Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 157
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Не съм ви чела отдавна поради липса на време, но и аз имам няколко нови придобивки и ще се похваля.
Сдобих се с Гучи Ръш-бива, но не ме впечатлява особено.
Ангел или демон-не ми хареса и го подарих на майка ми.
Версаче Кристал ноар-разкошен е, но май светлия кристал ми харесва повече.
И новата ми любов-Ноа на Кашарел. Влюбих се тотално в този аромат. Поливам се обилно и си мириша на воля.
Това засега. Хвърлила съм око и на други разбира се, но всяко нещо с времето си.

# 166
Честити ви придобивки  Heart Eyes Дай боже всеки му!

Аз пък явно тотално си сбърках тез дни обонянието. Червената D&G ми накъртва на ванилия и туйто! Чак малко на Дюн ми прилича  Rolling Eyes

# 167
  • Варна
Ех че ми е хубаво така, като чета за нови придобивки! Със здраве да си ги ползвате!

Аз пък сега, след като се върнах при съкровищата си и са ми под ръка всичките, седя и се чудя на кой да отдам дължимото днес. То не е една беля - като съм някъде с ограничен брой от тях мрънкам, като пък съм при всичките - не мога да реша  Joy Ще видим към кой ще посегна в крайна сметка. Може би ще изпробвам един Опиум, хладно е още, ще му отива  bowuu

# 168
От два дни съм собственик на това Peace.Много красив класически аромат.Градина от цветя,но бели и нежни,примесени със плодово-ванилов вкус.Пърфюм лъхащ ми на съвременност и класа.Изключително елегантно и красиво ухание,затворено в още по-красиво флаконче.Нежен розов цвят,каращ те да се пръснеш с удоволствие.Добра трайност и чудесно допълнение,към пролетно-летният ми гардероб Blush.

Другото ми ново ухание е това Peace.Нежно плодово ухание,с отявлени кокосови нотки,но в никакъв случай натрапчиви и главоболни.Цветните нотки го правят уханен и женствен.Без особен шлейф и развитие,непретенциозен и подходящ за всеки сезон и момент.Пролетта,предполагам ще бъде най-добрият сезон за него Peace.Красив флакон и нежен люляков цвят,радващ окото.

# 169
renci, честити нови придобивки и с кеф да си ги ползваш. )))))

Аз днес мисля да съм с Коко Мадмоазел, най-сетне да го пробвам както трябва и да се потопя в него. )))))

# 170
  • Варна
Celebre, много красиво изглежда това Валентино! Не съм го срещала като че ли още по магазините, много е нов. Алдехидите натрапват ли се прекалено?

# 171
Celebre, много красиво изглежда това Валентино! Не съм го срещала като че ли още по магазините, много е нов. Алдехидите натрапват ли се прекалено?

Наистина е много красив парфюм Peace.Честно казано,изобщо не усещам алдехиди Rolling Eyes.Даже,ако не бях го прочела,че е определен като цветно-алдехиден,нямаше и да знам.Плодовете се усещат, и орхидеята,която незнам точно как ухае newsm78,но намирам някой общи нотки с ТФ-Black Orchid .

# 172
  • Пловдив
Честити парфюмчета  Hug
Аз си правя списък за виалчета от сайта, за който Ve$$elka писа  Crazy

Днес нямах желание за никой от моите парфюми  Tired Angel Innocent спаси положението, само него мога да понеса сега.

На мен Covet Pure bloom ми хвана окото  Peace

# 173
  • Варна

Наистина е много красив парфюм Peace.Честно казано,изобщо не усещам алдехиди Rolling Eyes.Даже,ако не бях го прочела,че е определен като цветно-алдехиден,нямаше и да знам.Плодовете се усещат, и орхидеята,която незнам точно как ухае newsm78,но намирам някой общи нотки с ТФ-Black Orchid .

Ей това последното вече ме кара да прекрача границата на обикновеното любопиство  Laughing

# 174
Цитат
Ей това последното вече ме кара да прекрача границата на обикновеното любопиство 

Ами незнам,то това е според моят нос Joy Joy,но при всеки е различно Peace.

# 175
Питане имам, ароматна дилема - A*men или Rochas Man? Поводът е casual, младежът носи и двата с еднаква лекота. Нямам време сега да чета подробно напред, но виждам, че има доста хубавини, да стоят като изкушение след лудницата от последните дни при мен. Hug и давайте, моля, за и против според вашите възприятия, разбира се, за горните две хубавини, носени от любим мъж.  Heart Eyes

# 176
Karen, честити ти нови придобивки! Hug
Много интересни неща си поръчала.
Освен това имаме едно съвпадение -Серпентина. Grinning
От 1 седмица го имам и много ми харесва.
А преди да получа Серпентина поднових една стара любов. Сдобих се с нови 100 мл Pleasures на Estee Lauder. Embarassed Много ми харесва и смятам, че количеството е подобаващо за пролетта и лятото.
Сега умувам кое да е следващото. Wink

# 177
Скъпи ценителки,имате ли впечатления от това чудо -Breil Milano Breil EDT  Rolling Eyes

# 178
Познавам бижутата и часовниците на Breil Milano (ако става дума за същия бренд). Ако и парфюмите им са толкова страхотни...!
След месец и половина ще го потърся в Милано. 

# 179
Познавам бижутата и часовниците на Breil Milano (ако става дума за същия бренд). Ако и парфюмите им са толкова страхотни...!
След месец и половина ще ги потърся в Милано. 
За този не е нужно да ходиш до Милано,достъпен е в БГ -сайт,но не познавам аромата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт