилно, то поне разнообразно да се храним Simple Smile

# 124
В къщи се готви всеки ден, но не по задължение, а защото и двамата обичаме да готвим. Иначе едва ли щяхме да си даваме зор.

# 125
Готвя през ден.

# 126
  • варна
Всеки ден готвя Laughing

# 127
с майка ми си разпределяме готвенето която от нас е свободна тя готви,иначе ако не съм по цял ден на работа всеки ден готвя

# 128
  • Разград
В момента съм вкъщи и готвя всеки ден почти /с много малки изключения/. Обаче като започна работа след няколко месеца това ще се промени със сигурност.

# 129
  • В града на хумора...
Не всеки . но почти всеки ден ...работя и се прибирам към 18....18,30 ч , но така сме  свикнали да хапваме прясно сготвена храна  Peace

# 130
Да всеки ден готвя  Grinning

# 131
  • Mediterraneo
Гледам така да планирам нещата, че да не готвя всеки ден.

# 132
Олеснявам се като купувам риба и кебапчета на скара, готови. Установила съм, че са и по-изгодни от моите и по-хубави. Риба особено. Тогава минавам само с една гарнитура.

# 133
Готвя всеки ден,за по час и половина-два  Peace

# 134
Гледам така да планирам нещата, че да не готвя всеки ден.

и аз така,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт