Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 168
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
Мисля да бракосъчетаем тези двата в името на вечната любов към кафето.

Кой е вторият аромат?  Blush

# 151
Днес получих виалчетата,но само 5 от7-понякога идвали на порции а сега видях,че моите пратки са всъщност 2 така,че ще видим   кога ще пристигнат другите 2.Доволна съм-нормални виалчета-без спрей са,има и едно бонбонче с кафе-за "неутрализиране" когато се пробват мн миризми наведнъж  Simple Smile
До тук си харесах Chloe-to и Дейзи на Марк Джейкъбс,продължавам.. Heart Eyes

Честито!   bouquet
Значи са надеждни и можем да им се доверим!  Joy

# 152
Мисля да бракосъчетаем тези двата в името на вечната любов към кафето.
Кой е вторият аромат?  Blush
A*Men Pure Coffee.

# 153
  • Варна
Да ви се множат придобивките с бясно темпо!

Аз най-накрая успях да се запозная с моите нови попълнения, бегло и хаотично за сега, но има време. Полях се хубаво обаче с червената Габана и сега съм в облак от цветя и алдехиди  Crazy Дано само да не ми прогони съня, толкова е мощна, че имам чувството, че направо ме вади от равновесие. Харесва ми, но май не трябваше точно с нея да започвам парфюмния маратон  Laughing

# 154
някой да е срещал the one- dolce & gabbana  30 или 50мл на добра цена ,освен във фрагранс?

# 155
Момичета дайте идея какъв парфюм да купя на приятелката ми за подарък, да не е много сладникъв само  newsm78

# 156
Не знаеш ли горе долу какви марки и аромати харесва?

# 157
Не знаеш ли горе долу какви марки и аромати харесва?

Затрудняваш ме малко чак с ароматите.
Един от любимите и парфюми е Black XS, подарявал съм и други на Paco Rabanne искам този път да е нещо различно...За пролетта примерно нещо свежо..

# 158
Най-добре отиди в Beauty Zone и пробвай на воля Simple Smile За пролетта аз лично харесвам Chanel Coco Madmoiselle и на Dior J`adore...но има толкова голямо разнообразие от аромати, че все ще харесаш нещо, което да допадне и на нея Simple Smile

# 159
  • при морето
Момичета дайте идея какъв парфюм да купя на приятелката ми за подарък, да не е много сладникъв само  newsm78

Моят съвет е да се опиташ по някакъв начин да разбереш дали тя няма някакви тайни желания за парфюм-може пък да си е набелязала нещо и ти да я разочароваш с друга покупка... bowuuИма резон да се потрудиш повече-така и тя ще остане доволна и ти ще си по-щастлив,че си й изпълнил желанието Hug

# 160

Моят съвет е да се опиташ по някакъв начин да разбереш дали тя няма някакви тайни желания за парфюм-може пък да си е набелязала нещо и ти да я разочароваш с друга покупка... bowuuИма резон да се потрудиш повече-така и тя ще остане доволна и ти ще си по-щастлив,че си й изпълнил желанието Hug

Това е най-добрият съвет. Парфюмите са изключително специфични и как реагираме на тях зависи от множество фактори.  Затова парфюмът не е най-добрата идея за подарък, освен ако не си чул приятелката си да мечтае за някой или поне да го споменава.  Всъщност, заведи я в магазина и пробвайте заедно на воля. (Вече съм връщала подаръци-парфюми няколко пъти в магазин или съм ги подарявала на други.)

# 161
От доста време само ви чета и се възхищавам на познанията ви. И аз харесвам парфюми, но имам 2-3 и купувам като ги поизчерпя, нооо, така ме впечатлихте, че само за това мисля Rolling Eyes
Бихте ли ми дали съвет - Love in Paris за пролет-лято добре ли е? Знам, че е от харесваните аромати, но не съм го имала.

# 162
От доста време само ви чета и се възхищавам на познанията ви. И аз харесвам парфюми, но имам 2-3 и купувам като ги поизчерпя, нооо, така ме впечатлихте, че само за това мисля Rolling Eyes
Бихте ли ми дали съвет - Love in Paris за пролет-лято добре ли е? Знам, че е от харесваните аромати, но не съм го имала.

За пролет е добре. За лято ми се струва прекалено силен и сладък. Трябва ти нещо по-свежо.
Аз например смятам за лятото да експлоатирам Кели Калеш. Много хладен и лек аромат, без да е нетраен и безличен.
Друг летен аромат, който мисля да си взема е Rumeur 2 rose. Кристална и хрупкава свежест. Много траен на кожата ми, въпреки лекотата си.

# 163
  • Sofia
Пристигнаха ми няколко парфюма наведнъж и понеже съм нетърпелива се полях със всичките на различни места!  Crazy
Половинката отбеляза, че мириша на страхотен парфюм, но така и не разбрах кой от 5-те е усетил.  Joy
Това са новите попълнения към колекцията ми:

Dior Addict eau fraiche - олекотена версия на Addict, не е толкова гъст, задушлив, зимен и вечерен. Може да се носи в останалите сезони. По-малкото ванилия го прави по-хладен и строг. Мисля да го нося на работа, чувствам го респектиращ.
  Allesandro del Aсqua Woman in rose - разкошен за лято и траен, мирише ми на  грейпфрут, но го няма в състава, може би комбинацията на бергамот с розов пипер ми създава тази асоциация, напомня на Адикт 2.
Serpentine edp - противно на очакванията ми, взе че ми допадна. Не усещам изобщо пипера, много ми е сладък , откъм трайност също не ме впечатли.
  A-men - чувствен, топъл разкош. Между другото новата му версия Pure cofee не е много различен. Кафето е във връхните нотки и след няколко минути остава А-мен.
Bond girl - още не мога да усетя съставките му, но е много приятен.

Сега чакам 2 орхидеи - Еуфория и Бронли.
О, и Обсешън найт.

# 164
Карен Crazyчестити нови придобивки!Много красиви мигове с тях ти желая! Hug
дай малко Mr. Green
И аз получих пробички и имам възможност да тествам
Agent Provocateur Eau Emotionnelle-харесва ми,олекотена версия на класическия АП
Poeme Perfume by Lancome-много нежен,кремав,женствен
Serpentine-Roberto Cavalli,на последно място Thinkingтвърде сладък ми е някак и не е за мен.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 10:33 от iskra72

Общи условия

Активация на акаунт