Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 23 794
  • 351
  •   1
Отговори
# 300
Извинявам се,може вече да е запитвано,но как разбирате дали е оригинал?Иа ли нещо на опаковката,което да "подсказва" ?
И още един въпрос,белия диамант на Версаче какъв аромат има и траен ли е?Аз си купих днес черния,ама той е по-сладникав,а белия не можах да душна,че бил свършил тестера  Twisted Evil

# 301
Извинявам се,може вече да е запитвано,но как разбирате дали е оригинал?Иа ли нещо на опаковката,което да "подсказва" ?
И още един въпрос,белия диамант на Версаче какъв аромат има и траен ли е?Аз си купих днес черния,ама той е по-сладникав,а белия не можах да душна,че бил свършил тестера  Twisted Evil

Брайт Кристал е свеж,цветен,много хубав,ежедневен аромат,на някой кожи е траен Thinking
Кристал Нуар го имам и ми е за спец случай,по вечерен е,много траен Peace

# 302
Днес с Angel Innocent Illusion. Сладко и розово  Flutter
денси, пробвала ли си го пак скоро? Някакви нови усещания?
Не, не съм го пробвала чакам да стане по-топло.Но сладост засега, аз не усещам, а сапуненост за съжаление. Ще го видя в горещини. Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всъщност, когато бях в твоето положение, единствния който можех да понасям беше Pamplelune Aqua Allegoria, сигурно заради свежия грейпрфрут.

Много ги харесах с Aqua Allegoria Mandarine Basilic , наистина много. Но за съжаление са нетрайни водици, а са много скъпи. Но Мандарината ще я взема сигурно.

# 303

Aз съм много подозрителна като става въпрос за парфюми и за това купувам в чужбина само от Douglas a тука само от Beauty Zone!
bright crystal на мене е много нетраен! След 1 час нямаше никой

# 304

Aз съм много подозрителна като става въпрос за парфюми и за това купувам в чужбина само от Douglas a тука само от Beauty Zone!
bright crystal на мене е много нетраен! След 1 час нямаше никой
Винаги по-тежките и сладникави аромати са трайни.Между другото може би преди 6-7 год. винаги си купувах едно парфюмче за 3лв. -беше адски траен Peace Чак днес разбрах,че толкова обичания от мен парфюм всъщност е бил менте на Angel  Peace Но наистина беше траен,има си аромати,които менте-оригинал винаги са си трайни.Към тях влиза и XS-а  Simple Smile

# 305
Angel да Simple Smile тоя парфюм като си го сложа и няма измирисване...което не е лошо де Simple Smile

# 306
Да се похваля и аз с новата ми продобивка
Feerie на Van Cleef & Arpels 

Уникално шише има  Flutter

# 307
Вчера не устоях и рискувах с един тест, че отдавна се канех:

Великолепен аромат! Много нежна роза и божур, изсъхва хладно и изтънчено. Водят го цветен шипър, аз толкова шипрово не усетих. Определено за мен, още повече сега ми е много ограничен изборът.

Роза и божур - нещо като новото Клоe? Chloe Eau de Parfum newsm78

# 308
  • Варна
От кога ми е в уиш-листата този David Yurman.

# 309
  • Boston, MA
Тествах го в магазин на Давид Юрман, продават го и в Ниймън Маркъс и Сакс. Хубава цена са му сложили, а и е още нов, та го няма по сайтовете с намаленията.

Клое-то ми стои по-цветно, а и розата се усеща повече като че ли. Ще ги тестна двата един до друг.

Ще пробвам и Акуа Алегориите, аз по принцип стоя настрани от Герлен и не ги познавам. Към Фреш съм леко предубедена (не знам защо), въпреки че ми харесват някои неща.

# 310
Някой знае ли на каква цена върви 50мл L'Instant на Guerlain по парфюмериите и в моловете?

# 311
Момичета,само да се похваля,че се наслаждавам на новата ми придобивка-Коко Медмоазел newsm44 и едни романтични мисли ми идват в главата......

# 312
Момичета,само да се похваля,че се наслаждавам на новата ми придобивка-Коко Медмоазел newsm44 и едни романтични мисли ми идват в главата......

Ако съм пропуснала в темата коментар,sorry,но какъв е аромата?Ориенталски или.....и траен ли е?

# 313
Прощавайте,последното питане беше за L'Instant на Guerlainн- на какво ухае?

# 314
Аз най-най-после снощи, (след двумесечно чакане), гушнах Alien и Belle en RykielParty
Първия го познавах така или иначе и го душнах, колкото да си затвърдя любовта към него. Изненадата дойде от Belle.  Crazy Страхотен е този парфюм - наситен, плътен, красивен, женствен, по-скоро вечерен за мен, но с кеф бих си го носила и през деня. Много съм доволна  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт