Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 128
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
Скоро в една парфюмерия в Пловдив ми казаха цена за 40 мл от същия - 105 лв. Така че, имаш право да се съмняваш в оригиналността. И за мен fragrancex е най-добрият вариант  Peace
Не за друго,аз не съм зарибена по марковите парфюми,но просто като ще е менте,то нека да дам 20-25 лв (колкото по принцип са имитациите),отколкото 55лв!Мисля,че има логика. Laughing

# 196
Честно казано 25 лева за менте, ако го знам, че е такова, не бих дала.
Има начини да се сдобие човек с хубав парфюм на прилична цена, пък било то и неголямо количество. Grinning

# 197
  • Belgium
Не мога да не се похваля с новата ми придобивка - много нежен и летен аромат  Heart Eyes

# 198
  • Sofia
Лу, честито!  Grinning
Кажи повече за аромата, моля!

# 199
  • Belgium
Лу, честито!  Grinning
Кажи повече за аромата, моля!

Благодаря ти Карен Laughing

Много ми е сложно да описвам аромати, не съм специалистка като вас  Blush

На мен ароматът ми е плодово-цветен, повече цветен като че ли  Thinking

Ухае свежо, но същевременно сладко, без да е натрапчиво. Усещам зелена ябълка и момина сълза.

Май друго не мога да опиша  Blush

# 200
Здравейте момичета, да ви се похваля и аз със новите си две придобивки, днес ги получиих.  thumbsup [smilie=smile3501.gif]BVLGARI Jasmin Noir и VALENTINO Eau de Parfum /новият/. Купих си  ги от http://www.parfumi-shop.com  в момента имат голямо намаление .  Валентиното е страхотен парфюм,а Жасмин ноара си го купих защото е много изгодна цената -112 лв за 100 мл - парфюм не тестер. Искам да ви попитам някой има ли представа как мирише новия  Alien Eau Luminescentе на THIERRY MUGLER .

# 201
Имате ли впечатления от новия на Bulgary Omnia Christalline Jade?

# 202
Имате ли впечатления от новия на Bulgary Omnia Christalline Jade?
Свежарски, лек, непретенциозен, приличащ на доста други. И... нетраен.

# 203
  • при морето
sisi dim,
можеш ли да опишеш с няколко думи Жасмин ноара?/ако си го пробвала вече,разбира се/ newsm78

# 204
sisi dim,
можеш ли да опишеш с няколко думи Жасмин ноара?/ако си го пробвала вече,разбира се/ newsm78
Абе в момента съм пиинала малко по вече винце,но ще ти го опиша.Мисля че е един от най силните Булгарита до сега,по скоро вечерен парфюм, траен,наситен аромат на жасмин.

# 205
sisi dim,
Абе в момента съм пиинала малко по вече винце,но ще ти го опиша.Мисля че е един от най силните Булгарита до сега,по скоро вечерен парфюм, траен,наситен аромат на жасмин.
И непроменящ се!

# 206
sisi dim,
И непроменящ се!
да, непроменящ се Rolling Eyes
и силен, силен, главоболът ми е гарантиран Twisted Evil

# 207
  • София
Имам предложение, ако може в следващата тема в началния постинг да има сайта на Осмос , може и на някой руски. Така бързо и лесно всеки ще се ориентира за ароматните нотки.

# 208
  • Варна
Имам предложение, ако може в следващата тема в началния постинг да има сайта на Осмос , може и на някой руски. Така бързо и лесно всеки ще се ориентира за ароматните нотки.

Добра идея  Peace

# 209
Честита Баба Марта!

Общи условия

Активация на акаунт