Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 24 111
  • 351
  •   1
Отговори
# 210
Честита Баба Марта, пожелавам ви много здраве!

# 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен. Много здраве, румени и засмени.  bouquet

# 212
  • Бургас
какъв ли парфюм би отивал на празник като днешния  Rolling Eyes

# 213
Ориенталски Sunglassesестествено!Но пак зависи от начина на празнуване и обкръжението.
Аз ще бъда със баба свеки и ще сложа  един Опиум,та да  я държа на разстояние Whistling

# 214
Ориенталски Sunglassesестествено!Но пак зависи от начина на празнуване и обкръжението.
Аз ще бъда със баба свеки и ще сложа  един Опиум,та да  я държа на разстояние Whistling

Joy горката ти свеки

# 215
Мисля че за днес нещо пролетно ще е много подходящо.Все пак баба Марта е предвестник на пролетта.

# 216
Мисля че за днес нещо пролетно ще е много подходящо.Все пак баба Марта е предвестник на пролетта.
Аха,току виж и някой щъркел долетял stork-girl

# 217
За някои ще дойде!  Wink
На мен ми домъчня за Прада Ирис. Добре ми беше в този предпролетен ден,

# 218
  • Варна
За някои ще дойде!  Wink

Моята Прада Ирис още не е дошла, ей къде е Гърция, пък вече почти месец я чакам.
А толкова я искам вече...

# 219
  • при морето
Днес получих пробичка на Жасмин ноар на Булгари-доста щедра,благодарение
 на което пръскам доволно.Но...нещо ми е твърде слаб,а уж е силен,вечерен аромат.Имам чувството,че въобще не мога да го усетя,изплъзва ми се сякаш.А го сложих на къпана,съвършено измита кожа,така че е невъзможно да има нечий полъх от друг,остатъчен аромат.Чудна работа! newsm78

# 220
Вчера ходихме на детски рожден ден в МОЛ-а и естествено не пропуснах да посетя Beauty zone Mr. Green. Пробвах Chanel 5 Sensual Elixir, зa който Денси говореше. Тестерът беше новичък, почти пълен и с розова течност. 
Много е хубав Peace. Направо се влюбих и обмислям покупка  ooooh!.
Winter fairy, май и други момичета бяха писали за Жасмин ноар, че им се струва лек и нетраен Thinking. Радвай се, тъкмо едно изкушение по-малко Mr. Green. Лично аз не съм го пробвала на кожа, само на блотер, но не ми направи кой знае какво впечатление. Стори ми се подобен на много други.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 05:42 от Pelagia

# 221
За някои ще дойде!  Wink

Днес бях точно с Прада Ирис!  Започва много свежо и зелено, и се превръща в доста пурдрен аромат (класическа пудра от тези с пухчетата) след около час, час и половина.

Аз обикновено съм от тези, които се оплакват, че не могат да усещат парфюмите на Bulgari, но Jasmin Noir го усещам много добре. Приятен цветно-дървесен аромат. Не е от най-трайните, наистина, но зависи с какво го сравнява човек.

Денси, кажи моля те дали Chanel 5 Elixir е траен.  А някой пробвал ли е наскоро Еликсира и Eau Premierе?  Можете ли да кажете как се различават? (Аз ги мирисах скоро, но заедно с други неща, и не можах да ги оценя както трябва...) 

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 07:21 от Pixie

# 222
Много е хубав наистина Еликсира и при мен е много траен, но аз по принцип пазя парфюми много на кожата. Имам и виалчета Eau Premierе. Различават се. Еликсира е най-меката,но съще временно най-концентрирана версия и не прави облаци, а Eau Premierе си прави всичко по реда. Grinning И давата са чудесен избор, за тези на които Шанел №5 ЕДП е прекалено хард.

# 223
Днес получих пробичка на Жасмин ноар на Булгари-доста щедра,благодарение
 на което пръскам доволно.Но...нещо ми е твърде слаб,а уж е силен,вечерен аромат.Имам чувството,че въобще не мога да го усетя,изплъзва ми се сякаш.А го сложих на къпана,съвършено измита кожа,така че е невъзможно да има нечий полъх от друг,остатъчен аромат.Чудна работа! newsm78
Аз също нищо не усетих, когато го пробвах, а се полях доста добре. Едва след около час долових някакъв аромат, но толкова слаб, че дори не можах да си съставя мнение харесва ли ми или не. Rolling Eyes

# 224
Аз очаквам след празниците Magnifique на Ланком. Само го помирисах, но ме грабна. Когато го получа и тествам върху себе си, ще пиша.

Очаквам и Синема в комплект с боди лосион и душ-гел

Общи условия

Активация на акаунт