Клуб "Парфюмен ценител"-4

• 23 794
  • 351
  •   1
Отговори
# 315
Белучи, откъде си ги поръчала тези парфюми,че чакаш 2 месеца?

# 316

FragranceX

# 317
Вчера душих Life by Esprit Men,нямаха дамския,но този ме изуми-свеж грейфрут,ябълка и портокал.Бих казала,че е уни,страхотен за пролет-лято.Видях го в Продавалника,но ми го грабнаха и сега го искам много Hug

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 14:30 от iskra72

# 318

FragranceX
Мале аз вече 3-ти месец чакам Alien от там.на 12.12 дадох поръчка и още го няма Sad Дали изобщо ще дойде.След това съм поръчвала друго и вече дойдоха, но любовта на живота ми Alien го няма  Cry

# 319

FragranceX
Мале аз вече 3-ти месец чакам Alien от там.на 12.12 дадох поръчка и още го няма Sad Дали изобщо ще дойде.След това съм поръчвала друго и вече дойдоха, но любовта на живота ми Alien го няма  Cry

Бе и аз бях изгубила надежда - направо ги бях отписала,ама вчера добре се изненадах  Mr. Green Надявам се ще кацне и твоето Извънземно! Hug

Искам да питам за този Rochas Eau De Rochas, имате ли мнение  Rolling Eyes

# 320
свеж и прохладен, но не съм го носила, защото не е мой тип, за това не мога да кажа нищо за трайност  Wink

# 321
В предишна тема се коментираше този Розов Армани и дали въбще има такъв парфюм.Никой не го познаваше. Видях го случайно сега в някакъв измислен сайт. 100 мл за 45 лв. Mr. Green Новоизмислен парфюм, не е менте дори.

# 322
Изобщо никога не съм чувала и виждала нещо за този парфюм!

# 323
Изобщо никога не съм чувала и виждала нещо за този парфюм!
Те и от Армани не са чували. Stop

# 324
Обаче наистина са пуснали два нови, летни варианти на Код Армани. Нямам търпение да видя дамския.
Armani Code Summer pour Femme      Armani Code Summer pour Homme

# 325
И на мен ми е интересно да го пробвам.Някой ако се сдобие с него или има възможност да го пробва,нека спешно да изкаже отзивите си за него  Hug

# 326
  • Belgium
Аз с нетърпение чакам да излезе този аромат  Laughing

Мисля, че ще си допаднем.

# 327
Днес се сдобих с този, нетипично за мен. Парфюмът е много елегантен, като че ли наистина е за ценители. Купих го от магазин

# 328
Днес пробвах няколко нови парфюма. Пръснаха ми доста пестеливо, но все пак придобих впечатления.
Breil Milano цветен шипър. Нищо особено, усеща се доста праскова и портокалов цвят, но си е шипър за мен и нямам интерес. Шишето му е много грубо и недодялано.

Opium Fleur du Shanghai и  новия  Opium pour Femme Poesie de Chine от 2008 г. Вариации на оригиналния Опиум. Белия е по-лек, иначе най-общо дим и много цветя. Все едно съм пушила много с ръката на която пръснах, а аз не пуша и ме здразни толкова много дим. Червения е силно жасминов. И двата ми харесаха повече от първия Опиум. Прекрасни изрисувани флакони.

# 329
Новото Versace Versense, вдъхновено от Средиземноморието и естествените, природни съставки. Върхните нотки са бергамот, зелена мандарина и смокиня. Средните- лилия, жасмин и кардамон и базовите- сандалово дърво, кедър, маслиново дърво и муск.
Чакам го с нетърпение, защото обичам Версаче. Мисля, че и този път няма де ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт